in ,

Duitsland komt met meer vaccinatie-dwang: ‘Vaccinatieplicht vereist voor supermarkt bezoek’

depth of field photography of man playing chess

Gisteren maakte de Merkel- bekend dat het draconische maatregelen wil treffen om de 34 miljoen ongevaccineerden te dwingen zich in te laten spuiten met een experimenteel, niet goedgekeurd, waarvan de lange termijn effecten niet bekend zijn.

Toegang tot catering, hotelovernachtingen, contactberoepen, binnensporten, overdekte evenementen en grote evenementen worden verboden voor niet-geïnjecteerden, zo meldden Duitse media (en wij ook).

We hadden Bild, Der Spiegel, Die Welt en de Frankfurter Allgemeine er op nageslagen. Met die maatregelen valt nog te leven, behalve misschien als je kiespijn hebt, een tandarts is tenslotte ook een contactberoep, maar dan kan een ouderwetse combinatietang of een touwtje en een deur misschien nog uitkomst bieden.

De slavenhouders weten heus wel dat het ultieme middel om hun lijfeigenen te dwingen honger is. Als je mensen ontzegt kun je ze alles laten doen.

In februari had de Britse minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab al eens laten doorschemeren dat in de toekomst vaccinatiepaspoorten nodig zullen zijn voor de toegang tot supermarkten en pubs, zo meldden wij destijds.

Sindsdien hebben we niks meer van die all-round engerd met een dubbele loyaliteit gehoord behalve dat hij de immigratie naar het VK aanjaagt en zich continu inzet voor een oorlog tegen . En vergis je niet; Daar zullen alle zinloze oorlogen sinds 9-11 en de zogenaamde Arabisch Lente kinderspel bij zijn.

We hadden Focus Online niet gelezen, en daar staat het: …

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voorbeeld van de Klimaat- en Corona hoax: ‘Minister die klimaattop VK organiseert, vloog naar dertig landen in zeven maanden’

Corona hoax Wob-stukken: Advocatenkantoor Pfizer, Janssen en AstraZeneca hielp NL bij onderhandelen met AstraZeneca