in , ,

De geheime seksfeesten van de elite

Illuminati seksfeesten 168178436 scr

Wat is de connectie tussen het ITNJ en Eyes-Wide-Shut-type feesten? Dit zijn elite seksfeesten met bloedmooie vrouwen in lingerie of ontbloot bovenlijf, Venetiaanse maskers, champagne en orgies in statige herenhuizen. Deze seksfeesten voor de ultrarijken lijken een glamoureuze wereld waar men zich grenzeloos kan uitleven. Toch blijken deze elite clubs verweven te zijn met een duistere onderwereld. De oprichter van een aantal Engelse geheime clubs zal menigeen verbazen.

Sanctum en SNCTM

SNCTM is een van de meest elite clubs in Beverly Hills. Een eenvoudig lidmaatschap kost 20.000 dollar per jaar. Maar dan moet men wel langs de ballotagecommissie. Voor vrouwen gelden hoge eisen qua (maximum) leeftijd en uiterlijk. Een exclusief Dominus VIP lidmaatschap kost 75.000 dollar per jaar en een Violet Key Benefactors-abonnement kost 1 miljoen dollar voor een levenslang lidmaatschap. Wanneer men lid wordt moet men een bloedcontract tekenen. Het is onderdeel van de initiatie.

SNCTM organiseert Illuminati seksfeesten voor de allerrijksten in Beverly Hills, maar ook in talloze andere steden ter wereld. De club vertoont alle kenmerken van een Satanische sekte, met maskers, mantels, Luciferiaanse symboliek, MK Ultra seksslaaf-programmering en verwijzingen naar rituelen. Het zijn feesten waar alles kan. Vastgebonden mensen, vrouwen in kooien, SM-taferelen, meester-slaaf-spektakels, referenties naar bloedtransfusies. Het opzoeken en overschrijden van grenzen, lijkt voor de allerrijksten enorm opwindend te zijn.

SNCTM is een van de meest exclusieve seksclubs in Hollywood en vertoont alle kenmerken van een sekte, met Luciferiaanse symboliek en verwijzingen naar MK-ultra seksslaafprogrammering en SM. Je moet niet alleen enorm rijk zijn, maar ook door de ballotagecommissie heen om toegelaten te worden. Er zijn vestigingen en events in de steden: Los Angeles, Las Vegas, Tokyo, Dubai, Lagos Nigeria, Bogota (Colombia), Rio de Janeiro, Chicago, New York, Miami, Cannes, Parijs, Londen, Monterrey (Mexico), Kiev en sinds kort ook in Moskou en Oekraïne.

De organisatie SNCTM stond op naam van Damon Lawner en is inmiddels overgenomen door The Circle. Een recente tekst is ondertekend met de mysterieuze afzender “Aleph”. Aleph is misschien een woordspeling naar “Circle A”, een combinatie van de A van anarchie en O van Orde.

SNCTM HC logo

Zowel het SNCTM als het NOSF-logo (Nights Of St Francis ) tonen het Oculus Dei symbool van het alziende oog. Het NOSF-logo verwijst daarnaast niet alleen naar de Vrijmetselaars, maar de HC verwijst zowel naar “Heaven Circle” alsook naar de Heilige Stoel (Holy See, in het Engels hetzelfde uitgesproken als C).

Wellicht verwijst het naar de Order of the (Second) Circle, een geheime Britse club uit de 18e eeuw. Dit geheime genootschap had banden met de 18e-eeuwse Hellfire-clubs, waarvan de Knights of St. Francis de meest beruchte was. Het logo van de hedendaagse Nights Of St Francis toont gelijkenissen met het SNCTM-logo. Betekent dit dat ze elkaar nageaapt hebben, of dat de organisaties aan elkaar gelieerd zijn?

