De doorgedraaide gevestigde orde beschuldigd Baudet en Wilders van verspreiding ‘extreemrechtse samenzweringstheorie’

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sem schreef:

  Angst dus -en bang om gesnapt te worden op leugens
  .
  De gevestigden gebruiken de media ‘”” tegen betaling”” : om daar hun ‘partij Nieuws’ te verkopen. Wat duis feitelijk al Politiek gekleurd NEP nieuws is. Omdat de lezer geen Controie referentie bron heeft ‘wordt de lezer dagelijks voor gelogen. Zo werkt vandaag de dag ‘de modene’ Tegen “betaling Democratie” nieuws. .
  Advies ga op eigen waarneming af. De straat/ openbare ruimte is zo’n voorbeeld. Is direkte en meest zuivere informatiebron.
  En je hoeft er niet voor te betalen

 2. Joop schreef:

  Helemaal met Sem eens …. Maar ik vind dat veel meer stelling moet worden genomen tegen media die vals nieuws brengen en die door ondergrondse acties enorm veel voor elkaar kunnen krijgen waar je enorm veel last van hebt voor veel jaren. Zoals de organisatie Urgenda. Veel mensen in die organisatie denken dat zij de wereld aan het redden zijn. Mogelijk dat zij zelfs eigen geld en middelen inzetten terwijl wat zij werkelijk doen is enorm veel schade toebrengen aan de burgers zonder dat het milieu dat een millimeter door verbetert. Denk aan mensen als Soros die wat miljoenen in deze organisaties stoppen (uiteraard niet openlijk) en dan een complete regering kunnen omverwerpen. Of acties door Poroshenko (ook weer zo’n miljardair) die in de Oekraine een staatsgreep uitvoert om Rusland uit te lokken tot WWIII …..
  En het gaat niet alleen om burgers in dit geval: Urgenda ziet kans om bij de rechter af te dwingen dat de CO2 uitstoot wordt gelimiteerd. CO2 is een volledig onschadelijk gas. Verdere beperking is compleet krankzinnig want er zit maar 0.035 % CO2 (zoek maar op intenet) in lucht en planten hebben CO2 nodig om van te leven ! En het is al lang aangetoond dat het hele broeikas verhaal een hoax is … Maar dat weten de stommelingen bij Urgenda niet. Blijkbaar geen HBS gedaan vroeger.
  En de rechter blijkbaar ook niet. Een rechter die vroeger HBS zou hebben gehad zou gezegd hebben: dit verhaal kan niet kloppen en ik doe geen uitspraak en ga de zaak maar uitzoeken …. Zo niet de mensen van de mammoetschool die niet meer denken en blindelings regels toepassen.

  Voor wie denkt dat ik er voor pleit dat de HBS terug moet: JA !!! HELEMAAL !!!!! Want waar regels boven kritisch verstand gaat gaat de samenleving naar de donder !!!!!

 3. Marc schreef:

  Daarom kloppen – naar mijn mening uitslagen verkiezingen ook niet.
  Deze zijn [zeker] geen afspiegeling van de openbare mening.

  Evenzo geldt dit voor ‘meer zaken – zoals uitspraken bij de rechtbank. Ook deze zijn niet op waarheid te controleren.
  Er is immers in beide gevallen geen referentie kader.
  Tenslotte : ook nog “niemand” kan dit controleren.
  Het blijft altijd binnen

Heb jij er iets over te zeggen?