in , ,

Cition weet het zeker: auto in Jordaan staat ook in West

5329865248 6deeb302fb kenteken parkeren1 e1447068856335

Je moet over een onwaarschijnlijk rijvaardigheid beschikken wil je je auto op een vrijdagmiddag in elf minuten van de Jan Hanzenstraat in West naar de Egelantiersstraat in de Jordaan kunnen rijden. Volgens parkeerbeheerder Cition heeft Frank Markestein dat welhaast onmogelijke echter gepresteerd.

‘Het kan niet,’ zegt Markestein. ‘Ik kén die hele Jan Hanzenstraat niet, ik ben er nog nooit geweest. Cition heeft een fout gemaakt. Of er rijdt iemand rond met hetzelfde nummerbord als ik, maar dat lijkt me sterk.’ En over de inderdaad nogal grofkorrelige foto die Cition hem met de boete meestuurde: ‘Die F, is dat niet eigenlijk een P?’ Moet gezegd: het zóu kunnen.

Markestein is verontwaardigd over wat hem is aangedaan, zegt hij. ‘… dit is belachelijk. Ik heb Cition laten zien dat ik vlak na het uitschrijven van die bon op een heel andere plaats was. Dat kan ik aantonen met het rekeningoverzicht van ParkMobile.’

Cition heeft de bezwaren van Markestein echter ongegrond verklaard. ‘Het bezwaar tegen deze naheffingsaanslag is ongegrond verklaard omdat de scangegevens duidelijk aangeven dat het om het kenteken van de heer Markestein gaat. Bovendien heeft een controleur het kenteken zelf ook waargenomen. Twee waarnemingen – geen reden dus de aanslag te vernietigen. Wanneer iemand het niet eens is met de uitspraak, kan hij altijd in beroep gaan bij de rechtbank.’

Lees verder via PrivacyNieuws

 

Foto via FaceMePLS cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9292bb3ded1a1f6c4392c244 640 google1

Google zuigt (vooral je telefoon leeg)

a236b97fe149c16e57aac1be 640 windows1

De blunders in Windows 8 zijn straks weer helemaal weggewerkt: Opvolger Windows 8 is Windows 10