in ,

Poetin ontmaskert Turkije als bondgenoot van Islamitische Staat

President Poetin ziet het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig door Turkije als een dolkstoot in de rug. Hij heeft Turkije er ook van beschuldigd de (IS) te helpen door olie te kopen van de terreurgroep.

“IS verdient honderden miljoenen, zo niet miljarden, aan de verkoop van olie,” zei Poetin. “De terreurgroep wordt beschermd door het leger van een heel land. Het is dan ook niet vreemd dat ze zo moedig zijn, mensen op zulke gruwelijke manieren kunnen vermoorden en terreurdaden over de hele wereld kunnen plegen, inclusief in het hart van .”

Het is waar dat Turkije een tegenstrijdige rol speelt in de strijd tegen IS. Het Westen wil dit niet hardop zeggen om de Turkse president Erdogan als bondgenoot te behouden, in de hoop dat hij zijn land en luchtruim beschikbaar blijft stellen voor aanvallen op Syrië.

https://www.facebook.com/RTvids/videos/1109202602423325/

Niet verrassend

IS produceert de meeste olie in Syrië en Irak, maar smokkelt ook een deel via Turkije naar handelaren. De terreurgroep verdient volgens schattingen ongeveer een half miljard dollar per jaar aan dit soort deals.

Ook op andere manieren is de Turkse steun van essentieel belang voor IS. Via Turkije kunnen geld, mensen en materieel naar Syrië worden gesmokkeld. Na bomaanvallen in Turkije mocht de weer aanvallen uitvoeren vanaf Turkse bodem, maar alleen op voorwaarde dat Turkije de Koerden in Irak en Syrië mocht blijven bestoken. Pro-westerse Koerden strijden tegen IS, maar Erdogan vreest dat ze in Turkije te veel macht zullen krijgen.

Ook de Russische premier Medvedev heeft gezegd dat Turkije een financieel belang heeft bij de oliehandel met terreurgroep IS. “De Turkse acties zijn bedoeld om de Islamitische Staat te beschermen,” zei hij. “Dat is niet verrassend, gezien de informatie die we hebben over het financieel belang van sommige Turkse functionarissen bij de aanvoer van olieproducten van IS.”

Valse paspoorten

De Britse onderzoeksjournalist dr. Nafeez Ahmed heeft daarnaast onthuld dat Turkije, al geruime tijd lid van de NAVO, de Islamitische Staat financiert. Het land steunt volgens hem ook andere terreurgroepen zoals Ahrar al-Sham en Jabhat al-Nusra.

Dr. Ahmed onthult dat Turkije tot over zijn oren verwikkeld is geraakt in een clandestiene samenwerking met islamitische groeperingen in Syrië, waaronder IS. Het ergste is nog dat de grote westerse mogendheden daar niets aan zullen doen, aldus de journalist.

Volgens Ahmed zijn ook de Syrische paspoorten die werden gevonden na de aanslagen in Parijs, vervalst en nagemaakt in Turkije. De Turkse media meldden onlangs dat Turkije al meer dan 100.000 valse paspoorten heeft uitgedeeld aan IS-strijders.

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

De vraag die helemaal niemand stelt over ISIS

Wanneer je serieus van plan bent om een terroristische organisatie aan te pakken dan je als eerste ervoor dat ze geen inkomsten meer hebben.

Dat gebeurt niet en sterker nog, misschien rijd jij wel rond in een auto gevuld met benzine waarvan de herkomst te herleiden is naar een ISIS oliebron.
Na de aanslagen in Parijs is de wereld in de ban van ISIS. In principe kun je in Europa zo’n terrorist met een machinepistool of een bomgordel op iedere willekeurige plek tegen het lijf lopen en het maakt niet uit wat je wel of niet denkt, maar het leven is toch iets anders geworden.

Er heerst toch een soort collectieve angst, terwijl iedereen zijn uiterste best doet om net te doen alsof dat er niet is, maar wanneer je ergens naartoe gaat waar zich veel mensen bevinden dan speelt dat toch onwillekeurig door je hoofd.

Kortom, de wereld en zeker Europa is in de greep van het monster ISIS. Bij dat alles stelt helemaal niemand in mainstream-land de meest simpele vraag van allemaal: Hoe kan het dat ISIS nooit geldgebrek heeft? Waar halen ze al dat geld vandaan dat nodig is om hun bestaan en buitenlandse operaties te financieren?

