in

Declassified: Trump geeft opdracht tot het vrijgeven van alle documenten over Russiagate en Clinton´s E-mailaffaire

54e1d2424d51a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b742c7cd49e4d 640 trump

Kort voor de verkiezingen geeft de Amerikaanse president Donald Trump informatie vrij, die tot nu toe werd geblokkeerd door de CIA. Dientengevolge zou Hillary Clinton in 2016 een complot tegen de president hebben aangewakkerd. De Democraten bekritiseerden dit als doelgerichte manoeuvre om te scoren in de verkiezingsstrijd.

President Donald Trump verklaarde op dinsdag 6 oktober in een Twitter-bericht dat hij alle stukken en documenten die verband houden met de “Rusland-affaire” en Hillary Clinton´s private E-mailadressen vrijgegeven zou hebben. De Amerikaanse president zou opdracht hebben gegeven om alle zwartgemaakte delen zichtbaar te maken.

Later schreef hij op Twitter “niet te kunnen geloven dat deze bedriegers nog niet vervolgd worden” en verwees daarbij naar de verantwoordelijke ex-FBI-functionarissen.

Trump machtigde Mark Meadows, de stafchef van het Witte Huis, al in het begin van de week om alle documenten nieuw te classificeren en zodoende openbaar te maken. Op dat moment bevond de president zich nog in het ziekenhuis. Zijn tweet:

I have fully authorized the total Declassification of any & all documents pertaining to the single greatest political CRIME in American History, the Russia Hoax. Likewise, the Hillary Clinton Email Scandal. No redactions! https://t.co/GgnHh9GOiq

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2020

Opdracht aan stafchef Meadows: alle documenten vrijgeven

“Vanmorgen bespraken we al enkele punten, die hij (Trump)  graag zou willen afhandelen”, zei Meadows in een interview met “Fox News”. “Eerlijk gezegd heeft hij mij al opdracht gegeven om de documenten, die Devin Nunes en anderen hadden aangevraagd, vrij te geven.”

Devin Nunes is ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gulf stream noaa

Omslagpunt voor het klimaat in Europa: de Golfstroom raakt buiten adem

2879707177 7300242284 tweede kamer

‘Noodwet’ passeert Kamer – verantwoordelijkheid nu nul