in

Corona-studies zijn gebaseerd op computermodellen, niet op feiten

In een recente reportage van NBC Nightly News deed Dr. Wu Zinyou van de Chinese gezondheidsautoriteit Centers for Disease Control (CDC) een verontrustende uitspraak: in het interview werd niet alleen duidelijk dat er zelfs na meer dan een jaar van de “pandemie” opvallend weinig informatie over het nieuwe Coronavirus lijkt te zijn – hij gaf ook toe dat het virus niet is geïsoleerd.

Vanuit wetenschappelijk oogpunt is de isolatie van een pathogeen, d.w.z. zijn volledige zuivering van alle vreemde stoffen, het bewijs van zijn bestaan. En verschillende studies beweren dat dit is gebeurd: al in januari 2020 spraken de eerste wetenschappelijke publicaties uit China over de succesvolle isolatie van het virus.

Wu Zinyou ontkent nu precies dat – en brengt daarmee alles aan het wankelen wat regeringen over de hele wereld hun burgers willen wijsmaken over de Coronavaccins.

Kritische mensen stellen natuurlijk de vraag: hoe kan een vaccin op genetische basis specifiek helpen tegen een virus waarvan de exacte genetische informatie nog niet eens afdoende is ontwikkeld?

Geen bewijs van het bestaan van het virus?

In feite is Wu Zinyou slechts een van de vele wetenschappers die vraagtekens zetten bij de stand van het onderzoek naar SARS-CoV-2. Frontnieuws heeft al eerder bericht over ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe ook het recht op demonstreren verdween

En de massa-immigratie blijft maar doorgaan