in , ,

Griekse bailout was truc om het verlies van de banken bij de belastingbetaler te deponeren!

6309941378 b0a365ce28 bank euro1

“Vrienden en vijanden vragen zich af waarom ik een leven van abstract theoretiseren heb opgegeven ten behoeve van het lelijke pitbull circus van politieke en economische beleidsdebatten.

Het antwoord is: “Woede”. Woede bij de gedachte dat Griekenland steeds een voorbode en excuus is voor verschrikkelijke dingen die Europa op haar weg tegenkomt. Dit nu al voor de tweede keer sinds mensenheugenis. De tweede keer? U herinnert zich misschien dat de Koude Oorlog niet begon in de straten van Berlijn, maar inderdaad, zes maanden eerder, december 1944, in de straten van Athene.

In 2010 was Athene bij toeval opnieuw een dreiging die begon met een grote crisis, die in latere tijden zal worden herinnerd als als een crisis zo groot als die van de Grote Depressie in 1930. Om als klein land het startpunt te zijn van een wereldwijde ellende, was het begin van de Koude Oorlog ongelukkig, maar om de sneeuwvlok te zijn die ervoor zorgt dat twee van dergelijke wereldwijde lawines plaatsvinden in 70 jaar was te veel om te dragen. Vooral gezien het feit dat het allemaal zo vermijdbaar was.

Lees verder via eunmask.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13568547055 9ab6297ba5 empty factory

Industriële produktie in Nederland krimpt verder

6688306145 4040ae04ef spy privacy

VVD geeft privacy een nieuwe definitie: Kamermeerderheid voor ongericht aftappen door AIVD