in

Covid-19 gevaccineerden kunnen spike-eiwit ‘afstoten’, wat schadelijk is voor niet-gevaccineerden

decv

In hun laatste issue brief waarschuwden America’s Frontline Doctors (AFLDS) hoe spike-eiwitten die het resultaat zijn van experimentele COVID-19 gentherapievaccins het vermogen hebben om 1.) door de “bloed-hersenbarrière” te gaan en neurologische schade te veroorzaken, 2.) worden ” afgeworpen ‘door de gevaccineerden, wat ziekte veroorzaakt bij niet-gevaccineerde kinderen en volwassenen, en 3.) onregelmatige vaginale bloedingen bij vrouwen veroorzaken.

Het document werd vorige week uitgebracht en was getiteld “Identificatie van complicaties na vaccinatie en hun oorzaken: een analyse van Covid-19-patiëntgegevens”. Het verklaarde doel van het document is “om aanvullende informatie te verstrekken aan bezorgde burgers, gezondheidsdeskundigen en beleidsmakers over ongewenste voorvallen en andere postvaccinatiekwesties als gevolg van de drie experimentele COVID-19-vaccins die momenteel worden toegediend onder EUA (autorisatie voor noodgevallen) ”door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

De non-profitorganisatie benadrukte de duizenden ongewenste voorvallen die verband houden met deze ‘vaccins’ en werden vastgelegd door het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC). “Toch hebben deze complicaties een fractie van de aandacht gekregen die werd besteed aan de controverse over bloedstolling van J & J”, klaagden ze met ontzetting en vroegen ze: “Waarom?”

Door deze gegevens nader te bekijken, presenteert AFLDS “enkele belangrijke categorieën van bezorgdheid die tot dusverre publiekelijk niet zijn aangepakt door de FDA of de CDC”, waarbij wordt beweerd dat het falen van deze regelgevers om deze en andere ‘bekende onbekenden’ te beschouwen een verwaarlozing is van fundamenteel medisch onderzoek. ”

Ze leggen hun algemene zorgcategorieën uit, zoals hieronder wordt weergegeven:

Ten eerste bestaat er grote bezorgdheid over de brede verspreiding van deze nieuwe vaccins, die een nieuwe technologie gebruiken en alleen experimenteel blijven zonder volledige goedkeuring van de FDA. In plaats van een verzwakte antigeenrespons toe te passen – zoals gebeurt met conventionele vaccins – introduceren deze experimentele middelen iets dat een ‘spike-eiwit’ wordt genoemd in iemands systeem.

“Het duurt jaren om er zeker van te zijn dat iets nieuws veilig is”, bevestigt het AFLDS-document. “Niemand kent definitief de gezondheidsimplicaties op de lange termijn voor het lichaam en de hersenen, vooral onder jongeren, die verband houden met dit piekproteïne. Bovendien, als er zich gedocumenteerde problemen met het eiwit voordoen, zal er nooit een manier zijn om de nadelige effecten bij reeds gevaccineerde personen ongedaan te maken. ”

Ten tweede hebben deze piekproteïnen, in tegenstelling tot conventionele vaccins, samen met “lipidenanodeeltjes” het vermogen om door de “bloed-hersenbarrière” te gaan die speciale bescherming biedt voor deze gevoelige delen van het lichaam.

“Er is simpelweg niet genoeg tijd geweest om te weten welke hersenproblemen en hoe vaak daaruit een hersenprobleem zal ontstaan”, waarschuwt het document.

Risico’s van een dergelijke penetratie omvatten “chronische ontsteking en trombose (stolling) in het neurologische systeem, die bijdragen aan tremoren, chronische lethargie, beroerte, Bell’s Palsy en ALS-achtige symptomen. De lipidenanodeeltjes kunnen mogelijk samensmelten met hersencellen, wat resulteert in een vertraagde neurodegeneratieve ziekte. En het door mRNA geïnduceerde spike-eiwit kan 10 tot 20 keer sterker aan hersenweefsel binden dan de spike-eiwitten die (van nature) deel uitmaken van het oorspronkelijke virus. ”

Ten derde, aangezien deze experimentele vaccins vele triljoenen spike-eiwitten produceren bij hun ontvangers, kunnen deze gevaccineerde individuen “sommige van deze (spike-proteïne) deeltjes afwerpen om contacten te sluiten”, waardoor ze ziekte bij hen veroorzaken.

