in ,

Gedwongen vaccinaties? In Israël gebeurt het al.

via Ellaster.nl

Met alles wat er in het verleden is gebeurd, is het ondenkbaar dat op het Joodse volk zich ooit nog zou kunnen herhalen. Ook het verstrekken van een geel-groen merkteken of geel-groene pas, die toegang moet geven tot bepaalde dienstverlening, is vanuit die context moeilijk voor te stellen.

Toch toont de huidige situatie in Israël akelige parallellen met hetgeen er in het verleden is gebeurd.

In Israël is in korte tijd ruim een derde van de bevolking met het Pfizer- of Moderna-vaccin ingeënt. Het doel is om minimaal 6 miljoen Israëliërs te vaccineren, vanuit historische context een opmerkelijk getal.

Inmiddels zijn ruim 3,5 miljoen Israëliërs gevaccineerd en de impact daarvan is alarmerend. De bejubelde vaccins lijken als middel erger te zijn dan de kwaal.

Critici luiden de noodklok over het grote aantal . Het animo om zich te laten vaccineren daalt, nu mensen in hun omgeving de risico’s van de zelf kunnen zien.

Indirect gedwongen vaccinaties

Op dit moment wordt er op allerlei manieren druk uitgeoefend om mensen zich te laten inenten. Militairen mogen hun basis niet af totdat 85% van hun kamp gevaccineerd is. De groepsdruk om zich wél te laten vaccineren is enorm.

Studenten krijgen zonder vaccinatiebewijs geen toegang tot hun universiteitscampus. Om toegang te krijgen tot het winkelcentrum moet men een vaccinatiepas hebben en krijgt men bij goedkeuring een geel-groene sticker op de borst geplakt.

Op de militaire basissen deelde men gele hesjes of een geel-groene ketting uit, om gevaccineerden van ongevaccineerden te onderscheiden.

Het valt  …..

Lees verder bij de bron: Ellaster


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
woman in white tank top and blue denim jeans standing in front of mirror

Gooi maar weer open! Duits onderzoek: Kans op besmetting bij kapper klein

black flat screen computer monitor on white desk

Corona: Russische expert waarschuwde jaren geleden al voor wereldwijde manipulatie