Het antwoord op die vraag is eenvoudig en door ons al meerdere keren benoemd: olie.
isis oliehandel

Naast de olie hebben ze nog een aantal andere inkomstenbronnen zoals het verkopen van seksslavinnen en het beroven van banken en dergelijke, maar de levenslijn voor ISIS, de reden dat ze kunnen bestaan, is de olie.

Wat in de praktijk inhoudt dat het zomaar kan dat jij rondrijdt in een auto gevuld met benzine afkomstig van ISIS. Je hebt geen idee waar jouw benzine vandaan komt.

Iemand, ergens, moet die ISIS olie kopen. Iemand, ergens, moet door het kopen van die olie tegen een sterk gereduceerde prijs niet alleen een enorme winst maken, maar werkt dus ook actief mee aan het in leven houden van het monster dat het leven van de Europeanen verziekt.
isis oliehandel kopers

Waarom worden hier geen vragen over gesteld? Door niemand.

Iedere dag opnieuw steekt ISIS 3,2 miljoen Dollar in de knip met het verkopen van olie op de zwarte markt (nee, niet die in Beverwijk) voor een bedrag van rond de 40 Dollar per vat. Terwijl de normale prijs rond de 93 Dollar per vat ligt.

Dat is de eerste vraag. De tweede is hoe het in ‘s hemelsnaam kan dat de Westerse coalitie al zo lang bezig is met het bombarderen van ISIS en zij hier tot op dit moment nog nauwelijks schade van hebben ondervonden? Dat de inkomsten van ISIS uit de verkoop van olie nog net zo hoog zijn, zo niet hoger, als een jaar geleden?

Wat heeft die Westerse coalitie in ‘s hemelsnaam gebombardeerd in Irak en Syrië? De woestijn? Precies!

Eenieder met een doorsnee verstand kan begrijpen dat wanneer je een terroristische organisatie wilt platleggen, je als eerste probeert hun inkomsten te laten opdrogen.

Wanneer je weet dat die inkomsten voor het grootste deel bestaan uit olie dan ga je de transporten daarvan bombarderen en diegenen die de verkoop van die olie mogelijk maken aan partijen wereldwijd keihard aanpakken voor het steunen van .

Waarom stellen Tweede Kamerleden hier geen vragen over? Niet dat ze een eerlijk antwoord zullen krijgen, maargoed, dan ligt het wel vast.

De informatie die wij hebben, willen we dan ook graag bij deze delen:

Eén van de partijen die zich zo goed als zeker bezighoudt met de aan- en verkoop van ISIS olie is het bedrijf Genel Energy uit Turkije:

Alhoewel Amerika talloze spionagesatellieten bezit, zijn deze er de afgelopen drie maanden niet in geslaagd om de permanente stroom vrachtwagens die 24 per uur per dag gestolen olie van Syrië naar Turkije vervoeren, op te sporen.

Deze permanente stroom vrachtwagens levert de olie vervolgens af bij het Anglo/Turkse Genel Energy. Een bedrijf dat gerund wordt door een voormalig BP directeur, Tony Hayward, tezamen met Nathaniel de Rothschild.

Daarnaast zijn er uiteraard nog veel meer partijen die zich bezighouden met deze oliehandel.

Wanneer je op zoek gaat naar de handelaren die het bestaan van ISIS mogelijk maken dan kom je toch al heel snel uit in Turkije:

Volgens Press TV is er afgelopen zondag een artikel in de Guardian verschenen waarin door een niet met name genoemde Westerse hoogwaardigheidsbekleder gezegd zou hebben dat er onherroepelijk bewijs is voor handelstransacties tussen Turkije en ISIS.

Volgens deze klokkenluider zijn er afgelopen mei tijdens een Amerikaanse aanval op een ISIS vestiging talloze documenten en flash drives gevonden. Deze flash drives zouden nu worden onderzocht maar zouden onmiskenbaar aantonen dat Turkije een handelspartner is van ISIS, vooral op het gebied van olie.

Wie deze handelaren zijn, is uiteraard bekend bij Westerse inlichtingendiensten. Iedere maand opnieuw gaat er 100 miljoen Dollar naar ISIS door het faciliteren van de oliehandel door partijen buiten ISIS.

Die 100 miljoen Dollar wordt onder andere gebruikt om nieuwe rekruten te werven die zich vervolgens bij ons in winkelcentra kunnen opblazen.

