in , , , , , ,

Nu in de wereld gaande, straks Nederland: Mensen compleet buitengesloten omdat ze geen digitale ID of QR-vaxpas hadden

immunaband armband

Laat de wereld met deze armband zien dat je erbij hoort en ‘gevaccineerd’ bent. Nu nog vrijwillig… —————————————————————————————————————————————–

NAVO-contractor bevestigt dat vaxpas voorloper is van digitale ID-wallet waaraan ook toegang tot online diensten / internet zal worden gekoppeld – Ongevaccineerden in Italië krijgen geen medische behandeling meer – Klaus Schwab kondigde het 6 jaar geleden al aan: U zult door genetische manipulatie worden veranderd

—————————————————————————————————————————————–

In India zijn al een flink aantal mensen – zowel bejaarden als kinderen – omgekomen van de honger omdat ze geen digitale ID (meer) hadden. Eenzelfde systeem wordt middels de QR-vaxpas nu uitgerold over Europa, waardoor het ontzeggen van de toegang van ongevaccineerden tot de basis levensbehoeften een kwestie van tijd is, en in de Duitse deelstaat Hessen zelfs al realiteit is geworden.

Het al bijna 2000 jaar geleden voorzegde systeem van ‘Het Beest’, waarin mensen die weigeren deel te nemen aan de wereldwijde nanotech/gentherapie-injectie campagnes niet meer kunnen ‘kopen of verkopen’ en uiteindelijk zullen worden opgeruimd, is daadwerkelijk ‘live’ gegaan.

Bedenk dat de EU zich openlijk ten doel heeft gesteld voor eind 2022 iedere burger zo’n verplichte digitale ID te geven – dus ook u en ik.

De 1,3 miljard inwoners van India worden door de overheid gedwongen zich te laten opnemen in het biometrische ID-systeem ‘Aadhaar’. Dat gold ook voor de 67 jarige weduwe Etwariya Devi, die deze ID nodig had om haar maandelijkse rantsoen van 25 kilo rijst te kunnen blijven krijgen. Maar het systeem herkende in de loop van 3 maanden regelmatig haar vingerafdruk niet, waardoor ze geen voedsel meer kreeg. Uiteindelijk stierf ze thuis van de honger, alleen.

De 64 jarige Permani Kumar, eveneens uit Jharkhand, overkwam hetzelfde. Het Aadhaar systeem gaf haar pensioen zonder haar toestemming aan een ander, en trok haar maandelijkse voedselrantsoen in. Ze stierf van de honger en van uitputting.

Een even wreed lot overkwam de nog maar 11 jarige Santoshi Kumari, die vergeefs smeekte om rijst nadat de voedselrantsoenkaart van haar familie was gecanceld omdat deze niet was gekoppeld aan Aadhaar.

Deze drie mensen zijn slechts enkele voorbeelden van een forse stroom doden die het gevolg was van de invoering van het door Bill Gates geprezen digitale ID systeem in 2017. Inmiddels zijn meer dan 1 miljard Indiërs verplicht aan Aadhaar gekoppeld.

Behalve toegang tot overheidsdiensten worden met dit ID al je bewegingen en aankopen geregistreerd. Het functioneert als een social credit systeem zoals dat in China is uitgerold, en wat nu ook in Europa en Nederland wordt opgezet onder het mom van de bestrijding van ‘Covid’.

NAVO contractor bevestigt: ‘Vaxpassen zijn voorloper van digitale ID-wallet’

‘Vaccinpaspoorten zijn een voorloper van Digitale ID wallets, en bieden burgers ongekende veiligheid en gemak,’ zo brengt NAVO contractor Thales Digital Identity & Security het aan de man. Deze digitale ID wordt ook verplicht voor toegang tot ‘online services’, oftewel tot het internet. Dit is de ideale methode om alle critici van het overheidsbeleid monddood te maken en uit te sluiten van de samenleving, zelfs van eerste levensbehoeften.

De meeste reagerende Twitteraars doorzien de loze propaganda van Thales. ‘Veiligheid, maar voor wat?’ ‘Veiligheid voor de regering, niet voor het volk’. ‘Een oplossing voor een niet-bestaand probleem’. ‘Dus als we niet ‘de regels’ volgen en een goede burger zijn, heeft de regering/Big Tech de mogelijkheid om de toegang tot ons eigen geld, tot winkels, bars, reizen, te beperken. Dat klinkt echt alsof het in ons belang is’. ‘Dit berooft burgers van iedere overgebleven privacy en vrijheid die ze denken nog te hebben’.

De Franse regering werkt inmiddels samen met het biometrische techbedrijf IDEMIA om ook algemeen gebruik van smartphones, zoals digitale transacties, te koppelen aan je vaccinatiestatus. Kortom: geen QR code = geen bereik, mogelijk zelfs een geblokkeerd toestel.

Dat zal niet meteen gebeuren, maar daar zal het ongetwijfeld op uitdraaien.

‘Onontkoombaar surveillance web’ biedt ‘ongekende controle over bevolking’

De CEO van iProove, een ander biometrisch ID-bedrijf dat voor Homeland Security werkt, benadrukte tegenover Forbes dat ‘de evolutie van vaccincertificaten het complete terrein van digitale ID in de toekomst aandrijft. Daarom gaat dit niet alleen over Covid, maar over iets veel groters.’

Onderstreept toegevoegd, omdat dit precies is waar vrije en alternatieve media kanalen al lange tijd voor waarschuwen. Vorig jaar beweerden de ‘fact’checkers van NU.nl, de NOS, Facebook en andere mainstream propagandakanalen echter nog dat de komst van een vaxpas nepnieuws en desinformatie was.

En nu wordt inmiddels openlijk toegewerkt naar het koppelen van de ongrondwettelijke en discrminerende QR code aan uw complete ID, uw portemonnee / bankrekening, uw rijbewijs, uw zorgpas, uw toegang tot werk en winkels – kortom, aan alles.

‘Voor de nationale veiligheidstaat beloven digitale immuunpaspoorten ongekende controle over de bevolking,’ schrijven journalist Jeremy Loffredo en ‘award winning’ The Gray Zone redacteur en auteur Max Blumenthal. Ann Cavoukina, voormalige Privacy Opzichter van Ontario (Canada), noemde het reeds geactiveerde systeem in haar provincie niet voor niets een ‘nieuw, onontkoombaar surveillance web waarin geolocatie data overal worden getraceerd.’

Geen medische behandeling meer voor ongevaccineerden Italië

In Indonesië zijn de Covid injecties inmiddels verplicht. Weigeraars krijgen boetes of wordt de toegang tot publieke diensten ontzegd. In tal van Europese landen zoals Nederland zijn (QR/)vaxpassen verplicht voor de horeca en uitgaansgelegenheden, en binnenkort ook voor het werk en de zorg als het aan minister Hugo de Jonge ligt.

In New York is dat al in september ingevoerd. Ook elders in de VS gaat het hard met de invoering van het medische fascisme. Zo krijgen ongevaccineerden in Colorado geen orgaantransplantaties meer.

Op Italiaanse social media zijn video’s verschenen van bejaarden die uit ziekenhuizen worden geweerd omdat ze ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2843646367 96588f3767 sheeple1

Verhulde berichtgeving op mainstream media: zoek zelf naar de feiten …

eb36b3092ffc063ecd0b470de7444e90fe76e7d61cb0194795f1c7 640 landbouw

Sinistere Rockefeller voedselsysteem agenda: Zij creëerden het, en willen het nu vernietigen