in ,

De werkelijke reden dat de overheid je kaalplukt

Mensen reageren nog steeds verbaast als blijkt dat iedere keer als er een voordeeltje aan lijkt te komen, deze onmiddellijk weer wordt wegbelast.

Er wordt nu ondertussen op zoveel dingen (extra) belasting geheven dat een kwart van de bevolking niet langer de vaste lasten kan betalen.
Er wordt overal gejubeld want er komt een stukje belastinggeld terug bij de burgers. Er wordt gedaan alsof het hier een bijzondere gunst is die door een goedwillende overheid richting bevolking wordt verleend.

Het is uiteraard niets anders dan een PR stunt want wat ze aan de ene kant teruggeven, wordt aan de andere kant weer dubbel en dwars teruggehaald.

Soms staan er in de Telegraaf wel eens zinnige dingen. Weliswaar meestal afkomstig van lezers, maar goed kniesoor die daar op let.

Zo schreef iemand deze week in een ingezonden brief dat het eigenlijk niet uitmaakt dat wat je ook doet, hoe goed je ook je best doet, je nooit uit het financiële dal schijnt te klimmen.

Want iedere keer als er een lichtpuntje lijkt te zijn, slaan de rovers uit en omstreken weer toe. Zo stond er onder andere het volgende in die brief:

Olie goedkoper? Meer belasting op benzine en diesel

Water te goedkoop? Belasten

Energieleidingen lopen onder de grond, dus die kan de gemeente dan mooi even extra belasten.

Huizenprijzen gedaald? De WOZ waarde gaat naar beneden, maar belasting blijft gelijk.

Energierekening bestaat voor de helft uit belastingen.

Eigen bijdrage zorg rijst de pan uit.

De conclusie is dan ook dat de overheid alles doet om de bevolking permanent uit te melken en dat het niet zo vreemd is dat voor een kwart van de bevolking de vaste lasten niet meer zijn op te brengen.

Wat blijkt uit bovenstaande brief is dat de bevolking wel signaleert wat er gebeurt, maar werkelijk geen flauw benul heeft over het waarom.

Ze vragen zich af hoe het kan dat iedere keer als het lijkt alsof de een voordeeltje heeft, deze weer wordt weggenomen door nog meer belasting.

Het antwoord op dit alles is kinderlijk eenvoudig:

Schop de centrale bankiers het land uit en onmiddellijk is er voldoende voor iedereen.

Overheden worden door het bankiersgespuis gedwongen om de bevolking permanent uit te melken omdat alles, maar dan ook echt alles draait op en om schuld.

Welke halve gare idioten zijn er ooit mee akkoord gegaan dat de geldvoorziening van landen in handen is van een sinister clubje Rothschilds bankiers?

De meesten van ons beseffen niet hoe prettig het kan zijn als je in een land leeft waar de overheid níet wordt misbruikt door de bankiers.

Hoe het is als je een overheid hebt die geeft om de bevolking.

Iets dat tot vrij recent nog voor kwam op deze wereld. Zoals in een land als Libië bijvoorbeeld dat tot de NAVO (lees: centrale bankiers) invasie in 2011 geen Centrale Rothschild Bank had.

Een land dat nu wél een dergelijke bank heeft en dat nu wel “” kent.

Hoe de Libische bevolking nu geniet van de democratie en de Centrale Bank zie je links of de foto en een goed beeld van de vreselijke tijden onder die afgrijselijke dictator Gaddafi zie je op de rechterfoto:
libië toen en nu

Voordat de Libische bevolking kennismaakte met het fenomeen Centrale Bank en bankiersgespuis zag het leven er voor een doorsnee Libische burger heel anders uit.

