De echte geschiedenis van de Aarde, de Black Knight Satellite

In 1899 ontwikkelde Tesla hoogfrequente radioapparatuur in Colorado Springs. Tesla liet weten dat hij een signaal ontving vanuit de ruimte dat intelligentie suggereerde. Het signaal werd voortdurend herhaald. Tesla was ervan overtuigd dat het signaal een buitenaardse oorsprong had en wist zeker dat het van de planeet Mars kwam.

Later heeft hij die stelling, waarschijnlijk onder druk van de welbekende kleine groep, gerectificeerd en gewijzigd in, het signaal komt elders uit de ruimte. Enkele jaren later onderschepte Marconi een soortgelijk signaal.

black-knight-1

Al in 1927 hadden meerdere astronomen een onbekend object in een baan om de Aarde waargenomen en enkelen daarvan maakten ook melding van een vreemd onbekend signaal. In 1953 werd het object gezien door Dr. Lincoln La Paz van de universiteit van New Mexico. Doordat steeds meer informatie beschikbaar kwam door andere wetenschappers en astronomen werd Clyde W Tombaugh aangesteld door het ministerie van defensie om het object op te sporen en verslag te doen. In 1957 werd door Dr. Luis Corralos van het ministerie van communicatie van Venezuela een foto gemaakt van de satelliet, hij wilde eigenlijk foto’s maken van Sputnik2 toen die over Caracas vloog. Anders dan Sputnik 1 en 2, die van oost naar west vlogen, ging de mysterieuze satelliet van west naar oost. Tegen de draairichting van de Aarde in en dus ook geen gebruik makend van de natuurlijke draaisnelheid in de baan om de aarde.

black-knight-2In maart 1960 werd een tweede mysterieuze satelliet gevonden in een baan om de Aarde. Deze satelliet bevond zich in een baan en locatie waar de Russen en de Amerikanen destijds nog niet de mogelijkheden voor hadden. Schattingen van het gewicht kwamen op 15 ton, wat veel zwaarder is dan tot nog toe in de ruimte kon worden gebracht, wij hadden er simpelweg de middelen niet voor. Tevens reisde deze satelliet met de dubbele snelheid van andere satellieten. Robert L.Johnson, directeur van het Adler Planetarium zei er het volgende over;

” ‘THE OBJECT,’ JUDSON SAID, ‘DOESN’T EVEN HAVE THE
DECENCY TO MAINTAIN A REGULAR SCHEDULE, LIKE ANY OTHER
HEAVENLY OR MAN MADE OBJECT HE’S EVER SEEN.’ ‘WE DON’T
KNOW WHEN TO WATCH FOR IT.’ he says.” It appears some nights, and some nights it doesn’t.

Lees verder via De echte geschiedenis van de Aarde, de Black Knight.

Foto via bob the builder of luv

  •  
  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening

Close