in

Nederlandse rechtstaat in buitenland afgemaakt als “volledig corrupt” met MH17 als voorbeeld

bananenrepubliek2

Ons land valt zo langzamerhand in de categorie “bananenrepubliek” als het op onafhankelijke rechtsspraak aan komt.

Zo wordt nu via buitenlandse bronnen bekend dat de rechters in de MH17 zaak bewust bewijsmateriaal volledig negeren.

Vroeger keken mensen op tegen een rechtbank en de rechters die daar een onafhankelijk oordeel velden over gepleegde misdaden in het land.

Tegenwoordig is dat niet meer zo. Nu is de rechtbank een soort verlengstuk geworden van de psychopaten in en laten zich voor ieder gewenst karretje spannen. Een kind van drie met redelijk werkende hersenen heeft zo langzamerhand in de gaten dat vlucht MH17 niet door de Russen uit de lucht is geschoten, maar door Oekraïne.

Desondanks wordt er een komedie opgevoerd die een wordt genoemd en daar moeten ze nu dermate grove maatregelen nemen om de onder het tapijt te vegen, dat de naam van de Nederlandse rechtstaat inmiddels volledig kapot is gemaakt.

Je krijgt dan bijvoorbeeld in Amerika koppen zoals de volgende:

nederland rechters corrupt

De timing van de MH17 rechtszaak is natuurlijk perfect, want met al die coronaperikelen en zorgen over of we nu wel of niet met vakantie kunnen, verdwijnt deze geheel naar de achtergrond. Maar, bij mensen die wel deze zaak nauwgelet volgen, valt op dat bepaald bewijsmateriaal vakkundig door de rechtbank aan de kant wordt geschoven.

Al direct na de ramp was duidelijk dat er zich minimaal één gevechtsvliegtuig van Oekraïne in de buurt van MH17 bevond. Het waren niet alleen de Russen die radarbeelden toonden waarop dit te zienwas; het waren vooral de getuigen die allemaal stuk voor stuk vertelden dat ze meerdere straaljagers in de lucht hadden gezien. Hierna een klein stukje met getuigen uit een eerder artikel:

Het volgende is voor het JIT. En nee, geen dank, graag gedaan.

En deze jongens:

En dit verslag dat we al eerder publiceerden:

En deze getuigen, gefilmd door de BBC direct na de ramp, wat weer snel offline werd gehaald.

En zo zijn er nog talloze. Mensen die allemaal hebben gezien dat er meerdere vliegtuigen in de lucht waren, die schoten hoorden en die stuk voor stuk door het onderzoeksteam volkomen zijn genegeerd.

Het volgende stukje tekst is afkomstig van de website van het OM () en laat een deel van een getapt gesprek zien van Dubinsky, één van de verdachten. Hieruit wordt duidelijk dat de Boeing is neergeschoten door een …..

Lees verder bij de bron: niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
49726744767 2256fe3ef1 b trump corona

Coronacrisis – VS uit de WHO gestapt!

protest democratie 351x185

Zo’n demonstratieverbod, mag dat zomaar?