in ,

De ‘wappies’ krijgen opnieuw gelijk: ‘Gelekt document Duitse RIVM- Nieuwe lockdown in herfst en winter’

Viruswaarheid stuurde vanmiddag een nieuwsbrief die dermate belangrijk is, dat wij deze hier in zijn geheel overnemen. Uit gelekte documenten van het Robert Koch Institut, het Duitse RIVM, blijkt namelijk dat de zogenaamde ‘complotdenkers’ opnieuw gelijk krijgen, en er in de herfst en winter een nieuwe, keiharde lockdown staat gepland.

Het is cruciaal dat zoveel mogelijk mensen eindelijk onder ogen zien dat onze eigen bestuurders zich tegen het volk hebben gekeerd, en onder het mom van een fake pandemie en ‘het klimaat’ de komende tijd ALLES zullen afbreken wat na de Tweede is opgebouwd.

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: we staan op de drempel van de allerhardste en meest antihumane communistische dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend. Alleen een massaal vreedzaam NEE kan dit nog stoppen.

De nieuwsbrief van Viruswaarheid in donkerblauw:

U dacht dat het einde van deze “pandemie” in zicht was? Waarschijnlijk niet. De wappies krijgen namelijk opnieuw gelijk. Het oude normaal komt niet terug. Niet vandaag, niet morgen, nooit. Ook niet als iedereen geprikt is. Het regime Rutte verkoopt prietpraat. Elke dag weer.

Volgens een gelekt document van het RKI, het Duitse RIVM, is een nieuwe lockdown voor de herfst en winter in voorbereiding. Het regime Rutte volgt doorgaans trouw het bewind van de oosterburen. Je hoeft geen complotdenker te zijn om te zien dat het demissionaire kabinet de aangekondigde vierde golf van staatsterreur ook over ons uitstort.

En ja, de verhaallijn van deze fantasten is dat een nieuwe lockdown noodzakelijk is omdat er nog steeds geen groepsimmuniteit bestaat, de vrees voor nieuwe nog gevaarlijkere varianten en de afwezigheid van een beschermende werking van de injectiestoffen waarvoor de belastingbetaler zojuist voor ruim een miljard euro opgelicht werd.

Wie gelooft dit nog? 

Onze fundamentele vrijheden en mensenrechten gaan opnieuw op het offerblok van de medische zorg. Het zijn schaamteloze verzinsels. Duitsland bouwde namelijk afgelopen jaar de capaciteit van de ziekenhuizen en de ic’s structureel af. Naar schatting verdwenen tienduizend ic-bedden. De bezetting van de ziekenhuizen was in het ‘pandemiejaar’ 2020 net als in historisch laag. De problemen in de ontstonden door ontwrichtende maatregelen, niet door een ziekte.

Het RKI-document adviseert ook een verdere opschaling van de propaganda om mensen te overtuigen een prik te halen. Of als u er al twee gehaald heeft, de derde.

Hoeveel leugens verdraagt u nog? 

We zagen afgelopen weken al dat het Merkelregime de slachtoffers van natuurgeweld geen noodhulp maar vaccinatiebussen en teststraten stuurde. Een bezoekje aan de prikbus staat ongetwijfeld hoog op de agenda van mensen die zojuist alles verloren. Dit is wat we meer gaan zien komende tijd. Alleen psychopaten komen met zulke verknipte ideeën.

Het regime ontziet niemand. 

Zo moeten de jongeren komend schooljaar voorbereid worden op meer digitaal onderwijs. Met andere woorden, onze kinderen kunnen weer een jaar zonder fatsoenlijk onderwijs tegemoetzien. Voor zover scholen wel open zijn, zullen zij zich meermaals per week moeten onderwerpen aan de willekeur en vernedering van een absurd testregime.

Daarmee worden ook de ouders in overspannenheid gedreven. Zij moeten alle zeilen bijzetten om naast alle andere verplichtingen ook nog hun kinderen zelf te onderwijzen en entertainen als ze door sluitingen of verplichte quarantaine weer eens thuiszitten. Dat komt overigens mooi uit, want het RKI ziet thuiswerken als een onderdeel van het noodzakelijke maatregelenpakket.

Wat kunnen we verder verwachten? Contactbeperkingen. Een eufemisme voor collectieve detentie, verbod op bijeenkomsten en groepsvorming, digitale surveillance en andere vrijheidsontnemingen.

Een ding is duidelijk. Deze mensen zijn niet bezig met of ons welzijn. Voor onze ogen ontstaat een totalitaire staat waarin wij als bevolking buitenspel staan. Bek houden en doen wat er gezegd wordt. En natuurlijk even je mouw opstropen voor de volgende experimentele prik.

