in

Enorme hoeveelheid vaccinatie doden in EU

Vaccine Puzzle Healing Medical  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

In een eerder artikel wees ik op de Amerikaanse VAERS database die bijwerkingen van medicatie en vaccins vastlegt. Er werden meer dan 1100 sterfgevallen gerelateerd aan de Corona vaccins.

Vandaag wijs ik op de Eudra-vigilance database. Ik daag je uit. Reis met me mee. Klik op de link, klik op de letter C, scroll down naar COVID-19 en open de Moderna bijwerkingen pagina.

Of leuker, de Pfizer TOZINAMERAN bijwerkingen pagina. Of op Astrazeneca of Janssen. Zie het met je eigen ogen. Of lees gewoon dit artikeltje.

Ik stel voor dat je klikt op Pfizer TOZINAMERAN. In totaal zijn er met betrekking tot dit vaccin in Europa 121 duizend bijwerkingen gemeld, waarvan 12 duizend alleen al uit Nederland:

tozinameran pfizer 121 k Copy

nederland tozinaeran 12 k Copy

de grafiek gegevens van tab "Number of Individual Cases by EEA countries" 
weergegeven in een tabel

Het totale aantal sterfgevallen in verband gebracht met Pfizer TOZINAMERAN is helaas niet in 1 keer uit de database te halen met de standaard dashboards. Dit moet je doen door alle “reactie groepen” 1 voor 1 op te vragen. In de restcategorie alleen al zitten meer dan 1100 sterfgevallen. Bij hartfalen zitten er 360.

Klikt u mee? ….

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

Canada stopt uitrol van AstraZeneca-vaccin voor mensen jonger dan 55 jaar, wegens “grote onzekerheid” en bloedstolsels

Vaccine Healing Medical Virus  - geralt / Pixabay

Nutteloos vaccin: 38 volledig gevaccineerde mensen testen positief op COVID-19