in ,

PCR-teststaafjes onder de loep: Darpa Hydrogel vermindert functie pijnappelklier

PCR teststaafjes 1704297991 scr
via Ellaster.nl

Een onderzoek uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel de PCR-teststaafjes onder de loep nam, toont zeer verontrustende onderzoeksresultaten. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de PCR-tests met ‘wattenstaafjes’, die men via de neus helemaal tot aan de hersenen inbrengt, zijn gemaakt om onder andere Darpa Hydrogel aan te brengen.

Onderzoek:

Analyse van PCR-teststaafjes van oppervlaktetesten in de Slowaakse Republiek – bevestiging van genocide

De analyse is uitgevoerd in de maanden november 2020 tot maart 2021 op teststaafjes in PCR-teststaafjes van SD Biosensor, Abbott en Nadal in een niet nader genoemd ziekenhuislaboratorium uit Bratislava, Slowakije. De teststaafjes waren afkomstig van de sets die werden gebruikt bij oppervlaktetesten in Slowakije en in ziekenhuizen.

Uit de bevindingen van dit onderzoek blijkt dat de PCR-tests niet zo onschuldig zijn als dat ze lijken. De holle vezels van de teststaafjes beschadigen het slijmvlies en lekken zo de toegevoegde Darpa Hydrogel en Lithium. Deze stoffen beïnvloeden de functies van met name de pijnappelklier, het immuunsysteem en rode bloedcellen.

PCR teststaafjes 4 7

Figuur 4 en 5: De gebroken scherpe uiteinden verstoren het epitheel (oppervlaktelaag) op het slijmvlies, wat kan leiden tot uitloging (lekken van gifstoffen) van de vezelinhoud, zoals Darpa Hydrogel en Lithium. De draden zijn gepatenteerd [door Darpa]. Figuur 6: In lengterichting open vezel met gebroken uiteinde en balletjes van Darpa Hydrogel. Figuur 7: Het wattenstaafje bevat gebroken nylonvezels, hydrogel en lithium. Dit materiaal blijft achter na het aanbrengen in de nasopharynx (achterste keelneusholte).

PCR teststaafjes 10 13

Figuur 10 en 11: Na contact van de Darpa Hydrogel met organische vloeistoffen (bijv. speeksel), beginnen ze binnen een paar minuten rechthoekige kristalstructuren te vormen. Deze groeien geleidelijk op een fractale manier. Figuur 12: Resultaat van kristallisatie na 24 uur. Figuur 13: Deze Darpa Hydrogel-kristallen creëren een ruimtelijke 3D-structuur en groeien door de weefsels.

PCR teststaafjes 14 16

Figuur 14: Darpa Hydrogel Kristallen groeien onder de microscoop in de richting van het magnetische veld. In de nasopharynx (keelneusholte) van de mens groeien uitstrijkjes naar de pijnappelklier. De pijnappelklier creëert een lokaal sterker magnetisch veld dan het externe magnetische veld van de aarde. Figuur 15 en 16: Natuurlijke kristallisatie van speeksel zonder Darpa Hydrogel. Kristallen creëren geen 3D-ruimtelijke modellen, vormen zelfs geen rechthoekige structuren en groeien niet fractaal.

PCR teststaafjes 17 18

Figuur 18: Effect van speeksel van een mens die van nature Covid-19 heeft overwonnen en antilichamen heeft. Dergelijk speeksel werd aan de linkerkant van de structuren (in figuur 17) toegevoegd en kwam vrijwel onmiddellijk tot de permanente desintegratie van Darpa Hydrogel-kristalstructuren.

PCR teststaafjes 19

Figuur 19: Ivermectine werd toegevoegd aan de rechterkant van de structuren in figuur 17 en trad onmiddellijk op tot de volledige en permanente verdwijning van de Darpa Hydrogel Kristalstructuren. Dit laat duidelijk zien dat Ivermectine een ongelooflijk sterk effect heeft op wat Darpa Hydrogel in onze organismen maakt.

Werking van Darpa Hydrogel en Lithium op PCR-teststaafjes:

  • De holle vezels van de PCR-teststaafjes beschadigen het slijmvlies.
  • Darpa Hydrogel en Lithium in PCR-teststaafjes beïnvloeden lichaamsfuncties van met name de pijnappelklier.
  • Darpa Hydrogel vormt kristalstructuren, die fungeren als nano-antennes en het elektromagnetische veld beïnvloeden.
  • Darpa Hydrogel uit de teststaaf resulteerde in een totale slachting van rode bloedcellen.
  • Darpa Hydrogel vormt binnen enkele seconden bloedstolsels. Deze beschadigen en verstoppen vervolgens de bloedvaten.
  • Lithium beïnvloedt en vermindert de functie van de pijnappelklier en andere hersenactiviteiten.
  • De Darpa Hydrogel is een weefselgeïntegreerde biosensortechnologie die uitgelezen kan worden op smart apparaten zoals smartphones.

