Centrale bankiers forceren recessie/depressie: De bevolking loopt met open ogen in de val

Nog steeds zijn er mensen die denken dat presidenten of politici bepalen wat er gaat gebeuren op deze wereld. In werkelijkheid zijn het de centrale bankiers en van datgene wat zij voor ons in petto hebben wordt je niet vrolijk.

Iemand die verschillende gebeurtenissen de afgelopen jaren heel goed heeft voorspeld is Brandon Smith van de website Alt-Market.

Hij voorspelde in 2016 dat de verkiezingen zou winnen op een moment dat iedereen hem voor gek verklaarde. Hij voorspelde dit op basis van zijn theorie dat de centrale bankiers de wereld manipuleren met een bepaald doel.

Dat er een achtergrond waardoor overal ter wereld de nationalisten en populisten de afgelopen jaren aan de winnende hand waren. Dat iemand als Trump moest winnen, zodat hij later gebruikt kan worden als zondebok, op het moment dat zij besluiten om de economie te laten crashen.

Dat centrale bankiers dit op ieder door hen gewenst moment kunnen doen, is iets dat niet registreert bij de bulk van de bevolking. Dat op het moment dat centrale bankiers besluiten om voldoende liquiditeit (geld) uit de markt te trekken, dit gegarandeerd een recessie of zelfs een zal veroorzaken.

Smith heeft nu een soort update artikel gemaakt en zegt dat zijn voorspelling dat de centrale bankiers tijdens het bewind van Trump de economie zullen laten ineenstorten meer dan ooit staat.

Dat nu benoemd is tot premier van en keihard afstevent op een Brexit zonder deal is alleen maar een bevestiging van dit alles.

Smith vergelijkt de situatie van Trump ook dikwijls met die van een vorige Amerikaanse president, Herbert Hoover. In maart 1929 werd Hoover benoemd tot president en in oktober dat jaar was er de befaamde crash op Wall Street en de daarop volgende depressie.

Hoover deed veel dingen die de huidige president Trump ook doet. Hij begon met enorme belastingverlagingen voor bedrijven, enkele jaren later gevolgd door enorme belastingverhogingen tijdens het hoogtepunt van de depressie. Ook Hoover verhoogde invoerrechten net zoals Trump doet, met handelsoorlogen tot gevolg.

Om een lang verhaal kort te maken: Hoover en de door hem gevolgde kregen de schuld van de Grote Depressie die duurde tot aan de Tweede Wereldoorlog. De centrale bankiers die het hadden veroorzaakt bleven op deze manier volledig buiten schot.

Dit alles maakte de weg vrij voor Roosevelt, die door Smith een vermomde communist wordt genoemd en de meest destructieve president die de VS ooit heeft gekend.

Voormalig voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve ( van Amerika in handen van de Rothschild kliek) Ben Bernanke heeft toegegeven dat het de centrale bankiers waren die de crash van 1929 hebben veroorzaakt, maar dat ze dit nooit weer zullen doen.

En dat is precies wat ze desondanks nu alsnog weer aan het doen zijn.

Smith en vele andere analisten zeggen dat het klappen van de grootste economische zeepbel ooit, al in werking is gezet door de FED in de afgelopen anderhalf jaar. Dit door liquiditeit uit de markt te halen in de vorm van het stoppen met opkopen van alles wat los en vast zit en tegelijkertijd het geleidelijk verhogen van de rente.

Vanuit normale economische principes is de ineenstorting van de Amerikaanse economie al lang begonnen, alleen is dat nog niet zichtbaar omdat de centrale bankiers onder andere de aandelenbeurzen manipuleren waardoor alles koek en ei lijkt, maar het niet is.

Donald Trump is in dit alles geen onschuldig slachtoffer, maar speelt de rol die hij moet spelen. Tijdens zijn verkiezingscampagne had Trump zware kritiek op de FED omdat ze de economie kunstmatig omhoog krikten door het bijdrukken van geld en door de rente historisch laag te houden. Toen Trump eenmaal was benoemd tot president, draaide hij 180 graden en eiste dat dat de FED de rente zou verlagen en blijft hij maar wijzen naar de beurs als graadmeter van de economie om zo aan te tonen wat voor geweldige president hij is. Dit alles zodat het zo goed als zeker is, dat hij straks de schuld zal krijgen van de grote crash die gaat komen.

Het enige waar Smith nog over twijfelt is de timing. Of die crash zal gebeuren voordat Trump gekozen kan worden voor een tweede termijn of daarna. Mocht hij wel worden herkozen dan zal die crash sowieso plaatsvinden voor 2024, maar waarschijnlijk veel eerder.

In het geval van Hoover was één termijn als president voldoende om de benodigde schade aan te richten in Amerika en misschien geldt dat ook voor Trump. Het resultaat van die crash zal een woedende bevolking zijn en de totale verkettering van alles wat naar nationalisme of populisme riekt.

Wat er zal gebeuren is dat links en extreem links de kans krijgen om hun globalisme nieuw leven in te blazen op een schaal zoals nog nooit eerder is vertoond.

Zoals bekend is de New World Order, (een wereldomvattend Israël met Jeruzalem als hoofdstad) gebaseerd op het communisme (socialisme).

En volgens Smith beginnen de eerste contouren over welke kant het op zal gaan zich nu al af te tekenen.

Er is de laatste weken natuurlijk veel ophef geweest over een aantal vrouwen die door Trump “de vier vrouwelijke ruiters van de Apocalyps” worden genoemd.

Volgens het Democratische Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez vond president Donald Trump het maar wat mooi toen zijn aanhangers afgelopen woensdag ‘Stuur haar terug!' riepen over haar collega Ilhan Omar. Ocasio-Cortez, Omar en twee andere vrouwelijke Democraten van kleur zijn sinds een week doelwit van de Amerikaanse president.

Ocasio-Cortez sprak gisteren (lokale tijd) voor het eerst in haar thuisstad New York sinds Trump haar, Omar, Ayanna Pressley en Rashida Tlaib op Twitter verbaal aanviel…..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Camping, café, restaurant en hotel volgend jaar weer duurder door nieuwe wet

Telkens wat: De grote agressieve horrorwespen plaag van 2019 gaat van start