Wie er precies achter deze (rode) “Cirkel” schuilgaat blijft vooralsnog een mysterie, maar de overname zorgde wel voor enige paniek bij hun rijke clientèle toen ze hoorden dat de club werd verkocht, omdat ze er hun meest intieme details hebben vastgelegd …

Oorspronkelijk komt SNCTM voort uit het Britse Sanctum Ltd. dat al veel langer bestaat. Het is onduidelijk of dit gelieerd is aan de Sanctum Hotel Group, nu onderdeel van de Karma Group. De eigenaar en CEO Mark Fuller van Sanctum Soho Hotel is ook de oprichter van de VIP-club “The Embassy Club” een ultra-exclusieve club die eveneens gemaskerde feestjes organiseert in het Londense Sanctum Hotel. Dit hotel heeft een luxe rock-uitstraling, een speciale SM-kamer, een privébioscoop en groepsbubbelbad op het dak.

screenshots nights of st francis logo photos

Screenshots van de Nights Of St Francis website

Nights Of St Francis

Een vergelijkbare club zoals SNCTM is Nights Of St Francis (NOSF), een geheim genootschap dat eveneens elite seksfeesten organiseert. Men presenteert zich als de Vrijmetselaars en maakt op hun website en social media allerlei verwijzingen naar de Illuminati, de film Eyes Wide Shut, satanisme en rituelen. Nights Of St. Francis is opgericht door Ciro Orsini, de mede-oprichter van het ITNJ (International Tribunal of Natural Justice). Het ITNJ zegt op te komen voor slachtoffers van seksuele uitbuiting of ritueel misbruik.

 

Nights Of St Francis biedt een glamoureuze, vercommercialiseerde versie van de Illuminati seksfeesten, die plaatsvinden in dure herenhuizen. Bij aankomst krijgt men champagne van mannen en vrouwen met Venetiaans masker en ontbloot bovenlijf. De dresscode is voor mannen een tuxido, voor vrouwen een cocktailjurk, of lingerie met masker en cape. Er wordt een buffet geserveerd op een naakt model.

Naast de erotische optredens, orgies en privé-ontmoetingen die men op een dergelijk feest kan verwachten, tonen de beelden vastgebonden vrouwen, vrouwen in kooien, spreekt men over “zweepslagen” en “marteling in de kerker” en rituelen met mantels. Kijk je wat kritischer naar de beelden op Instagram dan zie je tekenen van MK ultra seksslaaf-programmering, referenties naar Vrijmetselaarsclubs en Satanische rituelen.

Niet zo onschuldig als het lijkt

Ondanks dat men op de NOSF website duidelijk vermeld dat men minimaal 18 jaar moet zijn om deel te nemen, en dat alles op basis van instemming en vrijwilligheid gebeurd, is het niet zo onschuldig als men het presenteert. Zelfs als het allemaal een toneelspel zou zijn en het zou gaan om een imitatie van een ‘écht’ Illuminatifeest, is het een verwijzing naar het type feesten waar in de kelder échte duistere zaken gebeuren.

Ik doe inmiddels al zes jaar onderzoek naar seksueel en satanisch ritueel misbruik en mijn informatie komt niet alleen uit boeken of van internet. Ik krijg veel informatie, soms uit eerste hand van slachtoffers of insiders, soms uit tweede hand, bijvoorbeeld van schrijvers die zelf onderzoek doen naar het onderwerp. Vaak zijn het kleine puzzelstukjes, soms gedetailleerde verhalen. Meestal van mensen die niet met hun informatie naar buiten willen treden.

Zo sprak ik vorig jaar iemand die binnen een Illuminatifamilie geboren is, naar eigen zeggen binnen een van de meest machtige families in Nederland. Er werd van hem verwacht dat hij Satanische offerrituelen bijwoonde. Hij walgde ervan en vertelde het met tranen in zijn ogen. Deze vonden plaats op occulte dagen. Op de begane vloer van die sjieke huizen op verschillende plaatsen in Nederland, vonden Eyes-Wide-Shut-achtige feesten plaats, met bloedmooie naakte vrouwen die Venetiaanse maskers droegen en een extravagantie in overvloed. In de kelder waren de offerrituelen. Deze feesten zijn niet grappig. Ook het ‘naspelen’ ervan niet.

Heave Circle logo

Heaven Circle en NOSF (Nights Of St Francis) zijn partnerorganisaties.

