in

Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030paus 464x300 1
via Xandernieuws.net

—————————————————————————————————————————————–

RIVM heeft ongevraagd een status van u aangemaakt – Amerikaanse econoom Armstrong: ‘ volgt exact dezelfde strategie als , maar de eerste tekenen van een wereldwijde burgeroorlog tegen deze Great Reset zijn al zichtbaar'

—————————————————————————————————————————————–

De kwalijke rol van het Amerikaanse IBM in de Tweede Wereldoorlog is iedereen bekend. Met behulp van IBM's geavanceerde ponskaart-registratiesysteem konden de Nazi's de in groepen verdelen en de Holocaust organiseren. Anno 2021 is IBM weer betrokken bij een nog veel massaler registratiesysteem waarmee de vaccinatiestatus van iedere wereldburger zal worden bijgehouden, en de mensen in ‘goed' (gevaccineerd) en ‘fout' (ongevaccineerd) zullen worden verdeeld. Toeval of niet, de afgelopen week heeft het RIVM in ons eigen land ongevraagd voor iedere burger een persoonlijke vaccinatiestatus pagina aangemaakt. De boodschap lijkt me duidelijk: wij gaan ervan uit dat u zich in de toekomst zult laten vaccineren.

Mensen worden wéér ingedeeld in ‘goed' en ‘fout', in ‘gewenst' en ‘ongewenst'

Zo'n 80 tot 90 jaar geleden is alles wat we nu meemaken in grote lijnen al eerder gedaan, met de technologie van toen. Onder het mom van ‘veiligheid' en ‘gezondheid' worden mensen nu opnieuw stapsgewijs in twee groepen verdeeld: de ‘goede' en de ‘foute', die, zodra dit systeem eenmaal breed is ingevoerd, al heel snel de ‘gewenste' en ‘ongewenste' zullen worden. Vanaf ‘ongewenst' is het nog maar een klein stapje naar keiharde maatregelen om deze mensen hoe dan ook uit de samenleving te verwijderen. Immers: de ‘veiligheid' en ‘gezondheid' van de ‘goede' mensen staat op het spel.

Zo begonnen de Nazi's ook. Het eerste gerucht dat over de Joden werd verspreid was dat ze ‘besmettelijk' waren en ziektes konden overdragen. De Nazi's, geobsedeerd met ‘zuiverheid' (van ras, maar ook van hygiëne), kwamen in de loop van enkele jaren vervolgens met een serie beruchte ‘Endlösungen' voor de ongewensten, voor de ‘onzuiveren' – Joden, zigeuners, gehandicapten, en uiteindelijk alle ‘dissidenten' die zich op wat voor wijze dan ook openlijk tegen hen durfden te verzetten.

In onze tijd begon het vorig jaar met lockdowns, verplichte mondkapjes en avondklokken (vanaf morgen – ongetwijfeld slechts voor korte tijd – opgeheven), en wordt er al enige maanden serieus gepraat over een discriminerend systeem waarmee de ‘goede' mensen – de getesten en/of gevaccineerden – meer rechten en vrijheden krijgen dan anderen. Dit systeem zal net zo ‘tijdelijk' zijn als de drie weken durende lockdown die de regering in 2020 aan het begin van deze gefabriceerde crisis afkondigde.

Ex-adviseur president Bill Clinton waarschuwt voor vaccinpassen

Het uiteindelijk doel is niet alleen iedereen vaccineren, maar vooral iedereen verplicht opnemen in een wereldwijd digitaal controlesysteem (‘het Vierde Reich‘, het systeem en teken van ‘Het Beest'). Naomi Wolf, auteur en voormalig adviseur van president Bill Clinton, zei in een recent interview op Fox News dat ‘vaccinatiepaspoorten als een goed plan klinken als je niet begrijpt wat deze platforms kunnen doen. Ik ben de CEO van een tech bedrijf. Ik begrijp wat deze platforms kunnen doen. Het gaat niet om het vaccin. Het gaat niet om het virus. Het gaat om uw data.'

Wolf waarschuwde dat zodra vaccinatiepaspoorten eenmaal zijn ingevoerd, er geen ontsnappen meer mogelijk is, tenzij je dakloos wilt worden en volledig van de samenleving wilt worden uitgesloten. ‘Het kan worden samengevoegd met je PayPal account, met je digitale munt (/ portemonnee en bankrekening). Je netwerk wordt erin opgezogen, en het volgt je (lett. ‘geo-lokaliseert') overal waar je gaat. Je kredietgeschiedenis kan erin worden opgenomen. Het is absoluut zoveel meer dan een vaccinatiepas – het heeft de macht je hele leven op zijn kop te zetten.' (1)

RIVM heeft ongevraagd een vaccinatie status van u aangemaakt

De afgelopen week bleek in ons eigen land het RIVM ongevraagd voor iedere burger een persoonlijke vaccinatiestatus pagina** te hebben aangemaakt. Velen zien er niet direct kwaad in, maar ik vind het uitermate zorgwekkend. Waarom wil de overheid exact gaan bijhouden wie straks wel, en vooral wie niet gevaccineerd is? Wat kan de reden ervan zijn, anders dan dat het in de nabije toekomst aan een vaccinpas wordt gekoppeld, en er steeds dwingendere maatregelen zullen komen om de ‘foute' mensen op het ‘rechte' (vaccinatie)pad te brengen?

Noem me achterdochtig, maar de recente bevat helaas een huiveringwekkend voorbeeld van waar zo'n soort systeem toe kan leiden.

‘Exact dezelfde strategie als Adolf Hitler'

Ook de Amerikaanse econoom Martin Armstrong vergelijkt de huidige situatie in het Westen, en met name in Europa, met de tijd van de Nazi's. ‘In Duitsland zijn een aantal politieagenten nog steeds anti-mensenrechten. Ze gebruiken hun autoriteit om protesterende mensen in elkaar te slaan. Zodra er een revolutie komt, zullen zij zich realiseren dat hun macht heel makkelijk kan verdampen.'

‘Overheden volgen exact dezelfde strategie als Adolf Hitler. Hij dwong routinematig avondklokken af voor iedereen die geen Nazi was, zoals voor de Joden toen hij Parijs was binnengevallen. Europa volgt nu precies dezelfde strategie. De toeristenindustrie in Europa is ingestort; Amerikanen mogen er alleen heen als ze zijn gevaccineerd.'

‘Opnieuw maken regeringen gebruik van . Je zou je moeten afvragen of deze vaccinatie om politieke redenen wordt uitgevoerd. Sommigen testen nu de vaccins of ze de bevolking steriliseren om deze te verminderen, wat een kerndoel is van (Bill) Gates en (Klaus) Schwab. Waarom iemand deze twee mensen, die achter het verminderen van de bevolking om de planeet te ‘redden' staan, nog vertrouwt, is onvoorstelbaar.' (2)

‘Schwab is in iedere regering geïnfiltreerd en heeft jonge leiders geïndoctrineerd'

Het wordt allemaal gedaan om ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sil

Rutte en de Jonge weten het ook niet meer, IC’s vol met gevaccineerden

PCR teststaafjes 1704297991 scr

PCR-teststaafjes onder de loep: Darpa Hydrogel vermindert functie pijnappelklier