in , , , , ,

Covid-19 vaccin misleiding is door de mand aan het vallen en wat nu?

Dont need front

Pfizer Covid Jab ‘90% Effectief Tegen Ziekenhuisopname Voor Tenminste 6 Maanden”, zegt een recente Guardian kop. Herinnert u zich 1 jaar geleden of zo, toen deze dingen voor het eerst werden gemeld?

We kregen dingen te horen als 95% effectief tegen infectie, niemand had het over ziekenhuisopname, en niemand had het ooit over een tijdslimiet, schrijft Raúl Ilargi Meijer.

Ik weet niet zeker of ze gewoon de doelpalen verzetten of dat er misschien een heel nieuw en ander spel is begonnen, maar die veranderingen in de bewoordingen zijn schrijnend. In feite is ons een jaar lang een narratief verkocht en komen we er nu achter dat het nooit waar is geweest.

Alleen zijn de propagandisten, zoals de Guardian, nog niet klaar om de veranderingen bij te benen. Ik denk dat dat wel zal veranderen.

Ondertussen zijn een paar miljard mensen geïnjecteerd met stoffen die in wezen niet doen wat ons verteld is dat ze zouden doen. Wat betreft de effectiviteit tegen ziekenhuisopname, die is op zijn best duister. Bijvoorbeeld omdat in de VS vanaf 7 augustus 60% van de ziekenhuisopnames plaatsvonden onder volledig gevaccineerde personen.

Maar bescherming tegen ernstige ziekten is het laatste been waar de vaccinfanatici op kunnen staan, en ze zullen dat been beschermen met alles wat ze hebben. Totdat ze het niet meer kunnen.

En zelfs dit artikel geeft toe: “De effectiviteit tegen alle Covid-infecties daalde van 88% binnen een maand na twee doses tot 47% na zes maanden…” Oké, dus na 6 maanden zijn ze waardeloos. Je zou geen EUA krijgen voor 47%. Maar hoe ziet het er na 3 maanden uit?

https://www.humetrix.com/powerpoint-vaccine.html

Zoals u kunt zien, wordt het na een paar weken al slechter. Laten we genereus zijn en zeggen dat de stoffen 3 maanden “effectief” zijn. Behalve, natuurlijk, de eerste twee weken wanneer ze bekend staan om het verhogen van het risico op infectie.

Dan blijft er 10 weken “effectiviteit” over. En na 6 maanden is er niets meer over. Zelfs Reuters zegt dat:

Covid-vaccin antilichaamspiegels dalen ‘bijna 10-voudig’ na ongeveer zes maanden

“Een voorlopige studie deze week beweerde een sterke vermindering te hebben gevonden in het aantal coronavirus-bestrijdende antilichamen bij patiënten ongeveer een half jaar nadat zij het COVID-19 vaccin hadden ontvangen. Onderzoekers “analyseerden bloedmonsters van 46 gezonde, meestal jonge volwassenen of volwassenen van middelbare leeftijd na ontvangst van de twee doses en opnieuw zes maanden na de tweede dosis,” meldde Reuters deze week. De studie wees uit dat “vaccinatie met het Pfizer-BioNtech vaccin hoge niveaus van neutraliserende antilichamen tegen de oorspronkelijke vaccinstam induceert, maar deze niveaus dalen bijna 10-voudig na zeven maanden,” vertelden twee van de onderzoekers aan aan het persbureau.

De studie, die nog niet peer reviewed is, komt op een moment dat steeds vaker wordt gesproken over de noodzaak van een nieuwe booster tegen COVID-19 om een robuuste immuunrespons te garanderen. De studie concludeert dat “toediening van een boosterdosis ongeveer 6 tot 7 maanden na de initiële vaccinatie de bescherming tegen SARS-CoV-2 en de varianten daarvan waarschijnlijk zal verbeteren”.