Heaven Circles is een partnerorganisatie van Nights Of St Francis en ze gebruiken soms hetzelfde logo. Ook zij organiseren erotische feesten. Deze lijken toegankelijker voor een groter publiek. Maar er zijn ‘inner circles’ binnen de ‘inner circles’. Hoe hoger het nummer, hoe exclusiever en extremer. Voorbij de derde cirkel kan men meedoen met een ritueel met meisjes in rode mantels. De volgende cirkel biedt diensten op maat. Men kan bestellingen plaatsen tot wel 20.000 pond (ruim 23 duizend euro). Men vraagt zich af welk type erotisch entertainment voor één avond in hemelsnaam 23 duizend euro moet kosten en of dit nog wel allemaal legaal is. Het doet ons denken aan de Negende Cirkel, een verwijzing naar een Satanische sekte, overgoten met een laagje glamour en zogenaamde onschuld.

NOSF woman in cage

ChrisReynoldsGordon CiroOrsini

Foto van Ciro Orsini en Chris Reynolds op Chris’ instagram-pagina.

Officieel staan zowel Nights Of St Francis en Heaven Circle op naam van Chris Reynolds Gordon, een voormalig prof-atleet die als playboy een nieuwe carrièremove heeft gemaakt. Maar we hebben bewijs dat Nights Of St Francis is opgericht door Ciro Orsini. Het stond aanvankelijk ook vermeld op hun eigen website. Wat Chris Reynolds en Damon Lawner (voormalige eigenaar van SNCTM) gemeen hebben, is dat ze blut waren en schulden hadden, toen ze het idee kregen om dit type feesten te organiseren en een geheime club op te richten. Maar om zoiets op te zetten heb je veel geld nodig en connecties met rijke mensen. Dat is bij Nights of St Francis blijkbaar de rol geweest van Ciro Orsini. Er zijn inmiddels vestigingen in Las Vegas, New York, Barcelona en Zwitserland.

(K)nights Of St Francis was al een exclusieve club in 18e eeuw

Het geheime genootschap Nights Of St Francis heeft een lange geschiedenis en dateert uit 1746 toen Sir Francis Dashwood (1708-1781) een zeer exclusieve club begon voor de sociale elite. De eerste vergadering in het familiehuis van Sir Francis in West Wycombe vond in 1752 plaats op Walpurgis Night, een occulte feestdag. Het genootschap stond officieel bekend als “The Knights of St Francis”, maar werd ook de “Hellfire Club” genoemd, de naam die in de 18e eeuw voor verschillende exclusieve clubs in Groot-Brittannië en Ierland werd gebruikt.

Deze clubs waren exclusief voor heren uit hogere kringen die wilden deelnemen aan activiteiten die niet acceptabel waren in de beschaafde samenleving. De president van de club heette ‘de duivel’ en de leden noemden zichzelf ook ‘duivels’. In 1721 kwam er een einde aan de club, toen ze beschuldigd werden van “afschuwelijke straffeloosheden”. Een andere naam die wordt gebruikt voor een soortgelijke geheime genootschap is de Order of St. Francis. Het is gelieerd aan de Order of the Second Circle.

Het Orsini House

Ook buiten het Verenigd koninkrijk is Ciro Orsini verbonden met de seks- en matchmaking-industrie. Het ‘Orsini House’ in Kharkov, Oekraïne, biedt niet alleen onderdak aan Ciro’s Pomodoro pizzarestaurant, maar ook aan een elite nachtclub met “entertainment voor volwassenen”, boutique en een spa onder de merknaam Penthouse Club. Daarnaast heeft hij de datingsite ‘Hot Russian Brides’ met vooral Oekraïense vrouwen in de aanbieding en is hij eveneens jury van de USSR UK Miss verkiezingen. Allemaal activiteiten met een hoog ‘vleeskeurings-gehalte’.

