in ,

Na China heeft India nu ook ’n operationeel Sociaal Krediet Systeem, welke ‘nieuwe’ dictatuur volgt?

AI 5G Corona China 1184991271 scr

Ooit gehoord van Aadhaar, het massale mensen-tracking overheids-‘portaal’ in India dat alles bijhoudt wat je koopt, waar je ook heengaat, en elk medicijn dat in je lichaam zit?

Het maakt allemaal deel uit van hun nieuwe wetteloze “de facto” sociale kredietsysteem dat gebruik maakt van algoritmes en overheids/tech goons om te bepalen of je mag werken, reizen, voedsel kopen of medische behandeling krijgen.

Tech-oligarch Bill Gates gebruikt India als de volgende lakmoesproef om Aadhaar naar de Verenigde Staten te brengen. Zonder een hoge score op dit sociale kredietsysteem zullen geen persoonlijke vrijheden worden toegestaan, inclusief het verdienen van geld en het eten van voedsel.

Om deze “moving target” van een aanvaardbare score te behalen en te behouden, moeten patiënten-voor-het-leven geïnjecteerd worden met elk Covid-vaccin, inclusief elke booster voor altijd, en nooit meer kritiek leveren op de overheid of vaccins.

Voor iedereen die in India in ontkenning leeft, is de economie gesloten, zijn er reisbeperkingen van kracht, en hoogstwaarschijnlijk heeft zijn werkgever hem al ontslagen.

Digitale ID smart device “portefeuilles” komen naar het “Westen” om 100% van de bevolking te controleren

Het digitale paspoort zal u herinneren aan uw afspraak voor uw “verplichte vaccinatie.” De biometrische gezichtsscanner op uw smart device zal u in staat stellen te worden ondervraagd door overheidsfunctionarissen voor toegang tot banen, voedsel en medische behandelingen.

Het digitale paspoort stelt mensen in staat een bankrekening te openen. Iedereen kan zijn telefoon synchroniseren met die van een arts of overheidsfunctionaris, om zijn identiteit te “beschermen” en medische dossiers bij te werken om te kunnen blijven leven.

lees verder onder de afbeelding

Met het vaccinpaspoort kunt u een auto huren of op een trein stappen zonder te wachten (als er nog auto’s of treinen rijden nadat de economie volledig is ingestort).

Iedereen kan zijn rijbewijs en paspoortgegevens online met anderen delen voor deze goedkeuringen, dus het is volledig veilig voor hackers, terroristen en overheidsfunctionarissen die jou en je hele leven willen controleren.

QR-codes op het digitale netwerk kunnen beslissen of je naar …..

Lees verder bij de bron: Create a Better World

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2344150

Corona-hoax briefing: van Dissel geeft toe! Vaccins zijn nu nog maar 50% ‘effectief’ tegen besmetting

2843646367 96588f3767 sheeple1

TerugKijkTip! Hugo de (leugenaar) Jonge in de Tweede Kamer: ‘Toegangstesten op terras slaat nergens op’