in , , , , , ,

Censuur vrije social media is nu broodnodig en …. daar is vriendenplek.nl

8XorU1DmvQ7Kn9mYXLLk 24 fb4bed326fa4bf472fd490a8322eaf64 image

frame 3Sinds het begin van de Coronacrisis wordt er volop gecensureerd op de grote BigTech socialmediakanalen als Facebook, Twitter, en Youtube.

Deze kanalen zijn niet meer veilig om jouw onderzoeken en bevindingen inzake en de wereldwijde complotten te delen die er momenteel gaande zijn!

Deel dit bericht met jouw vrienden!

Het is belangrijk dat dit bericht bij veel mensen terecht komt. Aangezien je op Facebook en Twitter niet meer eerlijk, open en vrij jouw informatie kunt delen heb je een alternatief voor Facebook nodig.

Daarom ook het vriendelijke verzoek dit bericht via Messenger of Telegram door te sturen naar jouw vrienden

8XorU1DmvQ7Kn9mYXLLk 24 fb4bed326fa4bf472fd490a8322eaf64 image

Verwijder je Facebook en Twitter-account…

Wereldwijd zijn miljoenen waarheidslievende vrijheidsstrijders bezig in een verwoede strijd om de wereld wakker te maken als het gaat om de Corona-. We weten onderhand allemaal wel dat ‘het zaakje stinkt' aan alle kanten. Je wilt graag je medemens informeren over de zaken die jij hebt ontdekt, echter de factcheckers van facebook zitten je constant op de hielen. Het AI-systeem van Facebook ‘scant' de hele dag door naar berichten over ‘Corona' en ‘” en hangt automatisch een labeltje aan elk bericht dat gaat over Corona. Berichten en verslaggevingen van gerenomeerde artsen die proberen de waarheid te vertellen worden vaak direct gewist van Youtube, Facebook en Twitter óf je ontvangt een melding ‘Uw bericht is in strijd met de richtlijnen van onze community‘.

Mensen die hun bevindingen willen delen met hun vrienden, familie en kennissen bereiken niet diegenen die zij willen bereiken vanwege de shadow-bans op bovengenoemde BigTech Socialmedia bedrijven. Op Vriendenplek is jouw zichtbaarheid groter omdat de zichtbaarheid van berichten op Vriendenplek niet wordt bepaald door algoritmes, maar zij worden chronologisch (dus op actualiteit) geplaatst.

Berichten over vaccinatieschade worden simpelweg niet toegestaan op Facebook. De ‘onafhankelijke factcheckers' zitten je onverbiddelijk op de huid. Op deze manier kunnen de mensen niet worden geïnformeerd over wat er werkelijk aan de hand is.

Toch wil je jouw informatie delen met de wereld, want je hebt zoveel liefde voor de mensheid dat je je uiterste best doet om de slapende en door de mainstream-media gehypnotiseerde massa te doen ontwaken en wakker te schudden. Dit lukt jou niet op Facebook, Twitter, Linkedin of Youtube, want hun AI-systeem zorgt er gewoon voor dat jouw berichten nauwelijks zichtbaar zijn op de tijdlijn. Jouw informatie bereikt de mensen niet omdat je berichten gewoon een zéér kleine zichtbaarheid hebben en je moet wel héél veel geluk hebben, wil je dat jouw informatie wordt opgepikt.

Het merendeel van de mensheid is nog diep in slaap omdat de grote BigTech social media belangrijke informatie bij de mensen weghoudt. Alléén hier op Vriendenplek kun je jouw informatie veilig delen. Nu is het dus nog zaak om jouw vrienden te overtuigen van het belang van Vriendenplek en hen te stimuleren om hier lid te worden. Dat zou je al kunnen doen door hen dit artikel te laten lezen.

uliln2ZnFFwVFo4mspbD 03 ce8601a2671f6c91855bd34024915d9c image

Zoek je een goed alternatief voor Facebook? Kom naar Vriendenplek

Veel mensen stapten over naar Telegramgroepen om daar hun informatie te delen, maar misten toch het sociale aspect dat een sociaal netwerk biedt. Goede alternatieven voor Facebook waren nog niet bekend, dus een leuke plek om online te socializeren was er nauwelijks, behalve op het vreselijke facebook waar je om de haverklap een blokkade krijgt als je wederom een link deelt die ‘in strijd is met de richtlijnen van de comframe 3munity. De factcheckers zitten je constant als een vreselijk irritante kakkerlak in je nek.

