in ,

Gaat lekker met onze vrienden van justitie: Politie omzeilt regels met miljoenenorders

De inkopers van de Nationale zijn opnieuw in opspraak geraakt. Na een slepende affaire rond het autocontract is er nu over miljoenenorders van alcoholtesters en portofoons omdat bij de aanschaf daarvan integriteits- en aanbestedingsregels zouden zijn overtreden.

Een grote leverancier van politieapparatuur heeft hiervan aangifte gedaan bij de rijksrecherche. Importeur Tomar Europe informeerde de Tweede Kamer en minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) vorige maand al met een aantal brandbrieven. Het departement heeft de ondernemer uitgenodigd voor een gesprek met twee topambtenaren. Volgens het bedrijf zijn de portofoons en alcoholtesters, waarvan de aanschaf respectievelijk net en bijna rond is, geen uitzonderingen. De politie zou stelselmatig kopen wat ze wil zonder zich veel aan te trekken van aanbestedingsregels en procedures.

via Telegraaf.nl.

Foto via conner395


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
5 jaren geleden

Politie is er voor de burger. “Dienstbaarheid”” Als je niet wilt luisteren naar deze criminele fascisten “met Rutte voorop komt de Politie je beboeten.
Voor beboeten zijn deze intelligente figuren op geleid, Zelfs voor de meest normale menselijke zaken staat de Nederlandse Gestapo klaar.
.
Diy wist u nog niret !!! .. “Politie zijn de katvangers van de Elite.
En Mark Rutte had opdracht om de sociale structuur van Nederlandse opzettelijk te vernielen

Johan
5 jaren geleden

Als je al de Rechter mocht halen -na vele valkuilen ? !!! Meestal worden aangiftes -en zeker waar het aangiftes -die tegen de staat zelf aan gaan – door de papierversnipperaar gehaald. De Politie heeft alleen belang bij zaken die geld opleveren = Verdienmodel volgens Milton Friedman => [persoon uit een vervloekt volk]

1 jaar bijzonder beheer ING: van gezonde veestapel naar mismaakte kalveren

NSA volgt Duits telefoonnetwerk