in , ,

Goed nieuws: Nederlander moet niks hebben van technische vooruitgang

Nederlanders hebben weinig vertrouwen in technologische vooruitgang. Over 10 jaar gaan we gewoon nog op de fiets naar de , en dat tegen die tijd onze slimme koelkast zelf onze boodschappen bestelt, nee dat wil er bij ons niet in.

In tegenstelling tot burgers van andere landen gelooft de Nederlander helemaal niks van alle vrolijke toekomstvoorspellingen over zelfsturende auto's, elektronische gezondheidszorg en slimme huiskamer- en keukenapparaten. We gaan in 2025 gewoon met de fiets of de bus naar onze huisarts en een slimme koelkast die zelf zijn boodschappenlijstje via het inlevert bij de Appie, nee die hoeven we net.

In een onderzoek van McAfee komt naar voren dat Amerikanen, Britten, Duitsers, Spanjaarden, Italianen en Fransen allemaal meer vertrouwen hebben in de technologische vooruitgang van Nederlanders.

Lees verder via Webwereld.

 

Foto via Anonymous9000


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Docuvrijdag: Wat je niet wist over de lucht die je inademt

De zoveelste miljoenenboete voor farmaceut GlaxoSmithKline, kortom ze zijn er niet om ons beter te maken