in ,

De ‘wappies’ krijgen opnieuw gelijk: ‘Gelekt document Duitse RIVM- Nieuwe lockdown in herfst en winter’

Viruswaarheid stuurde vanmiddag een nieuwsbrief die dermate belangrijk is, dat wij deze hier in zijn geheel overnemen. Uit gelekte documenten van het Robert Koch Institut, het Duitse RIVM, blijkt namelijk dat de zogenaamde ‘complotdenkers’ opnieuw gelijk krijgen, en er in de herfst en winter een nieuwe, keiharde lockdown staat gepland.

Het is cruciaal dat zoveel mogelijk mensen eindelijk onder ogen zien dat onze eigen bestuurders zich tegen het volk hebben gekeerd, en onder het mom van een fake pandemie en ‘het ’ de komende tijd ALLES zullen afbreken wat na de Tweede Wereldoorlog is opgebouwd.

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: we staan op de drempel van de allerhardste en meest antihumane communistische die deze planeet ooit heeft gekend. Alleen een massaal vreedzaam NEE kan dit nog stoppen.

De nieuwsbrief van Viruswaarheid in donkerblauw:

U dacht dat het einde van deze “pandemie” in zicht was? Waarschijnlijk niet. De wappies krijgen namelijk opnieuw gelijk. Het oude normaal komt niet terug. Niet vandaag, niet morgen, nooit. Ook niet als iedereen geprikt is. Het regime Rutte verkoopt prietpraat. Elke dag weer.

Volgens een gelekt document van het RKI, het Duitse RIVM, is een nieuwe lockdown voor de herfst en winter in voorbereiding. Het regime Rutte volgt doorgaans trouw het bewind van de oosterburen. Je hoeft geen complotdenker te zijn om te zien dat het demissionaire de aangekondigde vierde golf van staatsterreur ook over ons uitstort.

En ja, de verhaallijn van deze fantasten is dat een nieuwe lockdown noodzakelijk is omdat er nog steeds geen groepsimmuniteit bestaat, de vrees voor nieuwe nog gevaarlijkere varianten en de afwezigheid van een beschermende werking van de injectiestoffen waarvoor de belastingbetaler zojuist voor ruim een miljard opgelicht werd.

Wie gelooft dit nog? 

Onze fundamentele vrijheden en mensenrechten gaan opnieuw op het offerblok van de medische . Het zijn schaamteloze verzinsels. bouwde namelijk afgelopen jaar de capaciteit van de ziekenhuizen en de ic’s structureel af. Naar schatting verdwenen tienduizend ic-bedden. De bezetting van de ziekenhuizen was in het ‘pandemiejaar’ 2020 net als in Nederland historisch laag. De problemen in de zorg ontstonden door ontwrichtende maatregelen, niet door een ziekte.

Het RKI-document adviseert ook een verdere opschaling van de om mensen te overtuigen een prik te halen. Of als u er al twee gehaald heeft, de derde.

Hoeveel verdraagt u nog? 

We zagen afgelopen weken al dat het Merkelregime de slachtoffers van natuurgeweld geen noodhulp maar vaccinatiebussen en teststraten stuurde. Een bezoekje aan de prikbus staat ongetwijfeld hoog op de agenda van mensen die zojuist alles verloren. Dit is wat we meer gaan zien komende tijd. Alleen psychopaten komen met zulke verknipte ideeën.

Het regime ontziet niemand. 

Zo moeten de jongeren komend schooljaar voorbereid worden op meer digitaal onderwijs. Met andere woorden, onze kinderen kunnen weer een jaar zonder fatsoenlijk onderwijs tegemoetzien. Voor zover scholen wel open zijn, zullen zij zich meermaals per week moeten onderwerpen aan de willekeur en vernedering van een absurd testregime.

Daarmee worden ook de ouders in overspannenheid gedreven. Zij moeten alle zeilen bijzetten om naast alle andere verplichtingen ook nog hun kinderen zelf te onderwijzen en entertainen als ze door sluitingen of verplichte quarantaine weer eens thuiszitten. Dat komt overigens mooi uit, want het RKI ziet thuiswerken als een onderdeel van het noodzakelijke maatregelenpakket.

Wat kunnen we verder verwachten? Contactbeperkingen. Een eufemisme voor collectieve detentie, verbod op bijeenkomsten en groepsvorming, digitale surveillance en andere vrijheidsontnemingen.

Een ding is duidelijk. Deze mensen zijn niet bezig met volksgezondheid of ons welzijn. Voor onze ogen ontstaat een totalitaire staat waarin wij als bevolking buitenspel staan. Bek houden en doen wat er gezegd wordt. En natuurlijk even je mouw opstropen voor de volgende experimentele prik.

Onze fundamentele vrijheden en mensenrechten komen niet terug tenzij we ze terugnemen. Iedereen die het niet zag, hoogste tijd om de ogen te openen. Weet u het nog in maart 2020? Even twee weken flatten the curve? We zijn anderhalf jaar verder.

Het is genoeg geweest. You can’t fool all the people all the time. De tijd van afwachten en toekijken is voorbij. Hoogste tijd voor massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Genoeg is genoeg.

Download hier het gelekte document:

Gelekte document in Duits

Vertaling document in Nederlands

Cyberaanval zal einde maken aan dit soort berichten

Ik wees in het eerste artikel van vandaag opnieuw op de door het World Economic Forum geplande en onlangs geoefende (false flag) ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EXCLUSIEF – Sterfgevallen nemen toe en uit officiële gegevens blijkt dat 87% van de mensen die zijn overleden, was gevaccineerd

Kamervragen over ‘schokkende’ coronavaccincontracten met Pfizer, gaan de leugens eindelijk uitkomen?