in

Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog

De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan dreigt mede NAVO lid Griekenland openlijk met oorlog, en waarschuwt dat hij ‘geen concessies’ zal doen aangaande de ‘Turkse rechten’ op de enorme olie- en gasvoorraden in de Middellandse Zee.

De moslimdespoot zet zijn eisen kracht bij door de marine op 1 en 2 september met scherpe munitie te laten oefenen in het gebied dat de Turken voor zichzelf opeisen. De Turkse agressie is een splijtzwam in de NAVO, want de Duitsers steunen (beide landen zijn historische bondgenoten), maar de Fransen staan achter .

‘De Turkse marine heeft donderdag zijn recentste officiële waarschuwing – een Navtex – gegeven dat het schietoefeningen zal houden voor de kust van Iskenderun, ten noordoosten van Cyprus,’ bericht Al Jazeera.

probeert de hoog opgelopen spanningen tussen Turkije en Griekenland te sussen, en roept beide landen op geen militaire oefeningen te houden.

Hypocriete Turken waarschuwen Frankrijk

Het Turkse ministerie van BuZa heeft zware kritiek geuit op Frankrijk, dat de verdragen over de Cypriotische onafhankelijkheid uit de jaren ’60 zou schenden.

Erg ironisch en buitengewoon hypocriet, want het is Turkije dat al tientallen jaren het noorden van Cyprus illegaal bezet houdt. Ook verketteren de ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
6 maanden geleden

Ja,Turke,Groot

6 maanden geleden

Turkije onder Erdoğan is een MONSTER dat gestopt moet worden met grof geweld.
Eerst ze uit de NATO zetten en dan ze een koekje van eigen deeg geven. Een bom op het huis van Erdoğan is het beste dat ze kunnen doen.

vraagtekentje123
6 maanden geleden

Mooi, kunnen de gevluchte pedoelite en nep sterren daar nog ff blijven dan?

scherpschutter1943
6 maanden geleden

turkije uit de nato is een op[lossing. Daarna kunnen de grieken en de fransen voluit gaan tegen turkije. Wedden dat erdogan eieren voor zijn geld kiest ?

Marrakeshpact versie 2: ‘EU wil Afrikanen makkelijker naar Europa laten komen!’

Miljoenennota gelekt: spaarders profiteren, zorgmedewerkers krijgen bonusje en zzp’er ziet zelfstandigenaftrek omlaag gaan