in ,

De Eritrese treinduwer wordt niet vervolgd voor moord

OpenClipart-Vectors / Pixabay

De Eritreeër die in juli een achtjarig kind vermoordde door het voor een aanrijdende trein te duwen in het centraal station van Frankfurt, wordt niet vervolgd voor moord maar voor doodslag.

Dat meldt Focus Online. De feiten dateren van eind juli.

De dader – een Eritreeër met drie kinderen die in woonde – duwde een moeder en haar achtjarige zoon voor een rijdende trein in het centraal station van Frankfurt. De vrouw kon zich op tijd in veiligheid brengen, maar haar zoon kwam om het leven.

Ook probeerde de man een 78-jarige vrouw voor de trein te duwen. De dader zit in afwachting van zijn proces in een psychiatrisch .

Doodslag, niet moord

Nu blijkt dat de verdachte niet berecht zal worden voor moord. Het van Frankfurt am Main bestempelt de daad als doodslag, niet als moord. Dat betekent ook dat de dader voor een regionale moet verschijnen.

“Ik heb met grote verbazing kennis genomen van de classificatie van het Openbaar Ministerie en kan het niet begrijpen”, reageert advocaat van de familie Ulrich Warncke.

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte wil reiskostenvergoeding niet terugbetalen

Best gek: ECB houdt geen toezicht op pensioenfondsen