in , , ,

De staat eist zeggenschap levenscode op: Wetsvoorstel zeggenschap lichaamsmateriaal naar Tweede Kamer

2162005037 c8147fa035 dna test

Langzamerhand wordt de sinistere agenda van de staat steeds duidelijker voor wie zijn ogen niet sluit.

Eerst was er al de orgaandonatiewet die van uw organen staats-assets maakten mits u geen nee zegt; nu ligt er een wetsvoorstel van Herr Hugo de Jonge die zegt dat de staat uw lichaamsmateriaal mag gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek.

Dat is net zoiets als bellen met een instantie en te horen krijgen “Dit gesprek kan worden opgenomen voor onder andere trainingsdoeleinden”. Uw gesprek wordt dus altijd opgenomen en wordt tegen u gebruikt als u dwarsligt.

De staat gaat uw lichaamsmateriaal dus oogsten en daarin zit lekker veel DNA.

Uw genetische code is zo in kaart gebracht en dan kan men ook prachtig zien wat er allemaal in uw DNA veranderd is nadat u gevaccineerd bent en in welke mate het proces van aanpassing van uw DNA geslaagd is, voordat u het kistje ingaat.

Let u even op de Orwelliaanse newspeak (alles wat fout is in een goed-klinkend jasje steken) van Herr De Jonge:

Minister De Jonge: “Menselijke cellen en weefsels zijn een essentiële bron van informatie voor de gezondheidszorg en de wetenschap. Daarom moet het gebruik van lichaamsmateriaal mogelijk zijn voor onderzoek naar ziekte en geneesmiddelen en het opleiden van de zorgmedewerkers van de toekomst. Daarbij moeten we oog houden voor de zeggenschap van donoren. Met deze wet vergroten we die zeggenschap en houden we het lichaamsmateriaal beschikbaar voor het dienen van maatschappelijk waardevolle doelen.

Wilt u weten hoe dat woord gegoochel werkt? Nou, dat werkt zo: ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Coronavirus Emoji Usa Mouth Guard  - iXimus / Pixabay

Fauci geeft financiering Wuhan-lab toe, roep om arrestatie

ld

Dit is wat wij de komende winter kunnen verwachten