in ,

Mark Rutte geconfronteerd met zijn global reset term “Build Back Better”

global reset 05a

Forum voor -leider Thierry Baudet neemt niet langer een blad voor de mond. En gelijk heeft hij. Want dat hier iets geks gaande is met al dat “build back better” gezever is duidelijk. Zoals Baudet verwoordt: “Wat krijgen we nou?!”

Thierry Baudet heeft een bijzonder opmerkelijke video van Mark Rutte die kalmpjes in het hotseklotsen Engels uitlegt dat de coronapandemie voor hem eerst en vooral een “unique opportunity” is om “de veranderingen door te voeren die nodig zijn om een klimaatbestendige wereld te bouwen. Om de [globale bedoelt hij!] welvaart te laten groeien en de volksgezondheid te verbeteren. Maar ook om beter terug te bouwen.”

Of, zoals de Engelse slogan gaat die door bijna álle regeringsleiders gebruikt wordt opeens: to Build Back Better.

Baudet vindt dat vreemd. “Wat zullen we nou krijgen!? Ook Rutte ziet corona opeens als ‘unique opportunity' om door te pakken met mondiale afspraken over klimaatbeleid en ‘inclusive recovery'. ‘Now is the time to build back Better'. Waar komt die slogan vandaan, waarom gebruiken ze die ineens allemaal!?”

Nou, dat is vrij simpel. Het houdt verband met een andere tweet van Baudet, waarin hij een foto deelde van een boek geschreven door Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum. Deze man heeft extreem goede contacten met alle belangrijke en minder belangrijke wereldleiders. De titel van zijn boek liegt er niet om: Covid-19: The Great Reset.

In dat vod — ik heb het gelezen, en het is echt schrikken. Volgende week volgt een samenvatting zodat iedereen weet wat er precies in staat — legt hij uit dat de coronacrisis gebruikt moet worden om de manier waarop wij leven en de wijze waarop de wereldeconomie eruit ziet grondig te veranderen. Want klimaatverandering enzo.

Even voor de duidelijkheid, dit is  …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8d4434852ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f742f7fd2924f 640 corona

Knettergek: Al deze ellende voor 128 coronadoden op 17.4 miljoen mensen

yellow hibiscus in clear glass vase

Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is