in

Corona-studies zijn gebaseerd op computermodellen, niet op feiten

Corona outbreak Janet Ossebaard scr

In een recente reportage van NBC Nightly News deed Dr. Wu Zinyou van de Chinese gezondheidsautoriteit Centers for Disease Control () een verontrustende uitspraak: in het interview werd niet alleen duidelijk dat er zelfs na meer dan een jaar van de “pandemie” opvallend weinig informatie over het nieuwe lijkt te zijn – hij gaf ook toe dat het virus niet is geïsoleerd.

Vanuit wetenschappelijk oogpunt is de isolatie van een pathogeen, d.w.z. zijn volledige zuivering van alle vreemde stoffen, het bewijs van zijn bestaan. En verschillende studies beweren dat dit is gebeurd: al in januari 2020 spraken de eerste wetenschappelijke publicaties uit China over de succesvolle isolatie van het virus.

Wu Zinyou ontkent nu precies dat – en brengt daarmee alles aan het wankelen wat regeringen over de hele wereld hun burgers willen wijsmaken over de .

Kritische mensen stellen natuurlijk de vraag: hoe kan een op genetische basis specifiek helpen tegen een virus waarvan de exacte genetische informatie nog niet eens afdoende is ontwikkeld?

Geen bewijs van het bestaan van het virus?

In feite is Wu Zinyou slechts een van de vele wetenschappers die vraagtekens zetten bij de stand van het onderzoek naar -CoV-2. Frontnieuws heeft al eerder bericht over ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e0d64a4e5aaa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b75297dd19049 640 world changed

Hoe ook het recht op demonstreren verdween

Immigranten

En de massa-immigratie blijft maar doorgaan