in , , , ,

Het is zover: Negatieve rente(boete) voor particuliere spaarders

De Europese ondergang wordt steeds duidelijker. Het is nu zover: er worden nu boetes uitgedeeld als je geld spaart:

Banken vormen niet langer één front tegen een negatieve op het geld van particulieren. De Duitse Raiffeisenbank Gmund deelt vanaf september boetes uit aan vermogende klanten met meer dan 100.000 euro op hun rekeningcourant. Ze moeten 4% rente betalen over het bedrag dat de grens overschrijdt.

Goed, met een ton op de bank ben je duidelijk een gezegend mens. Maar ondertussen begint de ECB dus wel boetes uit te delen aan sparende burgers! De bankiers confisqueren jouw spaargeld terwijl ze tegelijkertijd zichzelf en bedrijven voorzien van heel veel gratis geld! Met dagelijkse records op de beurzen is dit beleid uiteraard te winstgevend om los te laten.

Het springt nu wel heel erg in het oog

Ja, het sloopbeleid wordt nu zo langzamerhand behoorlijk zichtbaar. Werd je geld voorheen gestolen voornamelijk middels minder zichtbare inflatie, lage rente en immer toenemend soberheidsbeleid, nu met concreet gegrijp van bankiers in je spaargeld. En de EU heeft het uiteraard ook voorzien op je pensioenspaargeld, zoals onlangs in het nieuws was – Rutte en co zette er ongezien de Nederlandse handtekening onder.

Onder het beleid van de EU, de ECB en de monopartij van Rutte en co zijn we bezig aan de sloop. De sloop van zoals we die kende, de sloop van inspraak en medezeggenschap, de sloop van onze toekomst. Iets over de gemakkelijkste short in de geschiedenis? En over de effecten van het asielzoekersbeleid hoeven we nu uiteraard weinig toe te voegen. We zijn onszelf steeds weer stevig in de voet aan het schieten.

De EU brengt dus boetes als je spaart terwijl het tegelijkertijd schulden subsidieert. Bijzonder. Hoe lang blijven we dit sloopbeleid nog accepteren eigenlijk? Het gaat door totdat wij het gezamenlijk stoppen.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Essay: “Waarom de Europese Unie en islam elkaar omarmen”

Misleiding over opdrogen Nederlandse financiering hypotheken