in

CDC geeft toe: griep geteld als Corona-gevallen … Aantallen grotendeels opgeblazen

depth of field photography of man playing chess

De Centers for Disease Control and Prevention () lijkt stilzwijgend te hebben toegegeven dat de bijna universeel gebruikte PCR-tests mogelijk niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen en gewone griepvirussen, en verzoekt klinieken om nieuwe COVID-19-tests te gebruiken die in staat zijn om onderscheid te maken tussen de griep en het door globalisten misbruikte virus.

In een nieuwe aankondiging verklaarde de CDC dat het zijn noodtoepassing voor de controversiële PCR-tests op 31 december 2021 zal intrekken en dringt er bij klinieken en ziekenhuizen in het hele land op aan om onmiddellijk te beginnen met het gebruik van nieuwe instrumenten die beter in staat zijn om “de detectie en differentiatie van -CoV-2- en griepvirussen te vergemakkelijken” omdat “dergelijke tests het voortdurend testen op zowel griep als SARS-CoV-2 kunnen vergemakkelijken en zowel tijd als middelen kunnen besparen nu we het griepseizoen ingaan”.

Veel sceptici hebben opgemerkt dat, met de opkomst van COVID-19, het aantal griepgevallen is gedaald naar een niveau dat ongeloofwaardig is, meldt National File.

Terwijl de CDC schatte dat tussen 24.000 en 62.000 stierven aan “griepgerelateerde ziekten” in 2019, kromp het aantal met bijna 99% in 2020, tot een bescheiden 646 sterfgevallen.

Velen hebben gewezen op overmatig gebruik van de PCR-tests, die zijn ontworpen om ongelooflijk kleine hoeveelheden virussen op te sporen, voor deze enorme verandering.

Anderen, misschien meer verwarrend, zeggen dat terwijl de ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
D621543 Setra Impfbus nimmt Fahrt auf vaccin bus 11zon

Minister De Jonge over vaccinatie-terreur: de prikbus bij scholen, dat is een beeld dat je heel veel gaat zien

depth of field photography of man playing chess

Coronavirus verspreidt zich onder de gevaccineerden in sterk gevaccineerde landen