in

Covid-19-vaccins: Deze lijst is schokkend!

via ellaster.nl

Een nieuwe experimentele gentechnologie, zonder afgerond klinisch onderzoek. Dat functioneert als een computerprogramma, met een genetische code die RNA instrueert om proteïne aan te maken. Wat kan er nog mis gaan met deze nieuwste van het nieuwste ? De data op de VAERS website spreken boekdelen …

Het nieuwe Covid-19 vaccin is versneld ontwikkeld, ongeacht om welke producent het gaat en welke technologie het betreft. Nog niet alle gebruikelijke klinische fases zijn afgerond. Op de VAERS website, het Vaccine Adverse Event Reporting System, worden alle gemelde bijwerkingen gerapporteerd. En hoewel het Covid-19 vaccin nog niet zo lang wordt toegepast, is er al een substantiële lijst.

Normaal gesproken rapporteert slechts 1-10% van de artsen de bijwerkingen van vaccinaties. Om die reden mogen we aannemen dat de lijst op VAERS met geregistreerde bijwerkingen en sterfgevallen, waarschijnlijk slechts een klein deel en zeker niet alle gevallen betreft. Het VAERS systeem is een Amerikaans overheidsinitiatief, dat gelieerd is aan de CDC (Centers for Disease Control).

Het rapportagesysteem is in het leven geroepen nadat farmaceuten de National Childhood Vaccine Injury Act met de Amerikaanse overheid overeen waren gekomen. Farmaceuten zouden niet langer aansprakelijk zijn voor vaccinatieschade, op voorwaarde dat de bijwerkingen geregistreerd zouden worden. In worden ongewenste (bij)werkingen van geregistreerd bij het Lareb.

In onderstaande ’s is een lijst van (ernstige) bijwerkingen te zien. Eén lijst van december 2020 en de video eronder met een lijst van januari 2021. De ongewenste effecten van het Covid-19-vaccin zijn divers, maar het gaat om veel sterfgevallen of opname op de ic. De meeste gevallen betreffen 65-plussers, maar ook jongere mensen zijn vlak na de gestorven. Het gaat onder andere om rapportages van hartaanvallen, beroertes, toevallen en stuiptrekkingen, inwendige bloedingen, of een onduidelijke doodsoorzaak.

Korte video met lijst bijwerkingen van december 2020

 

De ‘Software for life’

Moderna noemt het Covid-19-vaccin, wat niet écht een vaccin is, een “mRNA platform”, een “applicatie” of “software”. “We wilden een mRNA-technologieplatform creëren dat heel erg functioneert als een besturingssysteem op een computer.” Dit “Operating System” is “zo ontworpen dat het uitwisselbaar kan worden aangesloten en afgespeeld met verschillende programma’s.”

“Over het algemeen is het enige dat van het ene potentiële mRNA-medicijn naar het andere verandert, het coderende gebied – de feitelijke genetische code die ribosomen instrueert om eiwitten te maken. Door gebruik te maken van deze instructiesets krijgen onze mRNA-geneesmiddelen voor onderzoek een softwarematige kwaliteit.”

Het doet me denken aan Microsoft-producten waarbij ook de associatie met een bepaalde naam naar boven komt …

Op deze website kun je zelf een zoekopdracht doen naar de ongewenste bijwerkingen van de Covid-19-vaccins. Onderstaande PDF met een overzicht kun je downloaden via deze link.

Lees verder bij de bron: Ellaster


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘De afbraak die de relschoppers aanrichten, is klein bier vergeleken met de afbraak onder Rutte’

Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen