in , , , , , ,

De (nieuwe normale) winter komt eraan … en u weet wat dat betekent

5858843

Klopt, het is bijna weer tijd voor de globale-kapitalistische (GloboCap) heersende klassen om de massa’s van het Nieuwe Normaal op te zwepen tot een staat van stompzinnige massahysterie over een denkbeeldig apocalyptisch virus.

Hetzelfde denkbeeldige apocalyptische virus dat ze de afgelopen twee jaar gebruikt hebben om de massa’s van het Nieuwe Normaal gedurende de hele winter tot een staat van massahysterie op te zwepen.

Deze keer zullen ze er er hun handen vol aan hebben. Even zonder gekheid, hoeveel hysterischer kunnen de Nieuwe Normalen nu nog worden?

Het overgrote deel van de westerse wereld is veranderd in een pseudo-medische dystopie, waarin men zijn ” gezondheids-zuiverheidspapieren ” moet tonen om een café binnen te gaan om een kopje koffie te drinken.

Mensen die weigeren zich experimenteel te laten “inenten” tegen een virus dat milde tot matige symptomen veroorzaakt (of vaak helemaal geen symptomen) bij ongeveer 95% van de geïnfecteerden, en waarvan het totale sterftecijfer door besmetting ongeveer 0,1% tot 0,5% bedraagt, worden systematisch afgezonderd, van hun baan beroofd, medische behandeling ontzegd, gedemoniseerd als “een gevaar voor de samenleving”, gecensureerd, beboet, en anderszins vervolgd.

Indien u denkt dat ik de zaak overdrijf, bekijkt u de voorpagina van deze Australische krant eens…

courier mail front page

Ja, de Grote Zuivering van het Nieuwe Normaal heeft een aanvang genomen.

“De Ongevaccineerden” en andere ongelovigen en ketters worden opgejaagd door fanatieke, haatdragende menigten, voor de Nieuwe Normale Inquisitie gesleept, en overal ter wereld tot voorbeeld gesteld.

Hier in het Nieuwe Normale …..

Lees verder bij de bron: Sott.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dees 5G vaccins 01 480x300 1

mRNA-vaccins & GMO-eiwit ‘Magneto’: remote control van hersenen en gedrag..

vaccin holocaust 02 social media

Begrafenissen stijgen met 15%, crematies met 10% in 2021 vergeleken met 2020 toen er geen “covid-19 vaccins” waren