Het antwoord is zo eenvoudig en toch gebeurt het niet. Waarom niet?

Het zijn uiteraard weer die wel doen wat meer dan een jaar geleden al had moeten gebeuren en dat is het bombarderen van de ISIS vrachtwagens, afgeladen met olie.

Volgens een bericht van het Russische ministerie van Defensie hebben ze inmiddels zo’n 500 vrachtwagens vernietigd en ze leveren daar dan ook direct bewijs van.

Nu opeens beginnen ook de Amerikanen met het bombarderen van ISIS vrachtwagens met olie. De reden dat ze dit niet eerder hebben gedaan, is omdat ze bang waren dat er onschuldige slachtoffers zouden vallen, zoals vrachtwagenchauffeurs, en dat ze de inkomsten die ISIS binnenhaalde uit olie hadden onderschat.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

 

Photo by osipovva


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mo
5 jaren geleden

.
Oorzaak is de USA

5 jaren geleden

Van onschuldige slachtoffers hebben Amerikanen zich nog nooit iets aan getrokken!!!

5 jaren geleden

Turkije gaat nu zelf de Jihadisten helpen!

ISIS en AL Nusra Jihadisten verkopen Yazidi’s, Christelijke, Koerdische vrouwen en kinderen! De Jihadistische organisaties gebruiken Turkije als basis.

Turkije is woedend dat de koerden illegale oliehandel en vrouwhandel van ISIS –de belangrijkste inkomstenbron van de terroristen- grotendeels hebben platgelegd. Turkije gaat nu zelf deze Jihadisten helpen!

ISIS verkoopt vrouwen! ISIS eist $ 20.000 voor de vrouw en 15.000 dollar voor de 11-jarige jongen. Turkije met zo’n afschuwelijke handel is nu een schurkenstaat bestuurd door een misdadig regiem. 

Niet alleen is Turkije betrokken bij de oorlog zelf, maar ook bij een groot aantal misdrijven (waarvan sommige oorlogsmisdrijven zijn) die Ankara in een zeer kwaad daglicht stellen: de ondersteuning van terrorisme, een criminele regering die betrokken is bij agressie tegen zijn buurlanden en andere wereldmachten, de onderdrukking van journalisten en anderen die deze waarheid aan het licht hebben gebracht, om een paar zaken te noemen. In zijn totaliteit wordt duidelijk dat onder president Erdogan Turkije uitgegroeid is tot een oorlogzuchtige speler met waanbeelden van overheersing en een complete minachting voor mensenrechten en soevereiniteit.

Turken staat nog steeds achter de Jihadistische terroristen…Nadat Ankara jarenlang de grenzen opengesteld heeft voor jihadisten van zowel al-Qaeda (in Syrië, al-Noesra) als ISIS, ehbben de massamoordenaars enorme gebieden veroverd!!
De media in het Westen reageerden enthousiast toen bekend werd gemaakt dat de Turkse luchtmacht posities van ISIS had gebombardeerd… In werkelijkheid grijpen de Turken deze –false flag?- aanslag aan voor bombardementen op de Koerden, die juist tegen ISIS vechten en de door de jihadisten verjaagde christenen in de regio een veilige haven bieden….

De Turkse luchtmacht dirigeerde zijn gevechtsvliegtuigen weer al snel naar door de Koerden beheerst gebied, waar geen enkele ISIS terrorist is te vinden. De Turkse media reageerden opgetogen toen bekend werd gemaakt dat ‘de kampen van de YPG/PKK (de Koerdische verzetsbeweging) werden overdekt met vuur’.
Voorwendsel voor oorlog tegen Koerden..

De afgelopen jaren heeft Turkije geweigerd de westerse operaties tegen ISIS te steunen…Het heeft er dan ook veel van weg dat de Turken nu voor de vorm een paar bommen op ISIS hebben gegooid, enkel om een voorwendsel te hebben om de Koerden aan te vallen. Dit vermoeden wordt versterkt door het feit dat Turkije de toegang tot alle pro-Koerdische kranten en persbureaus gerechtelijk heeft laten blokkeren…
Turken mogen van corrupte EU leiders kennelijk alle Syrische en turkse Koerden, jezidi”s en alawieten uitmoorden en platbombarderen en massa migratie naar Europa versterken!

zie de jihadisten Leider Erdogan: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…”