Betere bescherming? Of doodt het? Oordeelt u maar. The Exposé heeft gekeken naar het laatste beschikbare rapport van het Britse Health Security Agency, dat onlangs Public Health England heeft vervangen.

De conclusie:

“Gevaccineerde mensen lopen risico op de nieuwe varianten … zijn gevaarlijk voor anderen … moeten geïsoleerd worden van de samenleving” Professor Christian Perronne

Covid-19 Vaccin Negatieve Effectiviteit Zo Laag Als Minus 86%

“De doeltreffendheid van alle beschikbare vaccins samen is zo laag als – 85,71% in de leeftijdsgroep 40-49 jaar, en zo hoog als – 3,4% in de leeftijdsgroep 30-39 jaar. Dit toont aan dat de Covid-19-vaccins mensen vatbaarder maken voor het oplopen van Covid-19, in plaats van gevallen van Covid-19 te voorkomen met de geclaimde 95%. Door de cijfers voor alle leeftijdsgroepen boven de 30 jaar te combineren, hebben we een gemiddelde vaccineffectiviteit van – 47,69% kunnen berekenen, en dit zien we duidelijk terug in het aantal bevestigde gevallen per vaccinatiestatus.

Tussen week 36 en week 39 van 2021 waren er 41.149 bevestigde gevallen van Covid-19 bij de ongevaccineerde 30-plussers, 14.649 bevestigde gevallen bij de gedeeltelijk gevaccineerde 30-plussers, en een beangstigende 243.373 bevestigde gevallen bij de volledig gevaccineerde 30-plussers. Het nieuwe rapport van het UK Health Security Agency bewijst zonder enige twijfel dat de Covid-19-vaccins niet werken, en de ontvangers er zelfs slechter van worden.”

Dus, zoals ik al vroeg, wat nu? Op dit moment wordt de druk voor de vaccins alleen maar opgevoerd. Links en rechts worden mensen ontslagen, waaronder langdurige en toegewijde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Vrijheden en rechten worden nog steeds afgenomen, en in toenemende mate beknot. Maar de mensen zullen de echte cijfers gaan zien, hoe hard je ook probeert ze te verbergen.

Dus als politicus of mediapersoon kun je maar beter proberen het spel voor te blijven. Een enorm aantal mensen is gestorven omdat – om de vergunningen voor de vaccins te krijgen – alle bestaande en preventieve behandelingen moesten worden verboden.

En nu beginnen de vaccins actief nog veel meer mensen te doden. Er is geen manier om dat verborgen te houden. En het is onmogelijk vaccins te blijven promoten als ze dodelijk zijn voor degenen die gevaccineerd worden.

PHEVaccines

In veel landen worden de campagnes voor booster prikken opgestart. Ze zullen het alleen maar erger maken, en snel. Steeds meer mensen zullen spike-eiwitfabrieken worden, omdat hun immuunsysteem niet langer in staat is om te gaan met de toenemende hoeveelheden spikes die hun eigen lichaam produceert.

Terwijl de tijd dat de boosters “bescherming” bieden korter zal worden. Als je vandaag een booster krijgt, heb je er waarschijnlijk rond Kerstmis nog een nodig.

Als ik een politicus was, zou ik me hier grote zorgen over maken. En ik zou waarschijnlijk iemand zoeken om de schuld te geven, zodat ik niet zelf de schuld krijg.

Misschien zou ik zeggen dat Pfizer en Moderna mij misleid hebben, of mijn eigen deskundigen.

Maar ik zou niet wachten tot de vingers onvermijdelijk in mijn richting beginnen te wijzen. Ik zeg het alleen maar.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14769225961 b5738e8bc4 nwo1

Agenda 2030: DNB wil huizenbezitters zwaar laten boeten voor wanbeleid DNB, overheid, EU en ECB

4369918522 c442539502 sheeple e1429295267597

“Covid-19 vaccin effectiviteit” samengevat in 2 minuten 20 seconden, ben jij erin getrapt?