in , ,

Demonstratie 27 September tegen Nederlandse regering

5758141109 eed3467d43 demonstratie1

We berichten er al de hele week overSCHANDE: lees dit stuk, deel dit stuk en laat NU eindelijk je stem horen!, kom UIt je luie stoel, en laat je niet beroven door de regering. Door allerlei veranderingen en het aanpassen van wetten, gaat iedereen er stukje bij beetje flink op achteruit. Niet alleen financieel, maar ook is uw privacy in het gevaar. Wat vindt u ervan dat uw medisch dossier straks open en bloot bij uw zorgverzekeraar ligt?

Een prettig idee? Het recht op onderdak en voedsel verdwijnt per 1-1-2015 uit onze wetgeving, en wat daar de bedoeling van is? Weet u het? Kindregelingen die niet ten gunste van U veranderen. Openbaar vervoer maatschappijen die u verplichten digitaal te betalen en op te waarderen op een OV kaart, die u uiteraard zelf moet aanschaffen. Verkapt bankieren lijkt mij dat, en bovendien gebruiksonvriendelijk. Ik wil gewoon met klinkende munt een kaartje kunnen kopen, met de papieren Euro, die immers een WETTIG BETAALMIDDEL is.

actie

Mark Rutte riep op vooral zoveel mogelijk geld uit te geven, en spullen aan te schaffen. De enige die hier blijkbaar echt gehoor aan gaf was onze Koning. Die is een speedboot en een dure auto rijker. Wat voor een signaal geef je dan af aan de bevolking die lijdzaam moet toezien hoe hun leven steeds meer “overleven” wordt? Rutte geeft het advies van uitgeven, terwijl minister Klijnsma (PVDA) ons massaal een moestuin of LET OP een eigen afbetaald huis toewenst.

Ik vraag mij af hoeveel gezinnen, personen halverwege de maand in een blutte bankrekening staren en een flinke pot janken, of minstens een slechte nachtrust op een lege maag genieten? Hoeveel kinderen maken zich zorgen om hun bestaan? Ik vraag mij af hoeveel mensen er in een depressie geraken, of erger nog, door het uitzichtloze bestaan een einde aan hun leven maken? Ik vraag me af hoeveel mensen ruzie krijgen in het gezin door de toenemende spanningen, na het verliezen van een baan? En hoeveel echtscheidingen worden hier veroorzaakt? Hoeveel mensen sterven onnodig omdat ze de kosten van een behandeling niet kunnen dragen?

Hoeveel kinderen lopen op te kleine schoenen, in versleten kleding, en gaan zonder ontbijt de deur uit? Hoeveel ouders zijn wanhopig? Hoeveel van deze kinderen en ouders raken verslaafd aan middelen, of belanden in een circuit waar ze “snel” geld kunnen verdienen? Om hoeveel mensen gaat het in Nederland?

De maatschappelijke kosten van het afbraakbeleid zijn enorm!

DEEL daarom dit bericht, zorg dat ieder uit zijn luie stoel komt

Ook Stopdebankiers.nl maakt zicht ernstige zorgen en steunt de actie die Daisy organiseert een demonstratie op zaterdag 27 september 2014 om 12:00 te Den Haag. U komt toch ook? Aanmelden voor de demonstratie !! kan op deze pagina

via Stop de bankiers.

Foto via Partij van de Arbeid (PvdA) cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2685076141 a1891a4b14 brabant1

Helft Brabantse gemeenten zitten financieel aan de grond

8569327577 9e60d26899 putin e14199674841681

Washington wil oorlog maar heeft iedereen wel door dat Poetin alle troeven in de hand heeft?