Ondanks deze invasie van de barbaren, blijven er substantiële groepen dwaallichten op de gevestigde lands verraderlijke partijen stemmen.
De Turken en Saoedi’s willen Europa voor de islam veroveren. Daarbij worden ze geholpen door de vijanden die Europa liever kapotgemaakt zien.
De criminaliteit van de Turken en Saoedi’s kan grofweg worden onderverdeeld in de volgende categorieën: agressie tegen soevereine staten, materiële steun aan het internationale terrorisme, het systematisch schenden van mensenrechten. Uiteraard zijn er vele andere misdrijven die ook opgenomen zouden moeten worden in een complete opsomming van Ankara’s illegale acties, waaronder, maar niet beperkt tot, corruptie, het bevorderen en stilzwijgend ondersteunen van Jihadistische bendes. Maar het is de ondersteuning van het internationale terrorisme dat boven al het andere uitstijgt en Turkije in de schijnwerper plaatst als één van de belangrijkste aanhangers van de wereldwijde gesel van het terrorisme.
Turken en Saoedi’s hebben een zeer directe rol gespeeld in de bekostiging, de bewapening, de faciliteren en de militaire ondersteuning van iedereen, van islamitische Leger tot Jabhat al-Nusra (Al Qaeda in Syrië) en de Islamitische Staat (ISIS/ISIL/Daesh).

Het is duidelijk geworden dat Turkije nu onmiskenbaar een steunpilaar is geworden van het internationale terrorisme, met Syrië als oefenterrein voor een allegaartje aan terreurgroepen die direct of indirect voor Erdogans regering werken. Verdere aanwijzingen zijn te vinden in het nu gedocumenteerde en bevestigde feit dat de regering Erdogan direct betrokken was bij de levering van chemische wapens aan IS.
Terwijl een groot deel van de wereld stil is gebleven, is een NAVO-lid, Turkije, openlijk medeplichtig aan het steunen van jihad- terrorisme. Verslagen en ooggetuigen getuigen ervan dat Turkije heeft bijgedragen aan de opkomst van de Islamitische Staat met het doorlaten van jihad strijders en wapens over hun grens.
NAVO, EU en Turkse doelen!
Turkije doet alsof, ze westers zijn! In de ogen van veel Turkse moslims lijkt tolerantie eenrichtingsverkeer te zijn.
De relatie tussen de Turkse islamieten en de rest van de wereld wordt gekenmerkt door asymmetrie. Moslims kunnen alles doen, en genieten van allerlei vrijheden en privileges in de landen van de de ongelovigen, maar niet-moslims hebben niet dezelfde rechten en privileges als ze leven in landen die beheerst worden door islamitische regeringen.
Sinds door de Turkije gesteunde Jihadisten Iraakse en Syrische steden zijn binnengevallen, zijn de christenen en Yezidi’s de belangrijkste doelgroep geworden, en zij worden geconfronteerd met mogelijk een nieuwe genocide onder de moslims.
Navo ‘bondgenoot’ Turkije financiert de genocides tegen de andersdenkenden! De journalisten zwijgen en de door en door verrotte politici importeren Turkse islamitische haat en geweld op ongekende schaal.
Armeense en Assyrische christenen (ook wel bekend als Syrische en Chaldeeuwse christenen), die uit Syrië en Irak zijn gevlucht worden gedwongen om hun religieuze identiteit te verbergen!
Islamitische jihadistische legers vielen de landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika binnen in het begin van de 7e eeuw. De inheemse niet-moslimvolkeren van die landen zijn de betekenis vergeten van wat veiligheid, veiligheid en godsdienstvrijheid is.
In elk land dat nu in meerderheid moslim is, zijn er horrorverhalen over gewelddadige onderwerping, verkrachting, slavernij en moord op de niet-moslims door de jihadisten.
Christenen waren er ​​in Syrië sinds de vroegste dagen van het christendom. Vandaag, na de invallen van ISIS, vluchten ze voor hun leven.
Mosliminvasies in het Byzantijnse Syrië gebeurden onder Mohammeds opvolgers, de kaliefen Aboe Bakr en Umar ibn Khattab in de 7e eeuw. In 634 werd Damascus, toen voornamelijk christelijk, de eerste grote stad van het Byzantijnse Rijk die aan het Rashidun kalifaat toeviel.
Damascus werd later de hoofdstad van het Omajjaden kalifaat, de tweede van vier grote islamitische kalifaten. En Arabisch werd de officiële landstaal.
In Irak, waar veel christelijke vluchtelingen in Turkije vandaan komen, was ook een campagne tot islamisering.
Islamitische Arabieren veroverden wat nu als “Irak” wordt aangeduid van het Perzische Sassanidische Rijk in 636. Ze verbrandden de Zoroastrische geschriften, ze brachten de priesters om, ze plunderden steden met namen hen als slaven gevangen – net zoals ISIS vandaag doet.
Wanneer islamitische legers niet-islamitische landen veroverden, kregen de christenen en joden de keuze van ofwel bekeren, of te worden gedood, of te leven als een “dhimmi”: ​​derde klasse, nauwelijks “getolereerde” mensen in hun onteigende land, en het betalen van een belasting (de jizya) in ruil voor een zogenaamde “bescherming”…
Nu, in de 21e eeuw, zeggen de christenen in Turkije dat ze nog steeds in angst leven.

