in

Grapperhaus heeft zijn werk gedaan en wordt van verkiesbare CDA-plek weggeschopt

ontslagen 1567762744
geralt / Pixabay

Hoe de verkiezingsuitslag in maart 2021 gaat uitpakken weet nog niemand. Van één ding zijn we wél alvast zeker: Ferd Grapperhaus zal niet namens het CDA plaatsnemen in de blauwe Kamerbankjes.

Langzaam maar zeker begint het het coronavirus ook politieke slachtoffers te maken. Voornamelijk bij het CDA, de partij namens wie nog altijd de fragiele Hugo de Jonge lijsttrekker is.

Of hij de verkiezingen haalt is nog altijd zeer onduidelijk, maar op de kandidatenlijst die de partij vanmiddag publiceert staat de blunderende coronaminister nog altijd op de eerste plek – alsof er niets aan de hand is.

Een ander Binnenhoviaans slachtoffer van de pandemie is Ferd Grapperhaus. De man die zijn gezag als justitieminister aanwendde om met een streng gezicht iedereen die de coronamaatregelen schond uit maken voor ‘asociaal’.

Waarna, lololol, foto’s opdoken van diezelfde grappige Grapperhaus. Innig knuffelend op zijn bruiloft met zijn schoonmoeder, een gastenlijst die welhaast langer was dan een papieren opsomming van alle keren dat De Jonge de mist in ging, en allerlei verschillende huishoudens die lekker door elkaar scharrelen voor een groepsfoto.

Het gezag van CDA’er Grapperhaus was daarna wel kapot, ja.

En daarmee ook zijn ambities voor het Kamerlidmaatschap:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
33605885461 8a3708e0ba geert wilders

BAM! ‘Turkse president Erdogan doet aangifte tegen PVV-leider Wilders wegens belediging’

4112010253 0734b2458f vaccin e1429300248330

Attentie vaccin-verslaafden: kabinet roept zestigers op van griepprik af te zien