in , , , , ,

Nieuwe test spoort griep én corona op voor werkgevers die je ook willen griep- en Covid prikken

geralt / Pixabay

Het Nederlandse bedrijf Coronalab.eu brengt volgende week een test op de markt waarmee én griep kan worden opgespoord.

Het aantal snotterende en kuchende mensen neemt toe en zowel het aantal coronabesmettingen als het aantal griepgevallen stijgt.

De verwachting is dat de aantallen nog verder gaan oplopen en voor een griepgolf later dit jaar wordt gevreesd.

Testen op corona deden bedrijven al, maar nu kunnen werkgevers dus ook testen op griep.

En veel van hen nemen die tests maar al te graag af, claimt ceo Patrick de Boer.

De Boer: ,,Veel van mijn klanten ‘screenen' nog breed op de werkvloer, vooral omdat ze niet zeker weten wie er wél is gevaccineerd en wie niet.”

Volgens De Boer is er zelfs vraag naar de en willen werkgevers deze beschikbaar stellen voor hun medewerkers nog voor het griepseizoen écht begint.

Veel bedrijven gaan over het randje als het gaat om de veiligheid van de medewerker. Afgelopen maand lag onder andere Ticketmaster nog onder vuur, omdat zij hun medewerkers vroegen een vaccinatiebewijs te overhandigen bij binnenkomst.

Dit is tegen de regels, zo oordeelde het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Al kan het ministerie niks doen tegen dit soort bedrijven, omdat de situatie niet in de is …..

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Draaien & Liegen kabinet: Minister ‘nuanceert’ foutieve informatie dat politie ‘geen toestemming heeft’ inzet gezichtsherkenning

Censuur vrije social media is nu broodnodig en …. daar is vriendenplek.nl