in , , , , , ,

Democratie = Volksverlakkerij

In een wordt onze vrijheid gewaarborgd omdat wij samenleven volgens onze eigen wetten. Democratie wil precies zeggen: mee kunnen doen en praten over de totstandkoming van wetten die voor jou gelden.

De Tweede Kamer heeft zijn eigen verantwoordelijkheid ontlopen en de functie waarvoor deze is gekozen niet vervuld en dus de democratie geschonden! Men heeft, zonder de toestemming van het eigen volk, desastreuze beslissingen genomen, die dit land naar de afgrond hebben geholpen.

Beginnende met de (grondwet met voeten getredend) lidmaatschap van de ongekozen dictatoriale , die o.a. de wijdgeopende grenzen door de strot van ons volk heeft geduwd. Met als gevolg de enorme tsunami van massa-immigranten, met alle gevaren van dien (terroristische aanslagen, enorme stijging , besmettelijke ziektes) en de gerelateerde enorme kosten van bovenstaande, die voor rekening van het eigen volk is gekomen.

Er is verkiezingsfraude gepleegd (lees dit) om dit kabinet aan de macht te laten blijven. Terwijl de formatie nog niet eens rond is, heeft men al besloten om onze veiligheid in groot gevaar te brengen door onze commando’s weg te bezuinigen (klik hier!). Zij blijven, zonder inspraak van het volk, investeren in (door de EU) voorgeschreven zelfverrijkende projecten. Er worden wetten gecreëerd om alle tegenstanders te kunnen bestraffen voor “xenofobie, racisme, fascisme”, etc.

Bindende referenda o.a. worden subiet afgeschaft, omdat je in een paar van zulke referenda de halve kan wegvagen!

Voorbeeld: Op 1 juni 2005 wees twee derde van de referendumstemmers het grondwettelijk EU-verdrag af. En waar zitten wij nu middenin? De onherroepelijke EU-!

Nog een voorbeeld: “Het Oekraïne ”. Eerst zeggen de fracties dat zij het volksoordeel heel serieus zullen nemen, vervolgens zegt het kabinet, met steun van diezelfde fracties: “ja, eigenlijk heeft u verkeerd gestemd en het referendum was maar raadgevend…”

Uit kiezersonderzoek blijkt keer op keer dat Nederlandse burgers best respect hebben voor het parlement en de regering, maar dat ze meer gehoord willen worden en meer zeggenschap willen hebben over grote beslissingen. En wat grote onderwerpen zijn, dat bepalen we zelf wel, zoals het uitkomt. Wat dat betreft valt ieder referendumvoorstel in goede aarde.

De Tweede Kamer heeft zijn eigen verantwoordelijkheid ontlopen door de grondwet met voeten te treden en hierdoor de functie waarvoor ze zijn gekozen, niet te vervullen.

“Democratie is meer is dan het recht om nee te zeggen!” Helaas heeft men ook “dit recht” afgeschaft!

Citaten o.a. uit: https://decorrespondent.nl/5273/democratie-is-meer-dan-het-recht-om-nee-te-zeggen/1150019796706-34f3b260

Lees verder via de Bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pascal J-P Eshuis
3 jaren geleden

LOL in een democratie vormt het soevereine volk de Staat. Trias Politica = volledig gedomineerd door dienaren v/d Staat, ons aller dienaren (Trias Politica = scheiding der machten. Welke machten?). Verraad t.o.v. een soeverein = eeuwen lang beschouwd als hoogverraad; behalve als de dienaren de wet schrijven/beheren/uitvoeren & feitelijk de machthebbers zijn.

Machiavelli
Antwoord aan  Pascal J-P Eshuis
3 jaren geleden

,
,
Democratie en Rechtstaat zijn slechts woorden.-om de burger rustig te houden
Alleen voor prerogatieven bestaat er een beetje recht.
Bij rechtbanken telt alleen het Economisch “belang + GELD”
En “Trias Politica” – wordt al geruime tijd niet meer uitgevoerd door het “onafhankelijk “OM

Pascal J-P Eshuis
Antwoord aan  Machiavelli
3 jaren geleden

Ik vraag me af of Montesquieu Trias P. een optie binnen een democratisch bestel zou vinden? En is het u bekend dat er geen enkel valide argument is voor de huidige, democratie & rechtsstaat verkrachtende, status quo? “wij hebben hier namelijk nimmer voor gekozen”, dit is ons mannen in 1917 en vrouwen in 1919 overhandigd door de (toenmalige) machthebbers.

Nico
3 jaren geleden

,
,
Opvallende “ongegrond” Uitspraken in bijzonder moeilijke zaken -vooral in het bestuursrecht worden vaak gedragen door valsheid in geschrifte. Om een nieuwe zaak “een onrechtmatige overheidsdaad” te voorkomen. . . Meest voorkomend =: Bewijsstukken verdwijnen plotseling. Hier is niets tegen te doen.

.ruud
3 jaren geleden

oplichting

nicolai
3 jaren geleden

democratie is een verzinsel van de elite. Goed bedoeld-
maar werkt alleen voor de economisch sterkste en de elite
Je kan ‘DEMOCRATIE’ – niet toetsen
Er bestaat voor elk appart geval geen referentie-model
.
Dit betekend dus ook – dat de rechtspraak niet neutraal is
“Trias Politica” werkt dus niet .
En de rechter “altijd” een ongerechtvaardigd onderscheid maakt

Satir
3 jaren geleden

.
De Democratie gaat op dezelfde manier ten onder als het communisme

Onder Rothschild’s Emmanuel Macron gaat Frankrijk ook verplichte vaccinaties invoeren

EU superstaat met onbeperkte massa immigratie is al 30 jaar oud links complot