in

De echte geschiedenis van de Aarde, de Black Knight Satellite

10282635383 7901d6c048 black knight satellite1

In 1899 ontwikkelde Tesla hoogfrequente radioapparatuur in Colorado Springs. Tesla liet weten dat hij een signaal ontving vanuit de ruimte dat intelligentie suggereerde. Het signaal werd voortdurend herhaald. Tesla was ervan overtuigd dat het signaal een buitenaardse oorsprong had en wist zeker dat het van de planeet Mars kwam.

Later heeft hij die stelling, waarschijnlijk onder druk van de welbekende kleine groep, gerectificeerd en gewijzigd in, het signaal komt elders uit de ruimte. Enkele jaren later onderschepte Marconi een soortgelijk signaal.

black-knight-1

Al in 1927 hadden meerdere astronomen een onbekend object in een baan om de Aarde waargenomen en enkelen daarvan maakten ook melding van een vreemd onbekend signaal. In 1953 werd het object gezien door Dr. Lincoln La Paz van de universiteit van New Mexico. Doordat steeds meer informatie beschikbaar kwam door andere wetenschappers en astronomen werd Clyde W Tombaugh aangesteld door het ministerie van defensie om het object op te sporen en verslag te doen. In 1957 werd door Dr. Luis Corralos van het ministerie van communicatie van Venezuela een foto gemaakt van de satelliet, hij wilde eigenlijk foto’s maken van Sputnik2 toen die over Caracas vloog. Anders dan Sputnik 1 en 2, die van oost naar west vlogen, ging de mysterieuze satelliet van west naar oost. Tegen de draairichting van de Aarde in en dus ook geen gebruik makend van de natuurlijke draaisnelheid in de baan om de aarde.

black-knight-2In maart 1960 werd een tweede mysterieuze satelliet gevonden in een baan om de Aarde. Deze satelliet bevond zich in een baan en locatie waar de Russen en de Amerikanen destijds nog niet de mogelijkheden voor hadden. Schattingen van het gewicht kwamen op 15 ton, wat veel zwaarder is dan tot nog toe in de ruimte kon worden gebracht, wij hadden er simpelweg de middelen niet voor. Tevens reisde deze satelliet met de dubbele snelheid van andere satellieten. Robert L.Johnson, directeur van het Adler Planetarium zei er het volgende over;

” ‘THE OBJECT,’ JUDSON SAID, ‘DOESN’T EVEN HAVE THE
DECENCY TO MAINTAIN A REGULAR SCHEDULE, LIKE ANY OTHER
HEAVENLY OR MAN MADE OBJECT HE’S EVER SEEN.’ ‘WE DON’T
KNOW WHEN TO WATCH FOR IT.’ he says.” It appears some nights, and some nights it doesn’t.

Lees verder via De echte geschiedenis van de Aarde, de Black Knight.

Foto via bob the builder of luv

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6161642791 66facce138 UWV1

Banenmachine van Rutte wil nog niet zo: Doorstroom van WW naar bijstand verdubbeld

2624642448 fc20f839b7 filmtip1

Filmtip, Rampage: Capital Punishment, hij is echt goed en via deze manier te bekijken