Op de website WanttoKnow vonden we het volgende overzicht:

1. Er werd door de burgers van Libië geen elektriciteit betaald in de tijd van de ‘dictator’..
2. Er werd door de burgers van Libië geen rente betaald, wanneer zij leningen afsloten bij banken die staatseigendom waren; dit was wettelijk zo geregeld..! De grote vraag is nu, of deze renteloze leningen wettelijk nog van kracht zijn..
4. Elk pasgetrouwd koppel in Libië kreeg bij het tekenen van de huwelijksakte een bedrag toegekend van de Libische overheid van 60.000 Dinar (€ 35.000). Hiermee kon het stel dan een ‘verse start’ maken.
5. Alle gezondheidszorg voor Libische burgers was vrij. Er was geen sprake van ziektekosten, noch van ziektekostenverzekeringen..
6. Vóórdat Khadaffi aan de macht kwam (1969), was het percentage analfabeten in Libië zo’n 83%. Een paar jaar geleden lag dat nog slechts op 25%.
7. Wanneer Libische burgers het idee mochten opvatten om te gaan boeren, dan stelde de Libische regering het volgende ter beschikking, kostenloos.. Land, boerderij, gereedschap, zaden en vee naar keuze..
8. Wanneer Libische burgers het niet konden vinden in Libië, waar het opleiding en scholing betrof, konden zijn in het buitenland gaan studeren. Zij kregen dan van de Libische overheid een toelage van maar liefst € 1750,- per maand toegekend. Voor levensonderhoud en behuizing..
9. Net als Mao Zte Tung in China, in de jaren 1960, liet Khadaffi de wereld en zijn Libische volk zijn gedachtengoed na. Dit deed hij in de vorm van het ‘Groene boek’.. Wil je daar eens in neuzen, dan klik je HIER voor dit (pdf) documentale werk. Naar de mening van Khadaffi zijn parlementaire democratieën vanuit hun essentie corrupt en hij geloofde daarom, dat mensen zichzélf kunnen en zouden moeten vertegenwoordigen. Na heel mijn leven de leugens over deze man als zoete koek geslikt te hebben, deed dit boek bij ons de opperste verbazing toeslaan.
10. De prijs voor een liter benzine in Libië bedroeg € 0,10 in de tijd van Khadaffi..
11. De staatschuld van Libië…? Die bestond niet.. Dat lijkt logisch, met de mega-olieproductie. Het land had reserves in de orde van grootte van maar liefst ruim € 100 miljard.. Waar die reserves zijn gebleven, die globaal rondom de wereld belegd zijn, is momenteel niet bekend.
12. Wanneer Libische burgers niet in staat waren om een baan te vinden, betaalde de staat een gemiddeld salaris, totdat de persoon in kwestie een werkkring gevonden had.
13. Libische burgers kregen een soort jaarlijkse geldelijke ‘olie-toelage’; dit betrof een (klein) deel van de olie-opbrengsten van de verkoop van Libische .
14. Elke Libisch kind dat werd geboren, leverde de ouders een toelage op van zo’n € 3500,- als bijdrage in de kosten voor de nieuwe wereldburger..
15. De kosten van 40 broden in Libië bedroeg maar liefst € 0,10
16. Maar liefst 25% van de Libische jonge mensen (tot 45 jaar) is in het bezit van een universitaire graad.
17. Last but not least.. Mohammar Khadaffi is verantwoordelijk voor de bouw van één van de wereldwonderen.. Een project dat bijna niemand kent.. (Hoezo? ‘Selectief nieuws’..?!) En dan hebben we het over het ‘Great Man-Made River’-project. Water, zoet water, dat zich diep onder de grond in de Sahara bevindt, wordt opgepompt en vervoerd, via een mega-pijplijnstelsel, naar de Libische steden aan de kustlijn, waar 90% van alle Libiërs woont. Dit was één van de eerste projecten die Khadaffi voor zijn volk initieerde. Een project dat naar schatting rond de € 20 miljard heeft gekost..! 

Wanneer wij in ons land zouden leven zoals de burgers in Libië dat deden onder de “wrede dictator” Gaddafi dan zou het leven voor het grootste deel van de bevolking opeens ontspannen zijn.

Je zou weten dat je een overheid hebt die er voor jou is, dat je je nooit echt zorgen hoeft te maken want als je iets nodig hebt dan is het er.

Je hoeft je geen zorgen te maken over een eigen bijdrage als je eigenlijk naar de dokter wilt, maar het niet doet vanwege het wat je niet hebt.

Wordt wakker, schop de Centrale Bankiers en hun lakeien het land uit en je hebt een leven vergelijkbaar met de burgers in Libië destijds.

Wat zou er gebeuren als een bevolking zich ineens zou realiseren dat ze veel machtiger zijn dan ze zelf denken?