Toen was er Vriendenplek. De naam zul je waarschijnlijk nog niet kennen. Vriendenplek is de afgelopen twee jaar onder de naam ‘Socializen Online' bezig geweest te werken aan een goede functionaliteit van de website. Vorig jaar october veranderde ‘Socializen Online' in ‘Vriendenplek'. Vriendenplek is een soort van mix tussen Facebook en Hyves. De website moest een gelikt uiterlijk krijgen en zich onderscheiden van facebook. Er moest een soortgelijke online omgeving komen, waar je ongeveer hetzelfde kunt als op Facebook, maar dan verpakt in een wat leuker jasje en met wat meer mogelijkheden. Zo kun je op Vriendenplek, mits je een beetje kunt programmeren, je profiel helemaal naar eigen smaak stylen d.m.v. CSS-codes.

 

We wachten momenteel op mensen die kennis hebben van CSS en kant- en klare profielpimps kunnen aanbieden voor de leden. Tot die tijd moet je zelf een beetje puzzelen. De optie is er in ieder geval, dus je kunt je profielpagina hier véél mooier maken dan op het oersaaie en kille facebook het geval is. Kijk maar op mijn pagina!

Ook op Youtube wordt er behoorlijk gecensureerd:

De afgelopen dagen ontving ik tot twee keer onderstaande melding van Youtube, nadat ik hun ‘richtlijnen had geschonden' via mijn email:

Youtube censuur

 

Bovengenoemde Bigtech ‘social media‘ zijn niet zo ‘sociaal' als zij beweren, als je niet de kans krijgt jouw informatie op een eerlijke en ongecensureerde manier te delen. Facebook, Twitter én Youtube jagen zelf hun leden weg en hun gebruikers zijn nu gedwongen om gebruik te maken van alternatieve social media kanalen. Vroeger waren zij kanalen waar je op een leuke manier allerlei informatie en video's kon delen, maar sinds de Corona ‘pandemie‘ kan dit ‘plotseling' niet meer.

Nooit waren er in zulke grote getalen ‘fact checkers‘ op Facebook. Nooit werden we gecensureerd op Facebook, Twitter of Youtube en zelfs Linkedin. Sinds ‘Corona‘ kunnen wij op deze kanalen niet meer delen wat we willen. We mogen onze verontwaardiging niet meer uiten. Als we interessante links tegenkomen die het Corona-verhaal tegenspreken, zitten de factcheckers van Facebook je metéén op de huid, óf je ontvangt een melding van Youtube zoals hierboven vermeld! Twitter doet ook net zo hard zijn best om hun leden monddood te maken, en dit met als reden dat zij niet willen dat de waaarheid naar buiten komt, omdat zij hiervoor grof worden betaald door hun ‘supreme masters'…

Vriendenplek heeft een heel universum aan social media alternatieven waar jij naar hartelust jouw informatie kunt delen, w.o. ook een YOUTUBE alternatief van Nederlandse bodem (zie links hieronder)

Wordt ook lid van deze censuurvrije onderdelen van Vriendenplek:

  • Deeljenieuws (Hier kun je zelf censuurvrij nieuwsartikelen en onderzoeken delen)
  • Deeljefotosapp (Het Nederlandse Instagram alternatief van Vriendenplek, eveneens censuurvrij)
  • Deeljevideos (Het Nederlandse censuurvrije alterrnatief voor Youtube. Hier kun je al jouw video's delen)
  • Muziek Podcast app (Het censuurvrije alternatief voor Spotify waar bekende en onbekende artiesten hun eigen muziek en podcasts kunnen delen)

Wat is er allemaal mogelijk op Vriendenplek?

Er is op Vriendenplek heel veel mogelijk. Vriendenplek heeft een heel universum aan mogelijkheden en verschillende websites. Om nieuwe leden een beetje wegwijs te maken schreef ik dit artikel!