In een e-mailcorrespondentie met LifeSiteNews stuurde Dr.Simone Gold, de oprichter van AFLDS, deze schrijver door naar een tweet van 29 april waar ze een document plaatste van Pfizers experimentele onderzoeken waarin de farmaceutische gigant “dit mechanisme erkent” van mogelijke afscheiden, schreef ze. .

Zoals het document stelt, kan iemand “worden blootgesteld als gevolg van blootstelling aan de omgeving”, inclusief “door inademing of huidcontact” met iemand die bij de studie betrokken is, of met een ander die op dezelfde manier is blootgesteld.

En dit kan volgens AFLDS gevaarlijk zijn. Zoals de korte problemen verdergaan, “zijn de piekproteïnen pathogeen (‘ ziekteveroorzakend ’), net als het volledige virus.” Bovendien binden deze “piekproteïnen sterker dan het volledig intacte virus” en dus zijn er gevallen over de hele wereld van “pericarditis, gordelroos, longontsteking, bloedstolsels in de ledematen en hersenen, Bell’s Palsy, vaginale bloedingen en miskramen gemeld bij personen die zijn in de buurt van gevaccineerde personen. ” Een dergelijke uitscheiding “lijkt bij sommige personen ook een grote verscheidenheid aan auto-immuunziekten te veroorzaken (waarbij het lichaam zijn eigen weefsel aanvalt).”

Bovendien zijn er andere, ernstigere gevaren voor zelfs de niet-gevaccineerde personen mogelijk vanwege het feit dat deze “piekproteïnen de bloed-hersenbarrière kunnen passeren, in tegenstelling tot traditionele vaccins.”

Ten vierde maakt een dergelijke uitscheiding kinderen kwetsbaar als ze in de buurt zijn van ouders en leerkrachten die deze experimentele vaccins hebben gekregen. Hoewel de dreiging van COVID-19 voor jongeren terecht wordt omschreven als ‘irrelevant’, inclusief een overlevingspercentage van 99,997% voor mensen onder de 20 jaar, is AFLDS bezorgd dat sommige kinderen symptomatisch kunnen worden vanwege de nabijheid van de gevaccineerden. Op zo’n punt bestaat het gevaar dat ‘volksgezondheidsbureaucraten’ zulke gevallen zouden gebruiken om te ‘speculeren dat de ziekte van een kind verband houdt met een SARS-CoV-2‘ variant ’, terwijl het het resultaat is van contact met gevaccineerde volwassenen.

“Onze andere zorg is dat kinderen langdurige chronische auto-immuunziekte kunnen ontwikkelen, inclusief neurologische problemen, vanwege het feit dat kinderen nog tientallen jaren voor de boeg hebben en biljoenen van de hierboven genoemde spike-eiwitten.”

Ten vijfde: “AFLDS is op de hoogte van duizenden meldingen van vaginale bloedingen, postmenopauzale vaginale bloedingen en miskramen na vaccinatie met COVID-19, evenals anekdotische meldingen van vergelijkbare bijwerkingen onder degenen die in nauw contact staan ​​met de gevaccineerde.” Hoewel de onafhankelijke artsenorganisatie op dit punt “geen definitief commentaar kan geven op de nauwe contacten”, behalve te vermelden dat ze “hierover wereldwijd berichten hebben gehoord”, leggen de vele gemelde incidenten van vaginale bloeding na vaccinatie een duidelijk verband vast tussen het vaccin en onregelmatige bloeding. ”

“Ondanks dit duidelijke bewijs, werden veranderingen in de menstruatiecyclus niet genoemd als een van de meest voorkomende bijwerkingen van de FDA in de fase-drie klinische deelnemers. De reproductieve gezondheid van vrouwen moet serieus worden genomen in plaats van weggezwaaid door agendagedreven volksgezondheidsfunctionarissen ”, luidt de brief.

Tot slot erkent AFLDS de “onstuitbare economische prikkel onder farmaceutische bedrijven” om onnodige en gevaarlijke COVID-vaccins, boosters en dergelijke voor kinderen op de markt te brengen, en dringt AFLDS erop aan dat “volksgezondheidsdeskundigen moeten stoppen en gegevens over mogelijke bijwerkingen van vaccins en gerelateerde vragen na vaccinatie moeten beoordelen voor het te laat is.”

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
775179747 558fb36689 hyperinflation

Bank of America kondigt hyperinflatie aan

Big20Pharma20Facebook20 20SEPT202020

Europese Commissie leunt zwaar op Pharma-lobby