Lees verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joris
5 jaren geleden

Sterk stuk… Ik mis alleen klein detail… waar zou de Nederlandse overheid dat geld vandaan moeten halen???? Ah.. natuurlijk… belasting flink omhoog. Goed plan. We hebben hier geen olievelden he… scheelt een beetje aan inkomsten

John
Antwoord aan  Joris
5 jaren geleden

Wij hebben wel zoiets als gas.

JackvanderVeen
Antwoord aan  Joris
3 jaren geleden

Joris verdiep jij je eerst eens in de rijkdommen van ons land. Materieel en immaterieel

Paul Lamote
5 jaren geleden

Klein detail, wij hebben geen olie.

frederikgerritsen
5 jaren geleden

Dit in niet nieuws van de laatste jaren, in al die jaren ervoor speelt dit verhaal al en ik snap de burgers ook niet helemaal meer, we pikken dit gewoon en staan er bij als zout zakken. De afgelopen jaar was ik er zo zat van dat gedonder in Den Haag, dat ik maar een besluit heb genomen om te kijken of er een politieke partij opgericht kon worden voor en met de burgers. Per 1 januari is de site van start gegaan en nu moet er gewerkt worden en hoe heet die nieuwe partij die ik van de grond wil zien te krijgen heel simpel “Denk mee met Nederland” een partij voor alle burgers van de Nederland. Er moet wat veranderen, zo simpel is het en kan het niet links om dan maar rechtsom.

JackvanderVeen
Antwoord aan  frederikgerritsen
3 jaren geleden

Lynx om kan überhaupt niet. Want dat zijn kaalvreters.

wally de stoker
5 jaren geleden

frederik mijn stem heb je libia irak nu syrie dan iran zo gaan de woekeraars maar door Rotschilds .
maar het nieuwe stem vee import word , stemt pvda
zal mij een benieuwen ho lang het duurt voor ze noord Korea aan gaan vallen
goed dat ze daar een fel mannetje aan het bewind hebben

A Jacobs
5 jaren geleden

Ik roep het al tijdje,we worden uitgekleed maar niemand gaat demonstreren in blote kont,ik doe mee

Ria Vogelaar
5 jaren geleden

Wij hebben gas.

frans
5 jaren geleden

illuminatie!!!!!! ik blijf het zeggen maar nee,……,we zijn allemaal zooooo slsim en hoog opgeleid! Nee hoor,…,mij houden ze niet voor de gek,….,WEL DUS!!, en dan nog zo dat je er HELEMAAL NIKS aan kan doen!!!!! En dan gaan er mensen, niet allemaal hoor, zelf truukjes verzinnen om hier en daar wat over te houden, en dat is dan weer illegaal en strafbaar, dus, OF je accepteerd dat je hard werkt voor de regering,OF je probeert te leven en riskeert een straf, gewoon een beetje leuk leven en op een eerlijke manier je geld verdienen is er niet meer bij! EN DIT ALLES IS VOORZIEN EN GEPLAND!!! En bijna niemand kan de strijd volhouden, en dat is GEEN schande!!! We zijn maar mensen, en we worden moe en moedeloos van het bedrog en de tegenwerking van alle kanten!!!!! Ik ben het zat!, ik kan niet meer, maar ik moet. De hoop op betere tijden heb ik opgegeven, ik was een nietsnut, ben een nietsnut, en zal dat altijd blijven!!! Er is 1 lichtpuntje, door de hoge medische kosten, die ik niet kan betalen, dus geen zorg gebruik, of in ieder geval zo min mogelijk, zal ik dus niet echt heeeel oud worden in deze maatschappij, tot die dag wil ik proberen sommige mensen uit mijn omgeving zo goed mogelijk te behandelen daar deze mensen mij goed behandelen, voor de rest heb ik geen woorden maar wel een gebaar, een hele grote middelvinger! En al helemaal voor de overheid! Altijd probeerde ik mensen ervan te overtuigen dat geweld jegens de overheid niet werkt, maar helaas ga ik inzien dat geweld echt het enige is wat MISSCHIEN een en ander kan veranderen! Maar ondanks dat gegeven ga ik toch weer oproepen tot kalmte en geweldloos handelen in een poging het tij in Nederland te keren, niet voor de overheid hoor, maar voor alle goede mensen die flinke problemen zouden kunnen krijgen als ze inderdaad overgaan tot geweld. Wij, de burgers, zijn het slachtoffer van overheden die alleen maar op winst uit zijn, en dan met name financiële winst! DE KOEK IS OP!!!!!

