in ,

Ex-CDC-directeur: COVID-19 komt uit Wuhan-laboratorium, want niet natuurlijk geëvolueerd

"Chinese Virus"

De voormalige directeur van de Centers for Disease Control and Prevention gelooft dat het virus dat COVID-19 veroorzaakt, is ontsnapt uit een laboratorium in Wuhan, China, volgens een nieuw interview.

Robert Redfield vertelde vrijdag aan CNN dat het zijn “mening” was dat SARS-CoV-2 – het nieuwe coronavirus dat verantwoordelijk is voor het doden van 2,7 miljoen mensen wereldwijd – niet van nature evolueerde.

“Ik ben van mening dat ik nog steeds denk dat de meest waarschijnlijke etiologie van deze pathologie in Wuhan afkomstig was van een ontsnapt laboratorium”, zei Redfield, die de CDC leidde tijdens het hoogtepunt van de pandemie. ‘Andere mensen geloven dat niet. Dat is prima. De wetenschap komt er uiteindelijk wel uit. ”

Onderzoekers geloven dat de dodelijke en zeer overdraagbare stam van het coronavirus achter de wereldwijde pandemie is gemuteerd van een virus dat dieren infecteert – namelijk vleermuizen – tot een virus dat mensen ziek maakt.

Maar sommigen geloven dat het virus op de een of andere manier is vrijgegeven door het Wuhan Institute of Virology – dat volgens Axios het enige laboratorium in China is dat bevoegd is om de gevaarlijkste bekende ziekteverwekkers te bestuderen  .

“Het is niet ongebruikelijk dat respiratoire pathogenen waaraan in een laboratorium wordt gewerkt, de laboratoriummedewerker infecteren. … Dat impliceert geen opzet, ”zei Redfield. ‘Het is mijn mening, toch? Maar ik ben een viroloog. Ik heb mijn leven in virologie doorgebracht.

“Ik geloof niet dat dit op de een of andere manier van een vleermuis op een mens kwam en op dat moment, dat het virus bij de mens terechtkwam, een van de meest besmettelijke virussen werd die we in de mensheid kennen voor overdracht van mens op mens.”

Redfield zei meestal dat wanneer een virus van dier op mens springt, “het even duurt voordat het ontdekt heeft hoe het steeds efficiënter kan worden in de overdracht van mens op mens.”

Een jaar na de pandemie blijven er meerdere varianten van COVID-19 opduiken , waaronder sommige waarvan is aangetoond dat ze meer overdraagbaar zijn dan andere.

“Ik denk gewoon niet dat dit biologisch logisch is,” voegde Redfield eraan toe.

Lees verder bij de bron: NYpost

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cashloze samenleving controle

Great Reset: Nauwelijks debat in de Kamer over de WGS, ook bekend als ‘super SyRI’

sheeple 326x159

Dictator De Jonge: virus tegengeluid in Tweede Kamer is gevaar voor volksgezondheid!