in ,

Dit is wat wij de komende winter kunnen verwachten

Als je wilt weten wat er voor ons de komende winterperiode op het programma staat, dan hoef je slechts te kijken naar een New World Order proeftuin waar de winter nu op de stoep staat.

En dan komen we uit bij een Australische staat waar zich onder andere de stad bevindt die nog niet zo lang geleden werd omschreven als “de hel van Melbourne”.

Op het zuidelijk halfrond is alles omgekeerd, dus zoals wij nu richting zomer gaan, zo gaan zij richting winter.

Nu is die winter niets vergeleken bij die van ons en derhalve kennen ze wel ziektes zoals de griep, maar de aantallen zijn daar altijd bijzonder laag vanwege het prettige .

Waar ze normaal zo'n 200 griepdoden hebben zoals dat ook het geval was in 2019, zo is ook daar nu het aantal mensen dat overlijdt aan de griep zo goed als geen omdat het tegenwoordig heet.

Maakt niet hoe je het noemt, griep of covid-19, in beide gevallen praat je over een belachelijk laag aantal mensen wat daaraan bezwijkt in Australië en de paar die wel het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen hadden dat sowieso snel gedaan vanwege hoge leeftijd of onderliggende ziektes.

Het heeft ons heel erg verbaasd vorig jaar hoe ze erin geslaagd zijn om een complete staat volledig op te sluiten en de meest strenge terreur uit te oefenen en er nog mee wegkomen ook. En dat in een land waar zo goed als niemand doodgaat aan de coronagriep.

Wij noemden het toen al een proeftuin voor de New World Order en men heeft toen waarschijnlijk gedacht dat als het daar lukt, dan lukt ons dat overal, want op iedere plek ter wereld vallen meer coronagriepdoden dan in Australië.

Nu zijn ze ook daar uiteraard begonnen met vaccineren en begint men daar deze week met de inwoners van 40 jaar en natuurlijk ook ouder.

Maar, nu zijn daar enkele mensen positief getest. We praten dan over ‘wel' 12 mensen de afgelopen dagen waardoor het totaal nu uitkomt op 34. Er is helemaal niemand overleden of ernstig ziek, maar dat weerhoudt de overheid er niet van om opnieuw de complete staat in een ontzettend strenge lockdown te gooien.

Weer gaat alles plat, weer mogen mensen alleen hun huis uit voor de meest noodzakelijke dingen en weer loopt de propaganda non stop te blèren.

Er zijn slechts 5 redenen waarvoor iemand zijn of haar huis mag verlaten.

1. Het doen van noodzakelijke inkopen zoals
2. Als je essentieel werk doet dan mag je daar naartoe.
3. Als je iemand moet verzorgen
4. Je mag 2 uur per dag lichamelijke oefeningen doen en dat samen met 1 ander persoon
5. Je mag een vaccinatie halen

Verder is alles weer gesloten en mag je geen enkel bezoek thuis ontvangen.

Voorlopig geldt de lockdown voor een week, maar in de praktijk loopt dit meestal uit, want ongetwijfeld vinden ze her en der nog wel wat besmette personen.

Voor deze lockdown hadden ze al een heel rigide systeem, waarbij mensen overal waar ze kwamen moesten inchecken. We hebben hier eerder over geschreven voor wat betreft de staat Western Australia, maar ongeveer dezelfde verplichtingen gelden in Victoria. Aan deze verplichting word heel erg de hand gehouden en je loopt kans op hoge boetes als je je hier niet aan houdt.

De reden die ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De staat eist zeggenschap levenscode op: Wetsvoorstel zeggenschap lichaamsmateriaal naar Tweede Kamer

Nieuwe studie: COVID-19 infectie geeft levenslange immuniteit