De meest recente verslagen tonen dat in Turkije, een NAVO land dat zichzelf opwerpt als kandidaat voor het EU-lidmaatschap, de Koerdische/Alawi’s/Christelijke en Yazidi-vrouwen en -kinderen gedwongen tot slaaf gemaakt worden en gedwongen tot seksuele slavernij.

4 jaren geleden

Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.

Islamitische instroom van Merkel + Erdogan groeit Exponentieel. In Turkije georganiseerde salafisten, alle vijandelijke islamieten worden als “oorlogsslachtoffer” naar EU gedumpt!
EU top heeft onder de naam “vluchtelingencrisis” nog miljoenen Moslims naar Europa geïmporteerd. Eerst miljoenen gelukszoekers binnenzuigen om vervolgens nog meer islam naar Europa te halen. Er blijkt nu dat Merkel inmiddels zichzelf als de baas van de EU ziet, ging ook met dictator Erdogan Islamitische volksverhuizing te regulieren namens hele EU…!

Merkel + Erdogan verdrag om de Islamitische instroom te regulieren en voor altijd te legaliseren is een ramp geworden voor de EU!  De vijfde colonne en met hen collaborerende overheden tegen de rest van de bevolking..Merkel heeft haar persoonlijke probleem, de door Duitsland veroorzaakte problemen ineens ons probleem gemaakt? Nu willen veel landen deze Merkel’s EU verlaten!
Europese volkeren weigeren nog verder onderworpen te worden aan mohammedaanse “emigranten” die alleen maar komen koloniseren..
Merkel heeft Europa verraden: Merkel en haar ploeg zijn geen regerend team, het PR functionarissen die lopen te spinnen om de gebeurtenissen die ons onvermijdelijk overkomen zo prettig mogelijk te verkopen als terecht en moreel zeer verheven zoals een ‘waarden’ gemeenschap betaamt.

Islamitische immigratie gestuurd door Turkije gaat onverminderd door!
Het is werkelijk “geniaal” opgezet, maar ook zo misdadig duivels. De tsunami van moslim illegalen, jihadstrijders is gelegaliseerd via een verdrag van dictator Erdogan!
Turkse paspoorten worden dan geliefde handelswaar. Irakezen, Syriërs, Afghanen, Pakistanen, Somaliërs, Eritreërs, Nigerianen, Congolezen, Malinezen, Bengalen, you name it. Allemaal opeens van Turkse afkomst.
Merkel benadrukt dat ook in de toekomst vluchtelingen naar Europa en daarmee ook naar Duitsland zullen komen. “We willen legale wegen vinden..”. Belangrijk is dat de weg uit Midden-Oosten naar Turkije niet illegaal verloopt, maar “gecontroleerd, legaal en door ons georganiseerd”. Dit is een misdaad, een startsignaal aan 500 á 800 Miljoen Moslims van hele regio! Een paar miljoen islamitische Syriërs waren nog niet genoeg? Nu gaan we ook de grenzen juridisch openzetten voor 80 miljoen islamitische Turken en meer dan 500 Miljoen Moslims die via Turkije naar Europa willen…

Bovendien moesten alle EU landen Erdogan+ Merkel’s verdrag ondertekenen! Een Europese staatsgreep door Merkel, dit is de grootste oorzaak van EU ondergang! Dat Merkel Europa kapot maakt door haar niet aflatende drang Arabieren en Turken binnen te laten is juist. Zij is van mening, dat de vergrijzing op deze wijze kan worden opgevangen.