Op Vriendenplek ben je vrij

In dit artikel van vorig jaar schreef ik al waarom Vriendenplek het beste alternatief is voor Facebook, Lees en déél het artikel aub met ál jouw vrienden als jij dit bericht oppikt want IEDEREEN moet weten van het bestaan van Vriendenplek.

In dit artikel maak ik jou wegwijs binnen het systeem van Vriendenplek en weet je wat er hier allemaal mogelijk is.

Zoals je ziet is Vriendenplek een geweldig sociaal netwerk waar er héél veel mogelijk is.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken is het heel erg hard nodig dat Vriendenplek méér leden krijgt en een begrip wordt in Nederland, België en zelfs buiten deze grenzen. De website is in de meeste talen wel te navigeren dus iedereen is welkom om zich hier thuis te voelen!

Het is van het grootste belang dat de wakkere mensen een alternatief social media kanaal hebben om hun informatie te verspreiden, demonstraties aan te kondigen, video's te delen op het censuurvrije Youtube alternatief https://deeljevideos.nl zonder dat je content waar je vele uren in hebt gestoken, wordt verwijderd door de Facebook, Twitter of Youtube-maffia die jou op de nek zit!

frame 3

Sla de QR-code op op jouw telefoon, computer of tablet. Print het uit en hang het overal op. Laat er desnoods T-shirts mee bedrukken of petjes of andere zaken die opvallen. Heb je een winkel , cafe of restaurant, en steun je het monsterlijke Corona-beleid NIET? Hang deze QR-code dan op in jouw winkel, zet het op je kassabonnen, zet het op je website of leg het op je toonbank neer en geef het aan je klanten.

Helaas is Vriendenplek nog niet zó enorm bekend in Nederland, maar Vriendenplek doet toch aardig zijn best om aan de weg te timmeren, en in het tamelijk korte bestaan van de website heeft het toch al in vele gevallen haar nut bewezen. Want, Vriendenplek is ‘het gat in de dijk' waardoor belangrijke informatie naar buiten sijpelt.

‘Wappies' en alternatieve media zijn hier welkom

Ben je ook een wappie? Gefeliciteerd. je bent wakker, en je wilt anderen wakker maken. Nodig al jouw ‘wappie' vrienden uit om hier lid te worden. Help ook mee om de alternatieve media te bereiken en hen op de hoogte te brengen van het bestaan van Vriendenplek, zodat wij zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken! Vraag hen om een artikel te wijden aan Vriendenplek. Alle beetjes helpen om hier meer leden te krijgen.

Heb je er (nog) geen vertrouwen in, omdat er nog niet zoveel leden zijn? Wel, er zijn al duizenden leden maar ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd',  en jij kunt meehelpen aan de bekendheid van Vriendenplek. Want als iedereen massaal overstapt van Facebook en Twitter naar Vriendenplek, dan hebben de grote social media geen macht meer.

Het lot van de wereld ligt ook in jouw handen en alleen op Vriendenplek kunnen we vrij communiceren over die zaken die voor ons van belang zijn!

Is er ook een app?

Ja, die is er, maar die zul je niet vinden in de Appstore of in Googleplay. Vanwege het strikte censuurbeleid in beide stores heeft Vriendenplek ervoor gekozen hun apps niet in de Appstore of in Googleplay aan te bieden. Je kunt de apps direct downloaden vanaf de site. Zo hebben Apple en Google dus géén zeggenschap over de apps van Vriendenplek!

Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor Android. Aan een Apple-app wordt gewerkt en die zal hoogstwaarschijnlijk ergens in de toekomst gaan verschijnen.

Je kunt de apps downloaden vanaf deze pagina!

Neem ook een kijkje op het censuurvrije vriendenplek.nl

frame 3

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
waanzin 1555673363

Nieuwe test spoort griep én corona op voor werkgevers die je ook willen griep- en Covid prikken

9212886 469d418154 politie1

Nieuw hoogtepunt van vaderlandse waanzin: Ongevraagd voorstel tot anale seks van politie-chef tot ambtsgeheim bestempelt