in ,

Duitse artsen nemen bloed af bij gevaccineerden en doen een verontrustende ontdekking

bloed duitsland

Een groep artsen en advocaten uit Duitsland heeft bloed afgenomen bij gevaccineerde mensen en de resultaten zijn verontrustend. Eén van de artsen, Bärbel Ghitalla, neemt dagelijks bij tot wel 20 geprikte mensen bloed af.

Daarnaast heeft de groep de hand weten te leggen op een vaccin van Janssen.

Op foto’s die door arts Ghitalla zijn gemaakt, is te zien dat rode bloedcellen samenklonteren en stapels vormen zoals bij muntrollen.

Zo’n stapel wordt een rouleau (meervoud: rouleaux) genoemd en vormt zich normaal gesproken bij patiënten met bloedkanker. De artsen en advocaten zeggen dat dit waarschijnlijk de eerste tekenen zijn van trombose.

Nog nooit eerder gezien

Ghitalla zei te vrezen dat haar patiënten iets overkomt en dat ze dit soort structuren nog nooit eerder heeft aangetroffen in bloed.

De groep legde ook druppeltjes uit het Janssen-vaccin onder de microscoop en zag allerlei vreemde structuren die zij niet thuis kon brengen.

De andere arts van de groep, Axel Bolland, zei dat we mensen ‘moeten waarschuwen’ voor de vaccins omdat ze nu zelfs kinderen injecteren met dit goedje.

Ook Franse artsen nemen bloed af

Dr. Jane Ruby zei in de Stew Peters Show dat ook Franse artsen bloed van een gevaccineerd persoon ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
man in black crew neck shirt

Klimaathoax: Warmt de aarde sneller op? Niet volgens het IPCC, wel volgens ons eigen KNMI die nog geen 3 uur vooruit kunnen voorspellen

pixabay dna schade vaccin

Ook gewoon in 2021 hebben de mensen geen idee wat ze laten inspuiten