in , ,

Burgers controleren coronateststraten: ‘Valt reuze mee met de drukte’

Nederlanders zouden zich massaal laten testen op het . De koepelorganisatie van ’s over de ruim 100 coronateststraten zei afgelopen week ‘dat er op geen enkele locatie nog structureel plek is’.

Minister De Jonge van Volksgezondheid zei dat de krapte in het coronatestbeleid de komende weken nog zal aanhouden.

Op duiken veel beelden op die mensen hebben gemaakt van testlocaties. Technologie-analist Henny van der Pluijm verzamelt op LinkedIn al een aantal dagen foto’s van teststraten.

“Mainstream media praten over drukke teststraten. Hugo de Jonge beweert dat de teststraten nog weken overbelast zijn. De media schreven het kritiekloos op. Het lijkt niet te kloppen. Burgers controleren nu alle teststraten,” zegt hij.

Het valt allemaal reuze mee met de drukte

Johan Meijboom besloot een kijkje te nemen bij de teststraat tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Hij sprak ook met een medewerker.

“Je ziet het, het is hier echt superdruk. De mensen staan in de rij hier,” zegt Meijboom terwijl hij een zo goed als lege parkeerplaats filmt.

“Ik dat er ongeveer 2 mensen aan het testen zijn.”

De medewerker van …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NOS: Slechts 3 of 4 kinderen in Moria

Om boos van te worden: de geniepige handel in gegevens over jouw gedrag!