in

Islamitisch GroenLinks-clowntje Kauthar weer in opspraak: wilde op extreemrechtse antisemitische NIDA-partij stemmen

snapshot 10 1132x670 1
Screenshot GroenLinks / YouTube

Het wordt nu wel érg genant voor GroenLinks: voor de tweede keer binnen één week is opnieuw de nummer 9 in opspraak gekomen, de orthodox-islamitische Kauthar Bouchallikht.

Ditmaal omdat ze nog geen twee jaar geleden een stemadvies gaf voor een partij dat er antisemitisch gedachtegoed op nahoudt – NIDA.

En opnieuw staat GroenLinks op een negatieve manier in het middelpunt van de belangstelling. Ditmaal wederom vanwege uitlatingen en gedrag van de nummer 9 bij de aankomende Kamerverkiezingen – Kauthar Bouchallikht.

De jonge islamiste – die eerder al in opspraak kwam vanwege haar Moslimbroederschap-achtergrond – moest zich eerder deze week al publiekelijk verontschuldigen omdat ze had meegelopen in een anti-Israëldemonstratie onder een hakenkruisspandoek.

Nu broeit er wederom een rel: GeenStijl wist te achterhalen waar Kauthar haar vrije tijd in het voorjaar van 2018 aan spendeerde: aan het digitaal campagnevoeren voor de islamistische NIDA-partij, een beweging die er ronduit antisemitische en extreemrechtse opvattingen op nahoudt. En, helaas, in enkele gemeenteraden vertegenwoordigd is.

Zoals in Rotterdam, waar Kauthar een positief stemadvies uitbracht voor de partij die het helemaal prima vindt om Israël en ISIS aan elkaar gelijk te stellen. Kauthar destijds:

“…Liefde en respect voor degenen die zich inzetten voor een inclusief Nederland,” boven een geciteerde Facebookpost waarin NIDA – een partij die dus anti-joodse complottheorieën verspreidt, hè – wordt genoemd als beweging die “nodig is” en die dreigt Nederland over te nemen: “we zijn mét zoveel meer.”

De situatie is ook pikant vanwege …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
person holding sparkler

Wauw!! Vuurwerkverbod leidt tot dubbele boetes: ‘Ook sterretjes verbieden’

als je overweegt een asielzoeker

Het is ook nooit goed: Onrust onder Nederlandse asielzoekers die onverwacht een status in Griekenland hebben gekregen