in , ,

Google, dat ‘desinformatie’ over vaccins censureert, heeft financieel belang bij AstraZeneca-prik

google e1547648561243

Afgelopen vrijdag sprak advocaat Reiner Fuellmich met de Amerikaanse freelance journaliste Whitney Webb. Ze spraken onder andere over het financiële belang van bij het coronavaccin van AstraZeneca.

De ontwikkelaars van het , Sarah Gilbert en Adrian Hill van het Jenner Institute aan de Oxford-universiteit, zijn eigenaar van een bedrijf genaamd Vaccitech. Dit bedrijf speelde een grote rol bij de totstandkoming van het vaccin.

Addertje onder het gras

Eén van de belangrijkste investeerders in dit bedrijf is Google Ventures. Een andere investeerder is de Britse .

“Het ligt in de lijn der verwachting dat ze winst gaan maken op het moment dat ze besluiten dat er een einde is gekomen aan de pandemie,” zei Webb. “Ze kunnen daartoe besluiten wanneer ze maar willen.”

AstraZeneca heeft beloofd dat het niet aan het vaccin zal verdienen, maar er zit een addertje onder het gras. Die belofte vervalt zodra de ‘pandemie' voorbij is.

Eugeneticabeweging

Overigens heeft Adrian Hill banden met de Britse eugeneticabeweging via het Centre for Human Genetics van de Wellcome Trust en het Galton Institute, voorheen bekend als de Eugenics Society.

Leden van het Galton Institute hebben opgeroepen tot het …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
biometrische controle

Biometrische surveillance in Nederland: Het mag niet, maar gebeurt toch, opvallend wijdverspreid

global reset 05a

De stikstofkwestie is een voorwendsel om het recht op privé-eigendom af te nemen