ERDOGAN + MERKEL verdrag is de doodsteek voor de EU.

Een totale afgang….In Turkije heeft ISIS juist veel aanhang.
Turkije heeft een grote financieel belang bij de oliehandel met IS. Turkije is een anti-westers islamist land. De Turkse politieke doctrines zijn bedoeld om de Islamitische Staat te beschermen. Daarnaast Al-Qaeda organisaties als Ahrar al-Sham en Jabhat al-Nusra worden door Turkije als backup van IS gebruikt!
Syrische paspoorten die werden gevonden na de aanslagen in Brussel, Parijs en Istanboel zijn vervalst en nagemaakt in Turkije. De Turkse media meldden onlangs dat Turkije al meer dan 850 000 valse paspoorten heeft uitgedeeld aan IS-strijders en aan alle andere Jihadisten.
Volgens de laatste enquêtes, 72% van Turken IS sympathiseren. Salafisten en Soennitische Turken willen hun oude kalifaat terug!
Een Turkse imam in een Berlijnse moskee roept ‘takbier’ waarop miljoenen Moslims in Europa antwoorden met ‘Allahu akbar’. IS is al binnen de EU.. Terrorisme en takfier zijn met elkaar verbonden, omdat terroristen al alle Europeanen als ongelovigen zien. 

Na onderzoek blijkt dat in EU toegelaten vluchtelingen waar ze zogenaamd bedreigd worden, massaal op vakantie gaan naar hun thuisland en ook halen hierheen nog meer vrouwen om Islamitische bevolking te vergroten voor de meerderheid!! Turken, Noord-Afrikaanse en moslims uit Midden-Oosten zien de Westerse vrouwen nog steeds als hun bezit. Deze misogynie is door de islam geïnspireerd (en natuurlijk is die islam weer door dat tribale gevoed en vice versa), volgens de sharia is een vrouw de helft waard van een man.

“Allah Akbar” schreeuwende Moslims worden behandeld als oorlogsslachtoffers door de EU maffia! “Allah Akbar” wordt juist tijdens aanval gebruikt! Dit is een symbool van Jihadistische veroveringsoorlogen.
Allahu Akbar betekent, ”Sieg Heil” en “Banzai”. Moslims roepen takbier en dan reageren anderen daarom met Allahu Akbar. Takbier roepen is een commando voor terreur tegen de niet-moslims!!

Immers geen enkele oorlogsslachtoffer zou “Allah Akbar” schreeuwend asiel gaan vragen! Hoe is mogelijk dat deze “oorlogsslachtoffers”, als bezetters binnenkomen?
Maar Erdogan+Merkel vluchtelingen wel!
EU baas Merkel staat nog steeds achter de Erdogan verdrag! Zij benadrukt dat ook in de toekomst moslims naar Europa zullen komen

Het punt is dat er momenteel meer Syriërs in Europa zijn dan dat Syrië ooit heeft gehad, immers iedereen geeft zich uit voor Syriër, ook de hordes ‘vluchtelingen’ uit de hele Africa en Azie!. Omdat de registratie faalt en daardoor iedereen alle kanten oprent zal Europa destabiliseren!
Het is het definitief failliet van een systeem, waarbij volksvertegenwoordiging en zelfs principes ondergeschikt zijn aan het collaboreren van een klein clubje: EU commissie!
Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking! Europa is absoluut qua bevolkingpercentage de komende jaren alles behalve verloren de huidige islam tsunami is qua huidige aanwas weliswaar verontrustend…
Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen. 

DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
In huidige situatie passen de Moslims niet meer restricties en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.

Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!
De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld met de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorloggen zijn dus onvermijdelijk!

De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking.

Miljoenen agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims worden geholpen door de EU machthebbers!

Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS.

De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
Verschillende internationale Allahu Akbar terroristen willen nu alle moslims in Europa samen te voegen tot één grote islamitische organisatie.
Deze groepen verspreidden zich over de EU landen en plaatsen waar islamitische immigranten naartoe zijn geëmigreerd. Ze bouwen nu overal moskeen en zich manifesteren als gematigde Moslim!!
De doelen van de deze beweging: via geboorte explosie meerderheid vormen in de westerse metropols. Dat betekent: voortdurende terrorisering van zwakke niet-islamitische bevolking in de steden…

Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolking problemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

We gaan door een periode van intellectueel terrorisme

Afgezaagd en aktueel: de JSF kolder