in , ,

Euro’s genoeg: Ruim 3 miljoen euro voor druiven schilmachine’s in EU kantine

De besteedt ruim 3 miljoen belasting aan druiven schilmachine's zodat het personeel zelf niet hoeft te doen in hun door de belastingbetalers zwaar gesubsidieerde kantine.

Een anonieme bron bij het Europees Parlement selfservice kantine zei: “de is dat de meesten van ons vinden dat we onze eigen verdomde druiven niet kunnen schillen”.

“Ik vermoed dat hun druivenpel vaardigheden lang geleden zijn afgestorven, samen met de meeste vaardigheden die mensen in de particuliere sector moeten hebben”.

Om de druif pralerij te verdedigen, zegt een woordvoerder van het Europees Parlement dat de vruchten “niet hand-geschild maar machine-verwerkte” zijn en dit een stuk sneller gaat dan met de hand.

De schilmachines kosten tienduizenden euro's per stuk in vergelijking dat met slechts €1 voor een mesje het personeel makkelijk zelf zou kunnen doen.

Bron: express.co.uk

Update na vragen: De machines bestaan echt koop er zelf 1 bij alibaba en er zijn mensen die echt het schilletje eraf halen:

Haal druiven een uur voor gebruik uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen. Spoel ze voorzichtig af onder de kraan. Spoel alleen de druiven af die u onmiddellijk wilt gebruiken. Als u druiven wilt schillen, dompelt u ze enkele seconden onder in kokend en laat u ze vervolgens schrikken onder de koude kraan. De schil zal nu makkelijk te verwijderen zijn met een scherpe mespunt. Met een grote naald kunt u de druiven ontpitten.

Lees verder via: Druiven

 

Photo by iChris


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onthuld: De mensen die de regering van de VS en wereld controleren

Hoe houdt je het volk onder controle?