Maffia en de seksindustrie

Over het algemeen is de seksindustrie verweven met allerlei grensoverschrijdende en illegale zaken. Ondanks dat uitbaters claimen dat de vrouwen er vrijwillig werken, is er snel sprake van seksuele uitbuiting, zeker als vrouwen uit arme landen komen. Wereldwijd is de seksindustrie bovendien verweven met de maffia, die de zaken gebruikt voor witwas- en chantagepraktijken. Deze chantage vindt zowel plaats binnen het “volwassen entertainment” als binnen pedonetwerken.

Ook in Nederland worden elite seksfeesten gebruikt als pressie- en chantagemiddel om bepaalde deals veilig te stellen. Hier levert ’Ndrangheta — een van oorsprong Italiaanse maffiagroep die wereldwijd opereert — de slachtoffers voor pedofeesten en Negende Cirkel-rituelen. Deze kinderen komen uit arme, vaak Oost-Europese landen, zoals Roemenië en Oekraïne, maar ook uit Portugal.

Oekraïne lijkt voor de maffia en de Deep State een walhalla te zijn. Via de Oekraïense ambassades in New York en Washington DC worden kinderen de VS binnengesmokkeld. Oekraïne wordt door de FBI en de International Organisation of Migration (IOM) specifiek als probleemland genoemd als het gaat om mensenhandel en seksuele uitbuiting.

De wereld van seks, drugs en entertainment

Om die reden is het opmerkelijk dat Ciro Orsini zoveel zakelijk belangen en connecties blijkt te hebben in Roemenië, Oekraïne en Rusland. Zo heeft hij banden met Nicu Gheara, die bekend staat als de “Godfather of Romania”. Net als Ciro Orsini organiseert Nicu Gheara feesten waar veel beroemdheden aanwezig zijn, variërend van politici, muzikanten, acteurs tot geheim agenten. Nicu Gheara is ooit onderzocht door het Roemeense Openbaar Ministerie vanwege vermeende drugshandel, een zaak die bekend stond als “Cocaïne voor VIP’s”. In publicaties wordt Ciro Orsini met deze zaak in verband gebracht en zowel hij als Nicu Gheara worden verdacht banden te hebben met de Italiaanse maffia.

Nicu Gheara is geen kleine jongen en heeft banden met de Chinese, Russische, Arabische en Italiaanse maffia. Hij staat bekend als een uiterst gevaarlijk individu, die in Roemenië een heel terreurimperium heeft opgebouwd — niet alleen met eigen beveiligingsfirma’s, maar ook de Roemeense justitie en politie in zijn zak heeft. Hij bezit diverse nachtclubs aan de rand van Boekarest en is betrokken bij mensenhandel.

Romica Tociu Marcel Pavel Lucian Mitrea Groza Radu Ciro Orsini Mick Hucknell Simply Red si Andreea Banica1

Ciro Orsini en Nicu Gheara (met het zwarte shirt links van Ciro) met de bandleden van Simply Red. Deze band speelde in 2009 ‘toevallig’ ook tijdens Humanitad’s presentatie van de Millenium Development Goals bij de VN.

Een van Nicu Gheara’s connecties is Sorin Sapunarescu, een Russisch onderwereldfiguur die de eigenaar was van de Karma Club in Roemenië. Uiteindelijk nam Nicu Gheara deze nachtclub over, een plek die door veel van zijn vooraanstaande vrienden uit de onderwereld werden onderzocht. De naam Karma zien we ook bij de fusie tussen de Sanctum and Karma Hotel Group. Of er (achter de schermen) dezelfde mensen achter zitten blijft gissen, maar het zou me niet verbazen.

Ook Sapunarescu wordt geassocieerd met het witwassen van drugsgeld en vrouwenhandel. Zijn Russische zakenpartners richtten een aantal clubs op in Miami, Florida, om daar prostituees uit de voormalige Sovjet-Unie-landen te laten werken. Het is een netwerk van drugs, witwaspraktijken, chantage, prostituees en mensenhandel van Oost-Europese vrouwen. En in talloze Roemeense publicaties duikt in dit verband steeds weer de naam op van Ciro Orsini.

