in ,

Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer veroorzaken

vaccin zombies 01a 488x300 1

De doelbewust gezaaide doodsangst om een gewoon luchtwegvirus lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd.

Volgens een studie naar de Covid mRNA vaccins, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute, lijkt dat nu ook letterlijk te kunnen gaan gebeuren. De vaccins die met behulp van mRNA het Spike eiwit van het oorspronkelijke SARS-CoV-2 in uw eigen lichaam coderen, blijken namelijk zeer ernstige neurologische stoornissen te kunnen veroorzaken, waaronder ALS, Creutzfeld-Jakob (ook bekend als de ‘gekkekoeienziekte’) en Alzheimer. Creutzfeld-Jakob (CJD) is 100% fataal.

Het mRNA in de vaccins van Pfizer, AstraZeneca en Moderna ‘kapen’ uw lichaamscellen op vrij willekeurige wijze, en zetten die vervolgens aan om het Spike eiwit van het coronavirus aan te maken.

Daarmee zijn deze ‘vaccins’ in werkelijkheid helemaal geen vaccins, maar gen-therapie, oftewel genetische manipulatie van het menselijke lichaam.

Prionen veroorzakers ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer

Het Spike proteïne bevat ‘prion-achtige gebieden’ waardoor het zich bijzonder goed aan menselijke ACE2 receptoren kan binden. Prionen zijn eiwitachtige infectieuze deeltjes die de oorzaak zijn van een aantal dodelijke hersenziekten bij zowel mensen als dieren.

Als het menselijke immuunsysteem de mRNA sequenties in het vaccin aanvalt voordat het zijn bestemming bereikt, dan kunnen er prionen in het lichaam vrijkomen, zo waarschuwt de auteur van de studie, J. Bart Classen (MD) van Classen Immunotherapies Inc. in Manchester (VK).

Het DNA-bindende proteïne TDP-43 en het FUS gen (dat het lichaam instructies geeft voor het aanmaken van proteïne) kunnen door prionen worden aangetast. Van dit proces is wetenschappelijk vastgesteld dat het de gevreesde ziekten ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer veroorzaakt, alsmede ook andere ernstige neurologische stoornissen.

Wacht de wereld (tientallen) miljoenen ernstige neurologische patiënten?

Creutzfeld-Jakob (gekkekoeienziekte) is 100% fataal. De ziekte is onomkeerbaar, en er is geen behandeling tegen.

De symptomen komen overeen met hersenbloedingen, en uiten zich in onder meer verwardheid, moeite met spreken, vreemde lichaamsbewegingen, emotionele- en persoonlijkheidsveranderingen, en een groot verlies van cognitieve functies, eindigend met de dood.

Zodra de prionen actief zijn en deze symptomen beginnen te veroorzaken, is het te laat.

Er bestaat daarom het gevaar dat de corona mRNA vaccins de komende jaren een ongekende golf van ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Cijfers lopen op, Duitsland: 42 mensen kregen bloedstolsels in de hersenen na AstraZeneca-vaccin, 8 doden

pixabay dna schade vaccin

Gelekte Pentagon briefing over het verwijderen van het God-gen (VMAT2) doormiddel van FunVax