Onze fundamentele vrijheden en mensenrechten komen niet terug tenzij we ze terugnemen. Iedereen die het niet zag, hoogste tijd om de ogen te openen. Weet u het nog in maart 2020? Even twee weken flatten the curve? We zijn anderhalf jaar verder.

Het is genoeg geweest. You can’t fool all the people all the time. De tijd van afwachten en toekijken is voorbij. Hoogste tijd voor massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Genoeg is genoeg.

Download hier het gelekte document:

Gelekte document in Duits

Vertaling document in Nederlands

Cyberaanval zal einde maken aan dit soort berichten

Ik wees in het eerste artikel van vandaag opnieuw op de door het World Economic Forum geplande en onlangs geoefende (false flag) ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Skrypin Antonov
1 maand geleden

Achteraf zegt iedereen: hadden we toch maar op tijd Schwab, Soros en Gates en ….opgehangen!

A. F. M. de Ribeaucourt
Antwoord aan  Skrypin Antonov
1 maand geleden

Het was al zeer duidelijk toen drosten en koopmans met hun leugens kwamen met de pcr.
Deze twee krijgen waarschijnlijk de hoogste straf, want dat betekent dat we de strijd zullen winnen.
Maak je geen illusies over deze psychopaten, we zullen een inhaalslag moeten doen.
Ze weten dat ze op het schavot komen in een 2e Neurenberg!

Namets
1 maand geleden

Beste Medemensen

Onze Corrupte Regering voert Agenda 2030 uit voor de WHO/OMT/WEF/Elite NWO.
De MRNA spuit is een Genocide Spuit de overlevenden zullen in de grootste nachtmerrie aller tijden komen en blijven.
Aller corrupte overheden hebben dit lang van te voren gepland.
Totale controle bevolking dmv Lockdowns en Nazi Maatregels.Verplichte Vaccinaties anders complete uitsluiting maatschappij.
De vele Nep Variantjes zullen steeds opnieuw uit de kast gehaald worden om zo de maatregels te kunnen rechtvaardigen.
De druk op de bevolking zal blijven toenemen want we moeten allemaal aan de Dood en Verderf Spuit.
Veel mensen beseffen nog steeds niet wat er werkelijk speelt.
Onze overheid regeert dit land niet meer.
Zij krijgen orders van Hogerhand om de bevolking te Tirraniseren en hun wil op te leggen.
Vroeg of laat gaat dit escaleren in een Burgeropstand/Oorlog of nog erger.
Ik krijg steeds meer het gevoel dat men uit is op Chaos en ellende.
Wat veel mensen ook niet zien.
Is dat er achter de schermen een Derde Wereld Oorlog wordt uitgelokt door de US &
Corrupte NATO.
De constante provocaties aan het adres van putin.
zullen steeds verder gaan escaleren.
En wij de Westerse Bevolkingen worden hier het slachtoffer van.
Mensen we moeten nu in opstand komen tegen Adolf Rutte en zijn Criminelen anders zal deze nachtmerrie nooit eindigen.

A. F. M. de Ribeaucourt
Antwoord aan  Namets
1 maand geleden

Namets, ben het 100% eens hier kom je alleen uit met massaal CDA en VVD en SP en Groenlinks en D66 en PvdA nuit te schakelen, goed gecoordineerd en en masse. Ze weten het donders goed, getuige hun functie bij Schwab . De PvdA is extreem gevaarlijk met Ploumen, zij zit op dezelfde lijn als Kaag!
De A-status van een modelmatige niet bestaande ziekte was voor de sukkels een eyeopener. Net als in WOII zullen de Rauters en de
6 en 1/4 ’s het doelwit worden van commando’s. De enige oplossing. Te hopen dat de denktank in Geneve spoedig plat gelegd wordt. Wat zullen de Zwitsers doen?

Nelly Dujardin
1 maand geleden

Hier kom je alleen af door bikkelhard te vechten. Je weet waar Rutte woont, je kent alle schwabisten in de kamer en parlement. We waren te aardig, we zullen nu een strijd van leven op dood moeten voeren voor een beetje toekomst van de kinderen! Het begon al in de demminkperiode of eerder.
De wetsaanpassingen al geschreven voor de corona uitbraak. Zegt dat niet genoeg bij deze wederopstanding van het derde rijk?

EXCLUSIEF – Sterfgevallen nemen toe en uit officiële gegevens blijkt dat 87% van de mensen die zijn overleden, was gevaccineerd

Kamervragen over ‘schokkende’ coronavaccincontracten met Pfizer, gaan de leugens eindelijk uitkomen?