Er steekt een stille boodschap achter het hele Jeffrey Epstein verhaal

Van de Elite blijf je af…

Atlantios / Pixabay

Nog nooit is in de mainstreammedia zo vaak het woord complottheorie gevallen als na het verdwijnen van .

Verslaggevers op televisie blijven elkaar non stop verzekeren dat ze niet geloven in complottheorieën, maar….

Het is lachwekkend om te zien in hoeveel bochten verslaggevers en presentatoren van televisieprogramma’s zich wringen om hun kijkers toch maar vooral te vertellen dat ze zelfs nu echt niet in complottheorieën geloven.

Want, dat begint nu toch wel een beetje een probleem te worden nu er geen hond ter wereld is die gelooft dat Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd in zijn cel.

Dus komen er grote koppen dat er onderzoeken zullen komen die op zoek zullen gaan naar de beruchte onderste steen die in de praktijk nooit gevonden wordt, en dat er nu toch echt koppen zullen gaan rollen.

Maar, niemand kijkt naar de totale onlogica in het hele Epstein verhaal.

Deze man had veel machtige “vrienden”, zowel binnen als buiten de en zowel links als rechts. De meesten van die “vrienden” zijn chantabel omdat ze via de door Epstein aangeboden service kinderen hebben misbruikt.

Kortom, het establishment had er geen enkel belang bij om Epstein te laten arresteren. Dat was ook de reden dat ze hem in 2008 lieten lopen met een belachelijk laag vonnis toen er door een aantal vrouwen aangifte tegen hem was gedaan.

Dus, waarom wordt Epstein nu gearresteerd en waarom dreigt er ineens heel veel informatie over allerlei belangrijke figuren naar buiten te komen? Dat het zelfs zo erg is dat de Engelse niet zo koninklijke familie bidt voor zwarte schaap Andrew volgens de gedrukte Telegraaf.

Waarom pleegt diezelfde Epstein opeens zelfmoord terwijl het eigenlijk niet kan, ongeveer 24 uur nadat allerlei belastende documenten zijn vrijgegeven?

Wat als al het bovenstaande in scene is gezet om juist iedereen te doen geloven dat Epstein geen zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord? Dat er een goede reden is om iedereen te laten denken dat Epstein is vermoord.

Om dit duidelijk te maken gaan we even terug naar Nederland en het Joris Demmink verhaal.

De oud secretaris generaal van was uiteraard schuldig aan het misbruiken en verkrachten van minderjarige jongens en daarnaast aan een serie moorden. Dit verhaal bleef maar terugkomen en keer op keer begon het weer opnieuw.

Om voorgoed een eind te maken aan het verhaal en een heel duidelijk signaal af te geven, werd er een strafrechtelijk onderzoek geopend naar Joris . Niet om hem op die manier veroordeeld te krijgen, maar wel om hem op die manier vrij te pleiten van alles waarvan hij werd beschuldigd.

Met veel bombarie werd dit aangekondigd, want nu zou eindelijk de onderste steen die nooit wordt gevonden, boven komen en zou er voor eens en altijd duidelijkheid komen over hoe het werkelijk in elkaar stak.

Natuurlijk wisten alle insiders (en dus ook wij) van te voren dat er totaal niets gevonden zou worden, hetgeen ook feilloos klopte. Dit klopte zelfs zo goed dat advocaat Adele van der Plas die een aantal slachtoffers vertegenwoordigde, zich afvroeg aan welke kan het Openbaar Ministerie stond. Waarbij ze toen opmerkte dat het OM vocht als een leeuwin om Demmink niet te hoeven vervolgen. Krankzinnig, maar waar.

Na “uitgebreid onderzoek” werd dan ook uiteindelijk geconcludeerd dat er geen sprake was van enige misdrijf door Joris Demmink gepleegd en kon het dossier voorgoed worden gesloten. Dat een rechter die wel bereid was om Demmink te vervolgen op heel verdachte wijze om het leven kwam, was toeval.

Het resultaat en de boodschap was duidelijk: Van hooggeplaatste kinderverkrachters blijf je af en het heeft geen enkele zin om via de normale rechtsgang dit soort mensen te laten vervolgen want wij zijn zo machtig dat we alles naar onze hand kunnen zetten.

Dezelfde boodschap zien we in het geval van Jeffrey Epstein. Dat is de reden dat de complottheorie over de zelfmoord die geen zelfmoord is, wordt gevoed. Dat is de reden dat zelfs president Trump meedoet aan het voeden van die complottheorie.

Het volk moet geloven dat Epstein is vermoord in zijn cel door partijen die door hem in de problemen zouden komen vanwege het kindermisbruik. Doet er niet toe welke partijen, de boodschap is: Je laat de elite met rust en laat ze kinderen misbruiken en als je ooit het lef hebt om iets tegen hen te beginnen, dan weet ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘De wereld verdrinkt in schulden. Dit zijn historische en gevaarlijke tijden’

Vleesschaamte aanpraten werkt: Verkoop vleesvervangers sinds 2017 met 51% gestegen