in , ,

Grootste voetbalclub van Roemenië doet gevaccineerde spelers in de ban, want missen energie en kracht

Vaccin Jihad

De eigenaar van de Roemeense club Steaua Boekarest heeft een totaal verbod aangekondigd voor spelers die zijn ingeënt tegen Covid-19 om voor hen te spelen omdat gevaccineerde spelers “macht verliezen” en “in het ziekenhuis sterven”.

Gigi Becali, een zakenman en politicus, zei dat hij gevaccineerde spelers niet meer toestaat te spelen omdat hij het beu is om geweldige spelers te zien veranderen in zwakke spelers zonder hun vroegere kracht. Hij is het ook zat om jonge en gezonde spelers te zien sterven.

Becali beweerde verder dat mensen die tegen het virus zijn ingeënt, in ziekenhuizen sterven, in tegenstelling tot degenen die de prikken hebben geweigerd.

Hij beweerde ook dat spelers van de Roemeense rivalen CFR Cluj en Rapid Bucuresti het moeilijk hadden als gevolg van het nemen van het vaccin, waarbij hij de 36-jarige vleugelspeler Ciprian Deac uitkoos.

‘Je gaat erom lachen, maar misschien heb ik gelijk. De gevaccineerden verliezen hun kracht. Dat is iets wetenschappelijks’, zegt hij volgens de Roemeense journalist Emanuel Rosu.

‘Heb je het niet gezien bij CFR? Bij Rapid leken de spelers flauw te vallen. Ze sliepen op de grond. Alle gevaccineerde mensen verliezen hun kracht!

‘Ik zie de mijne ook, de gevaccineerde. Het heeft geen invloed op sommigen, maar het heeft wel invloed op degenen die ouder zijn. Heb je [Ciprian] Deac niet gezien? Er is geen storm meer.’

DailyMail-meldt: Dezelfde journalist zei ook dat Becali suggereert dat hij alleen spelers toestond die nep waren gevaccineerd met een zoutoplossing, hoewel deze informatie onbevestigd blijft.

Becali zei onlangs ook dat Steaua Boekarest-spits Claudiu Keseru – die in augustus terugkeerde naar de club na zes jaar bij het Bulgaarse Ludogorets – niet langer op hoog niveau kan spelen omdat hij is ingeënt.

‘Ik gaf hem het geld, ik had een contract met hem, hij was een voetballer, ik was de eigenaar’, zei Becali via sport.ro over de terugkeer van Keseru.

‘Ik zei: ‘Je kunt niet meer naar dit niveau. Je kunt in Roemenië spelen, maar niet bij FCSB (Steaua Bucharest) en CFR!”.

‘Hij zei dat hij het me zou laten zien, maar hij heeft niets om me te laten zien. Het kan niet meer op dit niveau. Het is mogelijk dankzij het vaccin. Ik zeg wat ik denk. Ik wil hem niet beledigen.’

Maar zijn laatste verklaring heeft een woedende reactie opgeroepen van de regering van het land.

In een verklaring zei RO Vaccinare, de officiële Facebook-pagina van het nationale informatieplatform van de overheid over vaccinatie: ‘Gevaccineerde voetballers verliezen hun kracht NIET nadat ze zijn ingeënt tegen COVID-19!

‘Vanuit medisch en wetenschappelijk oogpunt zijn er geen studies die een singulariteit ondersteunen zoals die onlangs werd gepromoot op Facebook-accounts in Roemenië.

‘Vaccinatie tegen COVID-19 heeft geen invloed op de prestaties van voetballers. Daarentegen zijn er genoeg onderzoeken die aantonen dat het doorlopen van een SARS CoV-2-infectie langdurige gevolgen heeft (Long COVID), en deze kunnen de prestaties van atleten beïnvloeden.

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaids

COVID, HIV, Vaccin en VAIDS – een uitleg

putin 1550779129

Poetin, wat hij echt zei tegen de NAVO op 23-2-2022 vertaald en transcript