in ,

Duitse wetenschappers waarschuwen voor een komende mini ijstijd

ice age coming soon

Wetenschappers uit hebben besloten om het publiek over de komende waarschuwen. Volgens hen zal deze mini ijstijd gebeuren in de komende jaren.

Solar natuurkundigen bij het ultra-warmist Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) waarschuwen dat Europa kan worden geconfronteerd met ‘een mini-ijstijd “als gevolg van een mogelijk langdurig zonneminimum.

De Berliner Kurier schrijft:

“Dat is de conclusie die zonne-fysici van het Potsdam Institute for Climate Impact Research bereiken als we kijken naar zonne-activiteit.”

Voor een instituut dat in de afgelopen 20 jaar standvastig heeft aangedrongen dat de mens bijna de enige factor is in de klimaatverandering in de afgelopen eeuw en dat de zon niet langer een rol speelt, is dat heel opmerkelijk.

De Berliner Kurier meldt dat de PIK wetenschappers een verzwakking van de activiteit van de zon voorspellen in de komende jaren.

“Dat betekent dat het kouder gaat worden. De wetenschappers spreken van een kleine ijstijd.”

Volgens de PIK wetenschappers, zal de verminderde zonneactiviteit echter niet in staat zijn om de te stoppen en alleen opwarming tot 2100 stoppen bij 0,3 ° C.

Gezien de extreme waarschuwingen over de opwarming en zeespiegelstijging door het Potsdam Instituut in het verleden, betekent dit nog steeds een bijzondere erkenning, die ons laat vermoeden dat er een belangrijke ommekeer in het verschiet ligt, ondanks alle inspanningen van het Potsdam Instituut om te het allemaal af te zwakken. Hier zien we hen mogelijk in het proces van het opzetten van een opwarming scenario van de aarde met een uitstel van een paar decennia. De zon speelt ondanks alle beweringen dus wel een belangrijke rol.

De bron van het rapport zoals geplaatst in de Berliner Kurier is de Oostenrijkse weer site; wetter.at. De site schrijft dat een aantal zonne-fysici vermoeden dat de huidige zonne-inactiviteit het begin kan worden “van een nieuw grand minimum” zoals de ook zag in de 17e eeuw en Europa in een diepvries veranderde.

Tientallen studies tonen aan dat deze kleine ijstijd wereldwijd was!

Hoewel de meeste wetenschappers het erover eens zijn dat de Kleine IJstijd plaatsvond, betwisten velen de omvang daarvan. Sommigen dringen aan dat het werd gelokaliseerd op de Noord-Atlantische regio. Maar nu zijn er tientallen studies die laten zien dat hetin feite een wereldwijd evenement was. Dat zou ons zorgen moeten baren.

Lees verder via Bron: World Unity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault1 700x394

90.000 geheime CIA-documenten over telepathie, helderziendheid en MK-ULTRA openbaar

9338567239 d52dd7c257 drone

Die drone die jou vanaf nu op straat mag filmen? Die is voor de openbare orde