De naam van Ciro Orsini is ook verbonden aan die van een beroemde Amerikaanse gangster, Franco Nicoletti. Hij werd gearresteerd voor het witwassen van geld. Volgens Amerikaanse publicaties werkte Franco Nicoletti als manager bij het eerste ‘Ciro’s’ restaurant in Los Angeles. Over die plaats is al lang gezegd dat het de plek zou zijn waar de Cosa Nostra-leiders (een andere Italiaanse maffiagroep) elkaar zouden ontmoeten. De manager van een ander Ciro’s Pomodoro restaurant in Londen werd in de jaren ’90 vermoord. Zijn moord is nooit opgelost.

Steeds dezelfde spelers en connecties

Ciro Orsini heeft dan ook niet bepaald een smetteloos imago. Zijn betrokkenheid bij Illuminati seksfeesten met allerlei verwijzingen naar Vrijmetselaars- en Satanische rituelen is alleen al reden genoeg om hem niet te betrekken bij een organisatie die seksuele uitbuiting en Satanisch ritueel misbruik moet onderzoeken. Toch is hij nauw betrokken geweest bij de oprichting van het International Tribunal of Natural Justice en zou aanvankelijk als hun ambassadeur naar voren treden.

Ciro Orsini’s vaste zakenpartners zijn de neefjes Antonio en Ciro Jr. Coppola. Zij waren eveneens de mede-eigenaren van Sacha’s “Stone Music Company.” De Copolla-broers hebben allerlei BV’s op hun naam staan, één daarvan is Coppola Productions Ltd. Een bedrijf opgericht door Ciro Coppola, Ciro Orsini en Yvette Hoyle om films en televisieprojecten te financieren.

Een van hun zakenpartners is de Amerikaanse acteur en producent Armand Assante. Hij richtte samen met Ciro Orsini ook de organisatie “The Ciro Orsini and Armand Assante Children’s Fund” voor dakloze kinderen op. Armand Assante was in 2009 eveneens de presentator van Humanitad’s MDG Awards-presentatie bij de VN. Een project waar zowel Ciro Orsini als Sacha Stone bij betrokken zijn. Ook Assante’s naam verschijnt in publicaties over de Roemeense maffia-leider Nicu Gheara.

Zo zijn dezelfde spelers zowel betrokken bij Ciro Orsini’s bedrijfsactiviteiten, als bij Sacha Stone’s organisaties. Ciro en Sacha kennen elkaar al decennia lang en hebben veel dingen samengedaan. Het is dan ook de vraag wat Sacha Stone wist van Ciro Orsini’s bedrijfsactiviteiten en of hij het niet bezwaarlijk vond om hem (desondanks) bij de oprichting van het ITNJ en Humanitad’s projecten te betrekken.

Ciro Orsini is geliefd bij iedereen die met hem in contact komt en een goede vriend van mij gedurende vele vele jaren (…) ondanks zijn neiging om rock and roll-poses te maken voor foto’s die gevaarlijk verwant zijn aan die occulte poses die veel van de praktiserende duistere harten in de muziekindustrie ook slaan. Iets dat degenen die hem aanbidden grappig vinden. Een vriendelijkere en meer sympathieke man zult u waarschijnlijk niet ontmoeten. Hij is eigenlijk redelijk bekend in delen van Europa voor zijn liefdadigheidswerk.”

SACHA STONE

De nieuwe onthullingen over Ciro’s geheime clubjes dragen bij aan het groeiende wantrouwen rond de ware intentie van de organisatie, die zegt een einde te willen maken aan seksueel en ritueel misbruik. Het werpt in ieder geval een ander licht op het aandringen van ITNJ’s woordvoerders Sacha Stone en Robert David Steele om niemand te vervolgen of voor het misbruik te straffen.

“Iedereen krijgt de waarheid, niemand gaat naar de gevangenis.”

ROBERT DAVID STEELE, CHIEF COUNSEL ITNJ


Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
centrale banken doolhof

‘Banken gaan vaker uw betaalgegevens gebruiken om geld te verdienen’

5180051636 8ee081fa56 mark rutte e1454493999779

Video! Rutte laat ware gezicht zien: Kop dicht, wij bepalen en vertellen niets