Nano-antennes

Uit het onderzoeksrapport: “Na het uitzetten van een mengsel van nylonvezelfragmenten, blijft Darpa Hydrogel samen met lithium op het neusslijmvlies onder de hypofyse en pijnappelklier. Dit mengsel reageert onmiddellijk met levende structuren om kristallen te vormen die gericht zijn op de pijnappelklier, die zijn eigen elektromagnetische veld heeft. De vorm van de kristallen bepaalt het type hydrogel dat wordt gebruikt. De kristallen zijn geleidend vanwege het lithium dat erin zit. De kristallen kunnen het signaal van de zender naar de cel ontvangen en signalen van de cel naar de zender verzenden. Dit zijn eigenlijk nano-antennes.”

Demping of uitschakeling van pijnappelklier

Lithium is een element (Li) dat van nature niet bij mensen voorkomt. Het is zeer giftig voor de invloed van de pijnappelklier. In lage doses blokkeert het de pijnappelklier en in hogere doses kan het deze volledig vernietigen. Aluminium en kwik hebben ook toxische effecten op de pijnappelklier, die veel in vaccins worden gebruikt. De pijnappelklier produceert serotonine (een gelukshormoon) en controleert het bioritme van de mens. Het is cruciaal voor hogere hersenactiviteit (creativiteit, vooruitziendheid, zesde zintuig, et cetera.) en voor sociale interacties van de mens.”

Verschillende onderzoeken bij mensen en proefdieren hebben aangetoond dat acute en chronische toediening van lithium verschillende adenylaatcyclase-activiteiten (chemische verbindingen – red.) remt. Onderzoek heeft aangetoond dat lithium in vitro (in een reageerbuis – red.) de chemische verbindingen remt in de hersenschors, corpus striatum, neurohypofyse, hippocampus, pijnappelklier en retina. Aangenomen wordt dat deze remming van de adenylaatcyclase-activiteit, resulteert in de demping van de transmissie van neurotransmittersignalen.

A. MØRKA. GEISLER [ZIE BRON]

Elektromagnetische zender

“Darpa Hydrogel (referentie) is een kunstmatige substantie die een omvormer creëert tussen het elektromagnetische signaal en levende cel, weefsel en orgaan. Het zet een elektromagnetisch signaal van een zender om in een signaal dat een levende cel begrijpt en op reageert.”

“Darpa Hydrogel en lithium blokkeren en vernietigen de pijnappelklier en zorgen ervoor dat de denkende persoon een controleerbare biorobot wordt. Een hydrogel is een drager van een werkzame stof, wiens taak is om de stof op een vooraf gewenste plek in het lichaam te krijgen.”

Koppeling aan computerprogramma’s en smart apparaten

Ook vaccins bevatten “Darpa Hydrogel, lithium en gepatenteerde genetische informatie. mRNA is geen ongeteste nieuwigheid. In de fokkerij en voor topsporters gebruikt men dit type doping al jaren. Voor topsporters verkort deze doping de levensduur aanzienlijk. Genetische informatie in het vaccin leidt tot het ontstaan ​​van een gepatenteerde mutant. De droom van de duistere krachten rondom Bill Gates is om deze mutanten te dwingen, bijvoorbeeld door vaccinatie, regelmatig te upgraden als een computerprogramma.”

“Holle nylonvezels van Darpa Hydrogel vullen de plastic mondmaskers van de FFP2-klasse. Deze Darpa Hydrogel met toevoegingen komt langzaam vrij uit de maskers. Bij het ademen komt het de menselijke luchtwegen binnen. De wattenstaafjes die voor PCR worden gebruikt, zijn ook samengesteld uit holle nylonvezels met Darpa Hydrogel.”

profusa biosensor feat 720x720 1

Een DARPA-project met betrekking tot implanteerbare gezondheidstrackers, dat is opgezet in samenwerking met het US Army Research Office, belooft weefselgeïntegreerde biosensortechnologie naar een hoger niveau te tillen. “Het idee is om kleine, zachte, op hydrogel gebaseerde sensoren onder de huid te implanteren en deze te gebruiken om biomarkers te meten die verband houden met zuurstof-, glucose-, lactaat-, ureum- en ionenniveaus. Deze sensoren kunnen tot twee jaar in het lichaam blijven en informatie direct uitlezen op aangesloten apparaten zoals smartphones.”

Ware motivatie achter het testbeleid?

Aan de hand van de gepubliceerde informatie is niet te herleiden wie het onderzoek van de PCR-teststaafjes hebben geleid. Al eerder verschenen er verontrustende berichten over mogelijke nanotechnologie of het gebruik van synthetische vezels die de slijmvliezen kunnen beschadigen. Wanneer deze informatie klopt dan moeten we concluderen dat de motieven om mensen massaal te laten testen niet te maken hebben met het opsporen van ‘besmettingen’, maar alles te maken heeft met het aanbrengen van lichaamsvreemde stoffen. Het laten doen van een test is waarschijnlijk niet zo onschuldig als het lijkt. Om die reden is het extra zorgelijk dat nu wordt ingezet op het testen van scholieren en kinderen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030paus 464x300 1

Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen

Covid Sputnik V

Terwijl Hongarije alle belangrijke Covid-19-vaccins beproeft – Ruslands Spoetnik V meest veilig