in ,

Washington wil oorlog maar heeft iedereen wel door dat Poetin alle troeven in de hand heeft?

8569327577 9e60d26899 putin e14199674841681

Steeds meer bewijsmateriaal stapelt zich op dat Europa zal toegeven aan Amerika om gezamenlijk een oorlog te starten tegen Rusland. Een oorlog die de hele mensheid zal uitmoorden. Het is niet omdat Rusland nauwelijks ingaat op bedreigingen en agressieve taal uit Washington dat u moet denken dat Rusland te zwak is en bang van de NAVO. Rusland heeft Washington zelfs aangemoedigd om een oorlog te beginnen. Eerste aanzet was de Krim, waar Poetin de Nieuwe wereldorde heeft laten vallen. De gemaakte aanleiding volgens het Northwood plan was het op bevel van Washington neerhalen van vlucht MH17 door Oekraïense gevechtsvliegtuigen.

Het grootste probleem is dat Rusland, door het kapitalisme, een betere levensstandaard heeft verkregen voor de ganse bevolking en de op handen zijnde oorlog met de NAVO brengt wat angst omhoog dat de bevolking weer zal afzakken tot beneden het levenspeil van Europeanen.

Alle economische sancties tegen Rusland zijn illegaal en nodigen uit om een oorlog te starten.

Nu heeft de Russische president Poetin gevraagd aan de regering om tegenmaatregelen te nemen en sancties uit te vaardigen tegen alle vazalstaten van Amerika.

‘Maar,’ zei Poetin, ‘we moeten wel zorgen dat consumenten zoveel mogelijk buiten schot blijven.’ Dus, maw gas zal blijven vloeien, toch alle westerse niet Russische bedrijven zullen een gevoelige klap krijgen. Poetin wil sancties die sancties lijken maar niet echt sancties zijn.

En, wat vele politici niet beseffen is: hoe coulant Rusland zich opstelt tegen de EU in het bijzonder. Want, Rusland kan simpelweg alle energiekranen dichtdraaien en heel de economie van Europa zal vergaan in totale chaos. We hebben te maken met incompetente EU politici, een manipulerend en bevelend Amerika waar zowat iedere politicus van in zijn broek schijt en Rusland die per direct HARDE, VERNIETIGENDE ‘sancties’ kan uitvoeren. Geloof me, POETIN heeft alle troeven in handen om de EU de kant van Rusland te laten kiezen.

via Stop de bankiers.

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5758141109 eed3467d43 demonstratie1

Demonstratie 27 September tegen Nederlandse regering

8781595339 95ec720ac2 Jeanine Hennis1

Minister Jeanine Hennis bedankt regering Oekraïne..?!?