Poetin rulesss....
5 jaren geleden

Als het goed is gaat dit jaar het hele financiële systeem op de fles..
hehe.. ik kan niet wachten.. 🙂

Alles in de wereld is liefde of een gebrek aan liefde…
zelfliefde en respect…. niet te verwarren met egoisme

5 jaren geleden

Ik Citeert : “De meesten van ons beseffen niet hoe prettig het kan zijn als je in een land leeft waar de overheid níet wordt misbruikt door de bankiers.”

Leuke gedachte. Maar ieder keer dat het gebeurt dan is er ineens oorlog in dat land en jacht worden gemaakt op de Leider en in het openbaar vermoord. Deze “elite” machthebbers laten het gewoon niet toe. Ze hebben legers in hun macht te gebruiken en ook huurmoordenaars. Ze maken heel dit wereld een gigantische slum en ergens een type “Elysium” waar alleen de rijken wonen en leven.

Erwin Wiedijk
5 jaren geleden

eerst krijgen we de 3e wereldoorlog! zogenaamd de islamitische samenleving mixen met de onze en dan zeuren dat gaat niet,maar al die landen beheren veel olie enz. en dat moet amerika hebben natuurlijk en Nederland doet braaf mee want die profiteert er ook van…leuke toekomst waar onze regering ons in duwt

michiel van kempen
5 jaren geleden

IKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Kan alleen maar zeggen iedereen moet zijn geld van de bank af halen zodat wij dat zooitje al aan de ketting hebben liggen en dan de VVD geen stem meer mag krijgen met de grote P.V.D.A.en dan mee lopers Pech. en wat kleinere partijen. wij hebben al genoeg ingeleverd dat ze het kwartje van kok maar terug geven en verdeel dat maar onder armen en dan nog 26.miljard van de pensioen kast die ze hebben afgeroomd en ga zomaar door het zijn gieren.

Mike
3 jaren geleden

Man man man, van centrale banken als die van Nederland naar een ellenlang stuk over Ghadafi.

De Nederlandse centrale bank is niet van Rothschild of een ander. De Nederlandse centrale bank is in meerderheid van de Nederlandse staat deze bepaald het beleid en kan bestuurders naar huis sturen. De Nederlandse centrale bank boert beleid uit dat door de Nederlandse overheid wordt opgelegd. Het vergelijk ket Rothschild gaat totaal niet op. De Nederlandse overheid heeft steeds meer geld nodig omdat de Nederlandse overheid structureel tientallen miljarden per jaar meer uitgeeft dan er binnenkomt.

Enkel uit de Euro stappen zou de het gemiddelde inkomen met 70 miljard doen toenemen. Keihard snijden in overheidsuitgaven, kan al tientallen miljarden besparen. Als we de extra uitgaven sinds 2010 zouden terugdraaien, kunnen we meer investeren in zorg, onderwijs en veiligheid blauw alsmede miljarden extra voor de strijdkrachten, en dan nog kunnen we de explosief stijgende staatsschuld in tien jaar aflossen en de belastingen verlagen.

Jammer dat die Rothschild onzin steeds weer blijft opduiken terwijl de grootte geestelijke handicapte deze gegevens binnen twee minuten van het internet kan pikken deze zaken zijn namelijk openbaar. Een ieder die ontwikkelingen op financieelngebied binnen Nederland in de gaten houden, weten ook dat de Nederlandse staat grootaandelhouder is, zieke boekhoudkundige foefjes heeft uitgehaald als een garantstelling waardoor de winst kan worden opgekrikt, en de staat zonder geld die deze garantie geeft jaarlijks tot 8 miljard meer aan dividend ontvangt.

Maar Rothschild klinkt natuurlijk veel leuker.

Wat er werkelijk gebeurde tijdens de ‘Klimaat-top’

Niets kan dit keer de economische ineenstorting stoppen