in

Het mondiale financiële systeem is frauduleus

3872685816 8afd3db97e ponzi1

“Het wereldwijde financiële systeem is door en door frauduleus. Het is een gigantisch Ponzifraude piramidespel, niet beter dan wat Bernie Madoff gebruikte om zijn vrienden en buren mee op te lichten, en duizenden malen erger als je het totale aantal slachtoffers optelt dat het heeft opgelicht over talloze generaties.

Het voornaamste verschil tussen beide systemen is dat Madoff handelde buiten de wet, terwijl het internationale bancaire kartel generatie na generatie van vorsten, presidenten en premiers heeft overgehaald om wettelijke bescherming voor hun diefstal te bieden.

De Ponzifraude van de banken is schrikbarend eenvoudig. Ze lenen hetzelfde geld op hetzelfde moment aan verschillende mensen of instellingen uit en verzamelen van elke lening de rente. Wat de banken echt uitlenen is echter hun krediet, en wat ze terugnemen ter compensatie van dat voorrecht is een schuld die moet worden terugbetaald met rente.”

Dit zijn de niet mis te verstane beginzinnen van een speech van Dhr. Paul Hellyer, een voormalig Canadees minister van defensie. De titel van deze lezing uit februari 2011, is GLOBAL FRAUD: GLOBAL HOPE, Mondiaal Bedrog, Mondiale Hoop.

Paul Hellyer spreekt over 3 belangrijke onderwerpen: ten eerste legt hij uit waarom ons financiële systeem frauduleus is en hoe dat werkt. (Nu extra relevant omdat inmiddels onomstotelijk vast is komen te staan dat toezichthouders worden bestuurd door bankiersin plaats van andersom. De banken hebben dus vrij spel met hun Ponzifraude.)

Verder bespreekt hij de toestand van ons milieu (global warming) en zijn derde thema is: buitenaardse aanwezigheid en technologie. Hellyer sluit af met een gedeelte over hoop en een agenda voor actie.

Hieronder enkele opvallende fragmenten. De hele toespraak kunt u hier lezen.

Een wereldwijd systeem waarbij al het geld wordt gecreëerd als schuld is een eeuwigdurende ramp in wording. Het is als een reusachtige ballon die de banken volpompen met schuld. De ballon wordt groter en groter totdat de schuldenlast te zwaar wordt om te dragen, en dan is het als een ballon met een speld erin. Het systeem crasht en duizenden of soms miljoenen onschuldige mensen verliezen hun banen, huizen, boerderijen en bedrijven.(…)

Niet verrassend, er zijn sinds 1890 25 recessies en depressies geweest in de Verenigde Staten. In een aantal gevallen, waaronder de Grote Depressie van de jaren 1930 en de huidige Grote Recessie, blijkt uit de gegevens dat de crash werd geanticipeerd door een aantal insiders die hielpen leiden tot de catastrofe.(…)

Het gaat het verstand te boven dat een systeem zo kwetsbaar voor manipulatie in de eerste plaats ooit al zou komen te bestaan. Deze evolutie gebeurde niet per ongeluk. Het werd niet geleid door de mythische onzichtbare hand van Adam Smith. Integendeel, al meer dan een eeuw-en-een-half, werd het bewerkt door de nauwelijks zichtbare hand van de familie Rothschild en zijn bondgenoten, en sinds de Tweede Wereldoorlog door de familie Rockefeller. De twee dynastieën hebben hun krachten gebundeld om op vele fronten invloed uit te oefenen, beschut door de mantel der geheimhouding van de Bilderberg Groep.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

Foto via fdecomite cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9930783516 c8a48d1649 deflation1

Deflatie treft na Zuid-Europese landen ook België

SU 25 MH17 approach1

MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn