in ,

Washington wil oorlog maar heeft iedereen wel door dat Poetin alle troeven in de hand heeft?

Steeds meer bewijsmateriaal stapelt zich op dat Europa zal toegeven aan Amerika om gezamenlijk een oorlog te starten tegen . Een oorlog die de hele mensheid zal uitmoorden. Het is niet omdat Rusland nauwelijks ingaat op bedreigingen en agressieve taal uit Washington dat u moet denken dat Rusland te zwak is en bang van de NAVO. Rusland heeft Washington zelfs aangemoedigd om een oorlog te beginnen. Eerste aanzet was de , waar Poetin de Nieuwe wereldorde heeft laten vallen. De gemaakte aanleiding volgens het Northwood plan was het op bevel van Washington neerhalen van vlucht door Oekraïense gevechtsvliegtuigen.

Het grootste probleem is dat Rusland, door het kapitalisme, een betere levensstandaard heeft verkregen voor de ganse bevolking en de op handen zijnde oorlog met de NAVO brengt wat angst omhoog dat de bevolking weer zal afzakken tot beneden het levenspeil van Europeanen.

Alle economische sancties tegen Rusland zijn illegaal en nodigen uit om een oorlog te starten.

Nu heeft de Russische president Poetin gevraagd aan de regering om tegenmaatregelen te nemen en sancties uit te vaardigen tegen alle vazalstaten van Amerika.

‘Maar,’ zei Poetin, ‘we moeten wel zorgen dat consumenten zoveel mogelijk buiten schot blijven.’ Dus, maw gas zal blijven vloeien, toch alle westerse niet Russische bedrijven zullen een gevoelige klap krijgen. Poetin wil sancties die sancties lijken maar niet echt sancties zijn.

En, wat vele politici niet beseffen is: hoe coulant Rusland zich opstelt tegen de EU in het bijzonder. Want, Rusland kan simpelweg alle energiekranen dichtdraaien en heel de economie van Europa zal vergaan in totale chaos. We hebben te maken met incompetente EU politici, een manipulerend en bevelend Amerika waar zowat iedere politicus van in zijn broek schijt en Rusland die per direct HARDE, VERNIETIGENDE ‘sancties’ kan uitvoeren. Geloof me, POETIN heeft alle troeven in handen om de EU de kant van Rusland te laten kiezen.

via Stop de bankiers.

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
6 jaren geleden

Voor zover ik weet bestaan de inkomsten van Rusland voor 40% uit de baten van de gasexport. Als het westen geen gas meer afneemt stort de economie heel snel in elkaar.
Als ik bovenstaand verhaal lees dan krijg ik toch echt het gevoel of dit verhaal door de heer Poetin zelf geschreven is.
En dat vlucht MH17 door vliegtuigen is neergeschoten is ook niet juist. De schade die zichtbaar was op de gemaakte foto’s duiden op een explosie vlak bij het vliegtuig aan de buitenkant. Een raket afgevuurd vanaf een vliegtuig ontploft pas bij aanraking met het vliegtuig en geeft een heel andere schade.

Ik ben ook heel benieuwd waar al dat bewijsmateriaal uit bestaat dat het westen een oorlog met Rusland zou willen starten, volgens mij zit daar werkelijk niemand op te wachten.

Jay
6 jaren geleden

Een zeer slechte analyse:

Putin is de Krim binnengevallen zonder enige aanzet vanuit het westen. Er wordt vergeten dat de bevolking van de Oekraine aansluiting zoekt met het westen, waar een hogere graad van vrijheid heerst. Dit was de aanleiding van Euro-Maiden en de val van de Russisch gezinde president, die een ommezwaai maakte tegen de bevolking in.
Die aansluiting heeft een sociologische reden: Naarmate de primaire en secundaire levensbehoeften worden voldaan, gaat men langzaam richting geestelijke ontplooing van de individu, iets waar juist in Rusland nogal de voeten mee wordt getreden: Naast de LBTG wetten, worden blogs en andere internet verworvenheden ook wettelijk aan banden gelegd (ik ga bewust in op aangenomen en van kracht zijnde wetten, om eventuele meningen zelf over vrijheden in Rusland buiten te houden).
Daarnaast was de Russische levensstandaard al ver onder die van de gemiddelde Europeaan, dus is het nooit heel erg aanlokkelijk geweest vanuit dat oogpunt.

Sancties zelf zijn vrijwel nooit illegaal, het is aan een soeverijn land geheel zelf te bepalen waar deze zijn producten aan verkoopt.

Troeven heeft Putin op het moment ook niet: De gas kraan afsluiten zou ervoor zorgen dat de EU andere leveranciers zoekt en komen niet meer zo snel terug bij een onbetrouwbare ex-partner. Dit zou een strop betekenen voor de toch al moeilijk draaiende economie van Rusland, aangezien deze voor een significant deel draait op de export naar de EU.

Berend
6 jaren geleden

Hahaha wat een lul verhaal !!!

Mark
5 jaren geleden

.
Na 1 jaar heeft tacticus Putin alle militaire troeven in handen. 1 jaar later heeft Rusland de VS als een kleine jongen weg gestuurd. “Het winnaarscomplex van de Verenigde Staten is zwaar geschonden” Terroristen worden bewezen door de VS betaald. De schurkenstaat US krijgt daarbij steun van die andere schurkenstaat uit het MO

Willem
3 jaren geleden

Rusland = Europa,
./
Laat Amerika opsodemieteren
.
We hebben aan 1 landing / 6 juni 1944 genoeg

Machiavelli
3 jaren geleden

Europa [in afzonderlijke staten -en geen superstaat] -moet economisch samen gaan werken met Rusland. De VS hebben Rusland meermalen vernederd- dit kan de VS ‘momenteel’ niet goed maken. Later misschien. Als Europa handel en economisch gaat samen werken met Rusland is DIE pijn en vernedering voorlopig uit de lucht. De VS moet zich er politiek buiten houden, Alleen Politiek moet europa met de VS samen gaan. Je houdt China als 4e ICT [groortste] macjt ‘buiten de deur. Doe je dat niet dan heeft de Europa en de VS een Big problem. Hier komt de macht van het getal om de hoek- aantal mensen China van meer dan 1 miljard.

Demonstratie 27 September tegen Nederlandse regering

Minister Jeanine Hennis bedankt regering Oekraïne..?!?