in , ,

Gelekte Pentagon briefing over het verwijderen van het God-gen (VMAT2) doormiddel van FunVax

via Xandernieuws.net

Met dank aan Joey Lambardi, de man die verantwoordelijk is voor het lekken van deze video. Hij werd beschuldigd en gevangengezet. Onderzoek dit onderwerp alstublieft. In Lombardi’s eigen woorden …

“Ik had een opdracht die heel bizar leek. Het sloeg gewoon nergens op, weet je? Ik kreeg te horen dat ik de terugkeer van een oorlogsheld uit zou documenteren. Dat was het dan … – eenvoudig toch? Maar de normale commandostructuur was veranderd. In dit geval, de eerste keer in zes jaar, moest ik rapporteren aan een genaamd agent Fleming en aan leger kolonel Harris, die volgens mij een grote pruik was Intel-man bij het pentagon.”

Dus dat was raar, vooral voor zo’n saai klinkende opdracht. Het werd vreemder toen ik een pakketje kreeg met een dvd en een stapel documenten. Er waren veel dingen verduisterd, maar het werd waren allemaal dingen die verband hielden met FunVax.

Het pakket was mijn adres, het werd naar het huis gestuurd waar ik was, weet u, op video-opnamen, de familie die ik aan het documenteren was. Er waren eigenlijk twee video’s.

De ene zag eruit als een zelfgemaakte amateurvideo van een feest in een gemeenschappelijke ruimte, zoals een lunchroom of zoiets. Er stond een taart op met de tekst “FunVax is a Go” en er was een bord met Gefeliciteerd FunVax. Maar dat was alle funvax-gerelateerde informatie. Het was gewoon een normaal feest, de mensen hadden het over normale dingen. De tweede video was veel informatiever. Het waren DoD-beelden van een collegezaal in de vijfhoek.

De video had een datumstempel van 13-4-2005, dus iemand hield dit een tijdje vast. Ik heb het ontvangen, de tweede week van februari van dit jaar. Dus erop stond een van de jongens uit de andere video, de feestvideo, een presentatie geven. Ik heb slechts een fragment van 8 minuten van deze presentatie, maar eigenlijk moet deze man een wetenschapper zijn.

Deze man geeft een lezing over de hersenen en een gen genaamd VMAT2 voor een groep mannen in pakken en verschillende militaire uniformen. Hij praat over religie en liet MRI-hersenscans zien. Hij zei dat de remming van VMAT2 er na verloop van tijd voor zou kunnen zorgen dat het brein van een persoon verschuift van een religieuze hersenstructuur, ze weten wetenschappelijk, je weet dat ze het fenotype noemen … maar in feite kun je een religieus brein veranderen in een niet-religieus brein. hersenstructuur.

VMAT2 is blijkbaar de wetenschappelijke naam voor wat mensen het God-gen noemen.

Aan het einde van de clip zegt hij dat hij een voorstel heeft ingediend onder de naam FunVax om te gaan experimenteren met het VMAT2-gen met als doel een virus te creëren, zoals het griepvirus. dat dit gen van mensen in het Midden-Oosten zal verwijderen of vervangen. Hun doel was natuurlijk om vrede te creëren in het Midden-Oosten.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer veroorzaken

Honderden slachtoffers toeslagenaffaire het land uitgejaagd